Bende 5,5 haftalikken 4 hafta önce düsük yaptim 7 gün kanamam oldu dindi. Kendi gitmis güya. Kanimi aldilar her iki güne bir düstü negatife zaten degerim sadece 30 du cabuk düstü kanamamda cabuk bitti. Simdi yine positif testler cumartesinden bu yana pazartesi adet görmem gerekiyodu gelmedi. Kan verdim bakalim sonuc bir kac saate belli olurÖncelikle geçmiş olsun parçamı kalmış ki kürtaj yapacaklar. Ben 2 kez düşük haptım kanamam benimde ilkinde 10 gün kadar sürdü sonra az az leke. Fakat dr parça kalmamış kürtaja gerek yok dedi. Çok küçükmüş senin gebeliğin kürtajdan önce başka bi dr a gitmeni tavsiye ederim. Belkide Regl olmuşsundur. Emin ol bence boşuna kürtaj olmazsın parça yoksa.
Belliki iyi temizlenmemis git doktora temizlesin yoksa sana zarari cok eltimde dusuk yapti ama doktor her ihtimale karsi temizledi ve tenisledikten 3 gun sonda kanamasi durmus senin cok olmusBen dusuk gerceklesti diye blyrm. Degerlerim 400 e kdr falan dusmustu en son.. Sonra bana yapacak bisi yok dusmesini bekleyecksn dediler diye gitmedim bi daha. İliski olursa ne gibi sorun olur. Cunku iliski olmamasi sikinti oluyor. Anlatabildim umarim :\
evet bendede kanama sirf 7 gün sürdü oda cok hafifti. Kan almadilarsa degerin düstügünü görmedilerse o kötü iste. Bende düsük baslayinca kan aldilar her iki güne bir baktilar hcg degerim sifirlanip sifirlanmadigina.Belliki iyi temizlenmemis git doktora temizlesin yoksa sana zarari cok eltimde dusuk yapti ama doktor her ihtimale karsi temizledi ve tenisledikten 3 gun sonda kanamasi durmus senin cok olmus
toplamda kac gun oldu dusuk kanamasi baslayali canim.insallah hemen kalmissindr.herkeste bir olmuyo kimisinin hemen kimisinin cok gec dusuyoms.benm 517 lerden iki gunde 113 e dusmusti ama 38.gunu adet oldumBende 5,5 haftalikken 4 hafta önce düsük yaptim 7 gün kanamam oldu dindi. Kendi gitmis güya. Kanimi aldilar her iki güne bir düstü negatife zaten degerim sadece 30 du cabuk düstü kanamamda cabuk bitti. Simdi yine positif testler cumartesinden bu yana pazartesi adet görmem gerekiyodu gelmedi. Kan verdim bakalim sonuc bir kac saate belli olur
benm dusugu ogrendigmde değer 517 di.bir gun arayla 300 kusur sonrada 113 e düştü zaten 113 e geldgi gun parca gekdi kanama cogaldi.iki uc gun cok geldi sonra lekeler basladi.bence bi dgere baktr emin ol canim.400 de birakilmayp dr takip etmesi gerekirdi.hatta benim sskm yok ben usg ye para vermicm dusmustr deyip istemedim kendisi ucretsz bakti korkuyolar cunku dis gebelik olma ihtimalide vardr diye
sende kendiligindenmi düstü yoksa kürtajmi oldun? Normalde cok küücüklerde kendi düsüyo kanamayla. bende 5.5 haftalikti kendi düstü gitti. Kanamam pazartesi basladi pazar bitti. Bana Kürtaj yapmadilar kan aldilar her iki güne bir düstü negatife simdi yine hamileyim 4 hafta icinde kaldm insallah normal gebeliktir simdiki. Sende kan aldilarmi peki degerinin düsüp düsmedigine baktilarmi?
113 u gorince gecesi parca geldi ve kanamam cogaldi 517 de lekelenmem vasladi deger iyice dusunce kanama çoğaliyo.yaklasik 1 hafta surdu lekelenmelerle bilirkte.uzerinden 38 gun gecince adet oldum.hatta dr a gittim olmuyorm diye dr a gittign gun adet oldum.ama bir bucuk gun sürdü geri kalan iki gun gene hep leke geldi.tam toparlanamadm sanirimSizede geçmiş olsun arkadaşım benim 256 olan değer 5 gün sonra kese görmeye gittiğimizde dr göremedi kandaki değerimin 110 olduğunu görmesi ile birlikte düşük yaptığım söylendi.
