Düsük kürtaj olanlar

Sematikkizcagiz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
76
50
8
Selam kizlar .
6 haftalik hamileydimm ve kürtaj oldum. hem hamile oldugumu ögrendim ve kürtaj olali cok kisa sürdü yani sevincim kursagimda kaldi :'( .. kalp atislarini dinliyemedim yavrumun..
Ilk gelismiyo dediler sonra Kese görülmedigi icin kan degerimde düsünce kürtaj dediler..

Suan kürtaj olali tam 1 hafta oldu

Doktorum ilk adetini bekle hemen hamile kalabilirsin demisdi..

Size sorum
Kürtajdan sonra hemen hamile kalan varmi ? Ilk adeti gelmeden mesela ??

Bide kürtajdan sonra enfeksiyon kaptinizmi ? Yardimci olursniz sevinirim..

Canim ben kurtajdan sonra ilk adetimi oldum oyle hamile kaldim bence en sagliklisi sende adetini bekle ilk adetini ol cunku vucut kendini temizliyor.. Endekaiyon icinde kendini temiz tut. Camasirini sık degistir lavabonu sık temizle insallah enfeksiyon kapmazsin

Canim ben kurtajdan sonra ilk adetimi oldum oyle hamile kaldim bence en sagliklisi sende adetini bekle ilk adetini ol cunku vucut kendini temizliyor.. Endekaiyon icinde kendini temiz tut. Camasirini sık degistir lavabonu sık temizle insallah enfeksiyon kapmazsin

Ben hatta 3 ay beklemek istiyorum , hem vücudumda hemde kafamda kendimi rahat hissetmek icin..
Iliskiye girerken korunuyoruz ama sanki icime bisey akdi gibi cok korkuyorum eger hamile kalirsam yine aynisi olur diye..
Kimseyede diyemedim utandim..
Pazartesi doktoruma gidiym diyorum kontroll amacli ..

Sen sorun yasadinmi peki yada yasiyormusun ? InsaAllah sag saglim kucagina alirsin..

Ben 3 ay korunmuştum. Toplam 9 ay sonra hamile kalabilmiştim. Kürtaj sonrası doktor antibiyotik verdiği için herhangi bir sorun yaşamadım. Kürtaj sonrası birkaç ay adetlerim eskisine göre daha şiddetliydi. Doktor bunun normal olduğunu vücudun kendini temizlemeye çalıştığını söyledi. Vücudun kendini toparlamadan hamile kalmamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Ben hatta 3 ay beklemek istiyorum , hem vücudumda hemde kafamda kendimi rahat hissetmek icin..
Iliskiye girerken korunuyoruz ama sanki icime bisey akdi gibi cok korkuyorum eger hamile kalirsam yine aynisi olur diye..
Kimseyede diyemedim utandim..
Pazartesi doktoruma gidiym diyorum kontroll amacli ..

Sen sorun yasadinmi peki yada yasiyormusun ? InsaAllah sag saglim kucagina alirsin..
Cok sukur bi sorun yasamadim canim simdi oglum 2.5 aulik oldu sukurler olsun

Ben 3 ay korunmuştum. Toplam 9 ay sonra hamile kalabilmiştim. Kürtaj sonrası doktor antibiyotik verdiği için herhangi bir sorun yaşamadım. Kürtaj sonrası birkaç ay adetlerim eskisine göre daha şiddetliydi. Doktor bunun normal olduğunu vücudun kendini temizlemeye çalıştığını söyledi. Vücudun kendini toparlamadan hamile kalmamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Beni Antibiotik hic kullanmadim.. kanamamda sadece kürtaj oldugum gün kesildi.. doktorum cabuk toparladigini söyledi

Back
X