- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
113 u gorince gecesi parca geldi ve kanamam cogaldi 517 de lekelenmem vasladi deger iyice dusunce kanama çoğaliyo.yaklasik 1 hafta surdu lekelenmelerle bilirkte.uzerinden 38 gun gecince adet oldum.hatta dr a gittim olmuyorm diye dr a gittign gun adet oldum.ama bir bucuk gun sürdü geri kalan iki gun gene hep leke geldi.tam toparlanamadm sanirim
sagol canim snaa da gecmis olsun.ya ben bilmiyrm simdi kac haftalkti tam olark.28 aralikta adet olmam lazimdi olmadim.uc gun gecti kan verdm cikmadi gecikmenin 7.gunu idrarda cikti.tahminimce gec dollenmeydi ama uc gun olmustu öğreneli zaten lekeler basladi.bide bnm agrim vardi anliydm biseyler ters gidiyo diye.sürekli vajinama agri giriyodu kasilma gibi.allah bi daha yasatmasn kimseye canimBENİM EN BAŞTAN BERİ LEKELENME VARDI AMA OĞLUMDA DA OLMUŞTU O KADAR KORKUTMADI BENİ AÇIKÇASI. BENİM DEĞER 256,7 İKEN 4 GÜN SONRA TESTE GİTTİĞİMDE 110 OLMUŞTU.
SİZEDE COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM KAÇ HAFTALIKTI
AMİNsagol canim snaa da gecmis olsun.ya ben bilmiyrm simdi kac haftalkti tam olark.28 aralikta adet olmam lazimdi olmadim.uc gun gecti kan verdm cikmadi gecikmenin 7.gunu idrarda cikti.tahminimce gec dollenmeydi ama uc gun olmustu öğreneli zaten lekeler basladi.bide bnm agrim vardi anliydm biseyler ters gidiyo diye.sürekli vajinama agri giriyodu kasilma gibi.allah bi daha yasatmasn kimseye canim
CANIM BENİM KANAMA İLK İKİ GÜN YOĞUNDU SONRA NORMAL ADET KANAMASINA DÖNDÜ. BENİM 14/02 DE 21,60, 16/02DE 58,98 VE 20/02DE 256,7 İDİ DR CUMAYA GEL KESEYİ GÖRELİM DEDİ AMA KESE GÖRÜNMEDİ DEGERİM 110A DÜŞTÜ
NE ZAMAN SENİN SON ADETİN CANIM KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN İNŞALLAH BENDE HEMEN TEKRAR GEBE KALABİLİRİM MORAL OLDUN BANA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH
sen hamile kaldinmi düsükten sonra? Ben 4 hafta önce düsük yaptim simdi yine positif kan degerini bekliyorum öglene cikacakKanama durduğunda ilişkiye girebileceğimi söyledi doktorum bana fakat ben kürtaj olmuştum 2 günde bitti kanamam. Lütfen doktora gidin.
CANIM DÜŞÜĞÜN AYAĞI İÇERDE KALIR DERLERMMİŞ HEMEN GEBE KALAN KADINLAR O KADAR ÇOK. İNŞALLAH BU SEFER RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ KASIM ANNESİ OLURSUN BENİM OĞLUMDA KASIM DOĞUMLU İNŞALLAH KANAMA BİTER HEMEN GEBE KALIRIM SAĞLIKLA HAYIRLISI İLEanladim canim. Amin cok sagol ben suan 4+3 deyim ama bilmiyorum pek ümitli degilim. Korkuyorum acaba birkere adet olup ondan sonrami deneseydik diyorum. Daha degerimide ögrenemedim öglen arayacagim. Sanki yine kanamam baslicak gibime geliyor. Hayirlisi allahtan yapacak birsey yok.
