Dusuk kanamam var ne zaman bitecek. :(

BENİM EN BAŞTAN BERİ LEKELENME VARDI AMA OĞLUMDA DA OLMUŞTU O KADAR KORKUTMADI BENİ AÇIKÇASI. BENİM DEĞER 256,7 İKEN 4 GÜN SONRA TESTE GİTTİĞİMDE 110 OLMUŞTU.

SİZEDE COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM KAÇ HAFTALIKTI

sagol canim snaa da gecmis olsun.ya ben bilmiyrm simdi kac haftalkti tam olark.28 aralikta adet olmam lazimdi olmadim.uc gun gecti kan verdm cikmadi gecikmenin 7.gunu idrarda cikti.tahminimce gec dollenmeydi ama uc gun olmustu öğreneli zaten lekeler basladi.bide bnm agrim vardi anliydm biseyler ters gidiyo diye.sürekli vajinama agri giriyodu kasilma gibi.allah bi daha yasatmasn kimseye canim

AMİN
İLK BEBEĞİNİZMİ İKİNCİ BEBEĞİNİZİMİ İSTİYORSUNUZ

anladim canim. Amin cok sagol ben suan 4+3 deyim ama bilmiyorum pek ümitli degilim. Korkuyorum acaba birkere adet olup ondan sonrami deneseydik diyorum. Daha degerimide ögrenemedim öglen arayacagim. Sanki yine kanamam baslicak gibime geliyor. Hayirlisi allahtan yapacak birsey yok.

Baktilar. Netten baktim 3 e kdr dusmus abla.ama parca kalmis sanirim icerde ondan dolayi kanamam varmis ve kurtaj yapalim tmzley dedi. Bugun ne diyck bakicaz.

Kanama durduğunda ilişkiye girebileceğimi söyledi doktorum bana fakat ben kürtaj olmuştum 2 günde bitti kanamam. Lütfen doktora gidin.

Kanama durduğunda ilişkiye girebileceğimi söyledi doktorum bana fakat ben kürtaj olmuştum 2 günde bitti kanamam. Lütfen doktora gidin.
sen hamile kaldinmi düsükten sonra? Ben 4 hafta önce düsük yaptim simdi yine positif kan degerini bekliyorum öglene cikacak

CANIM DÜŞÜĞÜN AYAĞI İÇERDE KALIR DERLERMMİŞ HEMEN GEBE KALAN KADINLAR O KADAR ÇOK. İNŞALLAH BU SEFER RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ KASIM ANNESİ OLURSUN BENİM OĞLUMDA KASIM DOĞUMLU İNŞALLAH KANAMA BİTER HEMEN GEBE KALIRIM SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE

SANA TAVSİYEM PROGESTRAN 100 MGLİK AL BAŞLA HİÇ KANAMASI OLMAYANLARA BİLE DRLAR TUTUNSUN DİYE VERİYORLARMIŞ BAŞLA İÇ

SONUCU BURAYA YAZ OLDUMU MERAK ETTİM BENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ

Kizlar sonuc cikti bati bir gün gectiginde yaptirdim kan testini 158 cikti sonuc. Iyimi sizce???

Sonuc cikti canim 158 mis adetimi bir gün gecmisti kanimi aldirdigimda normalmi?

Sonuc cikti canim 158 mis adetimi bir gün gecmisti kanimi aldirdigimda normalmi?
ÇOK GÜZEL ADETİN BİR GÜN GEÇTİ MAŞALLAH GÜZELİM SANA TAVSİYEM KAN VERME ARTIK O SÜREÇ BENİ ÇOK YIPRATTI BEKLE BİR SIKINTIN OLMASA 2 HAFTA SONRA DR GİT BİRDEN İNŞALLAH KESENİ GÖRECEKSİN BU SEFER HADİ GÖZÜN AYDIN KASIM ANNESİ OLACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE BENİM İÇİME ÖYLE DOĞDU
BURDA EZAN OKUNUYOR

Doktorunuz ilac veya igne vermedimi koruyucu. Bu durumda iliski bile dusunmeyin derim. Kirmiza donduyse durum kotu demektir.

ay canim ya cok sagol. Insallah rabbim sanada versin insallah biran önce. Insallah herkesin hamileligide güzel gecer rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda

BEN O KADAR TUAF HİSSETTİM Kİİ AZ ÖNCE GEBELİK TESTİ ALDIM DÜŞÜKTEN SONRA DEĞERİM SIFIRLANMIŞMI DİYE ÇİFT GÖRMEYİ SAYISINI BİLE HATIRLAYAMADIM AYLARCA BEKLEYEN BEN BU SEFER TEK ÇİZGU GÖRMEYİ DİLEDİM RABBİME DEĞERİM SIFIRLANMIŞTIR UMUDUYLA

ŞÜKÜRLER OLSUN NE ACI BUNU SÖYLÜYORUM TEK ÇİZGİ KANAMADA KAHVERİNGİYE DÖNMÜŞ SANIRIM DEĞER SIFIRLANDI

Ben cok iyi biliyorum o hissi. bendede öyleydi bende cok sevinmistim sifirlandiginda. canim sende parca düstümü kanamada? O düsünce hemen iniyo deger.

Baktilar. Netten baktim 3 e kdr dusmus abla.ama parca kalmis sanirim icerde ondan dolayi kanamam varmis ve kurtaj yapalim tmzley dedi. Bugun ne diyck bakicaz.
sglsezer CANIM BAŞKA DR DAHA GİTSEYDİN ÇOK DÜŞÜK BİR DEĞER BELKİ SON DÖNEM KANAMANDIR
İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER KÜRTAJIN OLDUYSAN TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN RABBİM SAĞLIKLA TEKRARINI NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…