- 19 Mayıs 2024
- 442
- 389
- 23
- 38
6 nisanda bir kanamam oldu ama kontrole gittiğimde adet kanaması değil gibi duruyor dediler. Aynı merkezde olmask için bugün akşama doğru yeniden kan verip cuma yeniden vermeye gideceğim. Umarım hayırlısı olur, teşekkür ederimKürtajdan sonraki ilk adette zaten beta sıfırlanmış demek oluyor. Bence 2 gün aralıkla test verin yükseliyorsa gebelik vardır
Canım benim bu son gebeliğimde adetten 1 gün önce yaptığım idrar testinde negatifti 3. Gün kan verdim 258 idi. İdrara güvenmemek lazım.Kızlar >500 çıkan değerim meğer makine bozukmuş ondan öyle çıkmış. Bugün öğlen başka hastanede kan verdim 28 çıktı. Doktor kürtaj sonrası düşüyor olabilir değerin dedi. Kürtajın üzerinden 61 gün geçti ve 16 nisanda yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan sonra 6 7 8 9.günler 4 kere idrar testi yapmıştım negatifti. Hep 28 değerinde olsaydı bile idrarda silikte olsa görmem gerekmez miydi? Yumurtlamadan sonda 14.günde çıkan değerim 28.
Kürtajdan sonraki ilk adette zaten beta sıfırlanmış demek oluyor. Bence 2 gün aralıkla test verin yükseliyorsa gebelik vardır
Benimde tek ümidim bu oldu aslında. Kürtajdan sonra düşen değer olsa idrarlar pozitif çıkardı sonuçta 28den büyük olmaları gerekirdi. Sıfırlanıp yeniden gebe kaldığımı ümit etmek istiyorumCanım benim bu son gebeliğimde adetten 1 gün önce yaptığım idrar testinde negatifti 3. Gün kan verdim 258 idi. İdrara güvenmemek lazım.
Herşeyden önemlisi sağlıklı gebelik. Allah doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Ben de yarın kürtaj olacam çok stresliyim ve korkuyorum.Benimde tek ümidim bu oldu aslında. Kürtajdan sonra düşen değer olsa idrarlar pozitif çıkardı sonuçta 28den büyük olmaları gerekirdi. Sıfırlanıp yeniden gebe kaldığımı ümit etmek istiyorumteşekkür ederim cevabınız için şimdi kan vermeye gidip cuma yeniden gideceğim
Herşeyden önemlisi sağlıklı gebelik. Allah doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Ben de yarın kürtaj olacam çok stresliyim ve korkuyorum.
Kesinlikle öyle benim artık 2.5 yıl olunca böyle bir yorgunluk var. Çok geçmiş olsunHerşeyden önemlisi sağlıklı gebelik. Allah doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Ben de yarın kürtaj olacam çok stresliyim ve korkuyorum.
Adet olmadınız dimi? Gününüz geçti mi yani? Bence gebelik olabilir zaten çok erken kan vermiştiniz. Bi de düşük ne kadarlıktı? Küçükse hemen sıfırlanması gerekir benim 6haftalıktı 28 gün sonra adet oldumKızlar >500 çıkan değerim meğer makine bozukmuş ondan öyle çıkmış. Bugün öğlen başka hastanede kan verdim 28 çıktı. Doktor kürtaj sonrası düşüyor olabilir değerin dedi. Kürtajın üzerinden 61 gün geçti ve 16 nisanda yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan sonra 6 7 8 9.günler 4 kere idrar testi yapmıştım negatifti. Hep 28 değerinde olsaydı bile idrarda silikte olsa görmem gerekmez miydi? Yumurtlamadan sonda 14.günde çıkan değerim 28.
Saolsın canım duan yeterKesinlikle öyle benim artık 2.5 yıl olunca böyle bir yorgunluk var. Çok geçmiş olsunkürtajın kendisi kolay Allahın izniyle hızlıca olup bitecek. Eğer aklınızda soru varsa sorabilirsiniz benim 10 haftalkk iken vakumlu kürtaj oldu
Adet olmadım. Pikten sonraki 15.günüm. Düşük 7.haftada kalp durdu denildi ama 10.haftaya kadar bekledi doktor belki kendi düşer diye sonra kürtaj oldum. Yarın yeniden kan vericem inşaallah sağlıklı bir gebeliktirAdet olmadınız dimi? Gününüz geçti mi yani? Bence gebelik olabilir zaten çok erken kan vermiştiniz. Bi de düşük ne kadarlıktı? Küçükse hemen sıfırlanması gerekir benim 6haftalıktı 28 gün sonra adet oldum
Tamam o bebek 7haftalık olduğu için küçük yine de ve 2 ayda sıfırlanırdı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzAdet olmadım. Pikten sonraki 15.günüm. Düşük 7.haftada kalp durdu denildi ama 10.haftaya kadar bekledi doktor belki kendi düşer diye sonra kürtaj oldum. Yarın yeniden kan vericem inşaallah sağlıklı bir gebeliktir
Herşeyden önemlisi sağlıklı gebelik. Allah doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Ben de yarın kürtaj olacam çok stresliyim ve korkuyorum.
Sana da çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığımıza kavuşalım inş. Adet sancısı şeklinde sancılarım kramplarım var. Çok minik kanamalarım var. Doktor sadece keseyi aldı rahim içime dokunmadı. Ctesi de randevu verdi kontrol için parça kalırsa ilaçla hallederiz dedi. İnşallah bir problem olmaz sonrasında. Aksef antibiyotik ve cytotec fitil 3 tane tablet verdi. İnşallah bu günlerimizi de atlatıp sağlıklı gebelik görecez M moccio Allah yardımcımız olsun.çok geçmiş olsun. umarım her şey yolunda gitmiştir bugün. nasılsınız?
ben üç gün önce kürtaj oldum, minik kanamalar ve kramplar var ama günbegün azalıyor.
Evet pes etmeyelim herşey Allahtan. Gelen sağlıkla gelsin biz de sağlıklı olalım.Geçmiş olsun arkadaşlar çok üzülüyorum böyle okuyunca ama bizi birbirimizden başkası anlamaz siz böyle yazdıkça gözümün önünden yaşadıklarım geçiyor zor günler geçirdim ben şimdi tekrar gebeliğe hazırlanıyorum ama yinede korkmuyorum olumsuzlıklardan sizde korkmayın hiçbişeyden biz güçlüyüz ve birgün bizim istediğimiz gibi olacak herşey
İlk düşüğün mü seninEvet pes etmeyelim herşey Allahtan. Gelen sağlıkla gelsin biz de sağlıklı olalım.
Spora sağlıklı beslenmeye başlayacam ben de iyileşir iyileşmez. İlk adetle de çocuk denemelerine devam.
2. Kürtajım. İlkinde tüp bebekti 5+4 te kendiliğinden düştü ağrıya dayanamadım kürtaj istedim. Bunda da düşsün diye 1 hafta bekledim ilaçla düşürecektik yine dayanamadım kürtaj istedim.İlk düşüğün mü senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?