Size sormak istediğim 113 değeri gördüğünüzde ne kadar sürde kanamanız ve ne kadar zaman sıonra adet oldunuz
canim benim 30.1. kanamam basladi 5.2. bitti. 7 gün sürdü ve kanamam hafifdi agir degildi ilk basladigi gün zaten parca düstü. Sonrada kanimi aldilar iste hep 30 dan iki üc kerede sifirlandi.toplamda kac gun oldu dusuk kanamasi baslayali canim.insallah hemen kalmissindr.herkeste bir olmuyo kimisinin hemen kimisinin cok gec dusuyoms.benm 517 lerden iki gunde 113 e dusmusti ama 38.gunu adet oldum
Yeniden adet olana kadar ilişki yapma şartlarin ne olursa olsun enfeksiyon kaparsin sonra al başina belayiBen dusuk gerceklesti diye blyrm. Degerlerim 400 e kdr falan dusmustu en son.. Sonra bana yapacak bisi yok dusmesini bekleyecksn dediler diye gitmedim bi daha. İliski olursa ne gibi sorun olur. Cunku iliski olmamasi sikinti oluyor. Anlatabildim umarim :\
benim düsügüm 30.1. basladi 05.2. bitti ve bana doktorum beklemene gerek yok dedi. Bende beklemedm ve yine hamileyim suan.Yeniden adet olana kadar ilişki yapma şartlarin ne olursa olsun enfeksiyon kaparsin sonra al başina belayi
benmde o parca dusunce sifirlandi sanirim iyice.ayy ne agriydi ama yaa halilari yoldum resmen parca dusune kadr.allah kimseye yasatmasncanim benim 30.1. kanamam basladi 5.2. bitti. 7 gün sürdü ve kanamam hafifdi agir degildi ilk basladigi gün zaten parca düstü. Sonrada kanimi aldilar iste hep 30 dan iki üc kerede sifirlandi.
sağlıkla kucağına al arkadaşım inşallah bana nasıl moral oldun anlatamam benimde 5+6 haftalık iken cumartesi düşük yaptım. inşallah benimde cumartesi pazara biter kanamam.
aynen canim dogum sancisi oluyomus o yani tabi gercek dogum ondan daha kötüde buda kötüydü bende allahtan ilk günü düstü parca o yüzden kanamam kisa sürdü. Sende hangi günü düstü ? Parcanin düstügü zamana bakar yani hcg degeride ona göre düserbenmde o parca dusunce sifirlandi sanirim iyice.ayy ne agriydi ama yaa halilari yoldum resmen parca dusune kadr.allah kimseye yasatmasn
Himm hiçbir şey oluşmamiş nerdeyse o yüzden vucut topalarlar tabi ..hadi bakalim inş bu seferki tutunsun annesi:)benim düsügüm 30.1. basladi 05.2. bitti ve bana doktorum beklemene gerek yok dedi. Bende beklemedm ve yine hamileyim suan.
insallah canim ya insallah... rabbim isteyen herkese nasip etsinHimm hiçbir şey oluşmamiş nerdeyse o yüzden vucut topalarlar tabi ..hadi bakalim inş bu seferki tutunsun annesi:)
3.gunu dustu 3.gune kadr hep damla damla geldi 113 oldu onun gecesi agri basladi o parca dusunce rahatladimaynen canim dogum sancisi oluyomus o yani tabi gercek dogum ondan daha kötüde buda kötüydü bende allahtan ilk günü düstü parca o yüzden kanamam kisa sürdü. Sende hangi günü düstü ? Parcanin düstügü zamana bakar yani hcg degeride ona göre düser
bende allahtan ilk gün düstü o yüzden bende kanama kisa sürdü sanirim bide hcg 30 du ya hemen düstü sifirlandi...3.gunu dustu 3.gune kadr hep damla damla geldi 113 oldu onun gecesi agri basladi o parca dusunce rahatladim
hayirlisi kuzum ikimiz icindebende allahtan ilk gün düstü o yüzden bende kanama kisa sürdü sanirim bide hcg 30 du ya hemen düstü sifirlandi...
insallah canimhayirlisi kuzum ikimiz icinde
biter canim kanaman cokmu azmi? parca falan düstümü? Bende ilk kanama günü hafif basladi sonra agrilarim birden artti sanci gibiydi ölüyorum sandim iki saat sonra parca düstü wcye gittigimde. Sonra kanamam cok hafiflesti 7 gün sürdü ve bitti. Doktoruma sordum bekleyimmi diye oda yok denemeye devam dedi. Bende yine hamile kaldim simdi bakalim kan sonuclari belirliyo biliyosun bende ilk gebeligimde 30 du öylede kaldi hic yükselmedi idrar testlerimde hep silikti senin idrar testlerin nasildi netmiydi ikinci cizgi? Korkma bence cok sürmez kanaman. Allah büyük rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?