CANIM DÜŞÜĞÜN AYAĞI İÇERDE KALIR DERLERMMİŞ HEMEN GEBE KALAN KADINLAR O KADAR ÇOK. İNŞALLAH BU SEFER RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ KASIM ANNESİ OLURSUN BENİM OĞLUMDA KASIM DOĞUMLU İNŞALLAH KANAMA BİTER HEMEN GEBE KALIRIM SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE
SANA TAVSİYEM PROGESTRAN 100 MGLİK AL BAŞLA HİÇ KANAMASI OLMAYANLARA BİLE DRLAR TUTUNSUN DİYE VERİYORLARMIŞ BAŞLA İÇ
SONUCU BURAYA YAZ OLDUMU MERAK ETTİM BENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ
ÇOK GÜZEL ADETİN BİR GÜN GEÇTİ MAŞALLAH GÜZELİM SANA TAVSİYEM KAN VERME ARTIK O SÜREÇ BENİ ÇOK YIPRATTI BEKLE BİR SIKINTIN OLMASA 2 HAFTA SONRA DR GİT BİRDEN İNŞALLAH KESENİ GÖRECEKSİN BU SEFER HADİ GÖZÜN AYDIN KASIM ANNESİ OLACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE BENİM İÇİME ÖYLE DOĞDUSonuc cikti canim 158 mis adetimi bir gün gecmisti kanimi aldirdigimda normalmi?
Doktorunuz ilac veya igne vermedimi koruyucu. Bu durumda iliski bile dusunmeyin derim. Kirmiza donduyse durum kotu demektir.Selamun aleykum arkdaslar. Bu ayin 10un da dusuk kanamam basladi ve hala devam ediyor Yaklasik 17 18 gun oldu . 3 4 gun falan gelmedi acik kahvrngi vardi. Ama dun koyulasti ve kirmizi gelmeye basladi. Bu normal mi.iliski konusunu nasil yapmlym bana yardm edn lutfen
ay canim ya cok sagol. Insallah rabbim sanada versin insallah biran önce. Insallah herkesin hamileligide güzel gecer rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamandaÇOK GÜZEL ADETİN BİR GÜN GEÇTİ MAŞALLAH GÜZELİM SANA TAVSİYEM KAN VERME ARTIK O SÜREÇ BENİ ÇOK YIPRATTI BEKLE BİR SIKINTIN OLMASA 2 HAFTA SONRA DR GİT BİRDEN İNŞALLAH KESENİ GÖRECEKSİN BU SEFER HADİ GÖZÜN AYDIN KASIM ANNESİ OLACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE BENİM İÇİME ÖYLE DOĞDU
BURDA EZAN OKUNUYOR
Ben cok iyi biliyorum o hissi. bendede öyleydi bende cok sevinmistim sifirlandiginda. canim sende parca düstümü kanamada? O düsünce hemen iniyo deger.BEN O KADAR TUAF HİSSETTİM Kİİ AZ ÖNCE GEBELİK TESTİ ALDIM DÜŞÜKTEN SONRA DEĞERİM SIFIRLANMIŞMI DİYE ÇİFT GÖRMEYİ SAYISINI BİLE HATIRLAYAMADIM AYLARCA BEKLEYEN BEN BU SEFER TEK ÇİZGU GÖRMEYİ DİLEDİM RABBİME DEĞERİM SIFIRLANMIŞTIR UMUDUYLA
ŞÜKÜRLER OLSUN NE ACI BUNU SÖYLÜYORUM TEK ÇİZGİ KANAMADA KAHVERİNGİYE DÖNMÜŞ SANIRIM DEĞER SIFIRLANDI
DÜŞTÜ CANIM İKİ KEREcanim sende parca düstümü kanamada? O düsünce hemen iniyo deger.
tamam ozaman korkma allaha sükür kurtuldun bak. Sifrilanmistir simdi senin degerinDÜŞTÜ CANIM İKİ KERE
TESTE İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKMADI ZATEN DR BAKALIM NE DİYECEK İNŞALLAH TESTE ÖYLE DERtamam ozaman korkma allaha sükür kurtuldun bak. Sifrilanmistir simdi senin degerin
Baktilar. Netten baktim 3 e kdr dusmus abla.ama parca kalmis sanirim icerde ondan dolayi kanamam varmis ve kurtaj yapalim tmzley dedi. Bugun ne diyck bakicaz.
Benim daha cok yeni 18 subatta düşük yaptım. Beklemeyi düşünmüyorım ama cok sevindim bak sana şimdi darısı basıma :)))sen hamile kaldinmi düsükten sonra? Ben 4 hafta önce düsük yaptim simdi yine positif kan degerini bekliyorum öglene cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?