Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

2. Kürtajım. İlkinde tüp bebekti 5+4 te kendiliğinden düştü ağrıya dayanamadım kürtaj istedim. Bunda da düşsün diye 1 hafta bekledim ilaçla düşürecektik yine dayanamadım kürtaj istedim.
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah zor süreçler ben zor atlattım çok üzüldüm ağladım ama faydasız bian önce hayata tutunup devam etmek lazım

2. Kürtajım. İlkinde tüp bebekti 5+4 te kendiliğinden düştü ağrıya dayanamadım kürtaj istedim. Bunda da düşsün diye 1 hafta bekledim ilaçla düşürecektik yine dayanamadım kürtaj istedim.
Sen iyi ol gerisi bir şekilde iyi olur. Sadece kendini düşün

Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah zor süreçler ben zor atlattım çok üzüldüm ağladım ama faydasız bian önce hayata tutunup devam etmek lazım
Allah doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Dün klinikte hemşire anlatıyordu neler neler ile karşılaştıklarını. Allah kimseye acı çektirmesin ve en önemlisi evlat ile sınamasın. Sağlıkla gelsin gelecek olan.

Evet pes etmeyelim herşey Allahtan. Gelen sağlıkla gelsin biz de sağlıklı olalım.
Spora sağlıklı beslenmeye başlayacam ben de iyileşir iyileşmez. İlk adetle de çocuk denemelerine devam.

Aynen yürüyüş aktivite spor iyileştiriyor insanı

Evet, kendimize özen göstermek, bedenimize iyi bakmak psikolojimize de iyi gelecek. Cumartesi kontrolüm var, her şey yolundaysa pazar eliptik aletinin tepesindeyim

Beslenme konusunda tavsiyesi olan var mı? Mesela daha hızlı toparlanmak açısından iyi gelecek bir şeyler?

Ben meyve de dahil ekmek karbonhidrat falan herşeyi bıraktım özel ftness dersi alıyorum kilo vermeye çalışıyorum hormonlarım izin vermese de pek azıcık bi göbek çevresinde yağlanmam var doktor gitmesi gerekiyor dedi yeşillik tüketiyorum limon roka maydonoz avokado kabak çekirdeği et tavuk balık sadece bunlarla besleniyorum şuan
İyi geliyor bunların tümü tabi vücudum eşli haline dönüyor hoşuma gidiyor ekmek gluten paketli gıda tamamen bırak eğer yapabilirsen

Yumuytayıııı unuttum süt ve süt ürünleri de yasak bana bu aradaaaa

Ya ben bu hafta kendime hiç dikkat etmedim. Hormonlardan dolayı herşeyden tiksiniyorum sadece sade makarna, ekmek ve galeta yanına yoğurt peynir falan yiyebildim. Normale dönmeyi çok istyorum.

Siz eşinize ve kendinize takviye gıda kullanıyor musunuz? Ya da kullanacak mısınız? Sperm kalitesi ve yumurta kalitesini arttırmak için.

Siz eşinize ve kendinize takviye gıda kullanıyor musunuz? Ya da kullanacak mısınız? Sperm kalitesi ve yumurta kalitesini arttırmak için.
Canım şuan bize faydası olmayan gruptaki yiyecekler sadece bize kilo aldırıyor onların başka faydası yok yeme ekmek falan kilo alır vermekte zorlanırsın sonra süt ve süt ürünleri yağdan ibaret tüketme bi süre daha faydalı şeyler var nohut mercimek yeşil olanı vs eşimle biz multi vitamin kullanıyoruz evet Felixon man ve woman kullanıyoruz 3.kutumuza başladık ama bu ay ikinci denememiz bata 8 gün var bakalım

Merhaba arkadaşlar bende boş gebelikten dolayı kürtaj oldum iki bir buçuk ay önce faydası olursa diye size neler yaptığımı anlatmak istiyorum. Yumurta sağlığı için günde üç kez argifertil kullanıyorum vitamin. Bir kutu impryl diye bir vitamin kullanmıştım yine yumurta sağlığıyla ilgili. Rahim içi sağlığı için probiyotik kullanıyorum florayı güçlendirmek için. Omega 3 çok önemliymiş yumurta sağlığı için kullanıyorum d vitaminimi yüksek tutuyorum eksik vitaminleri tamamlıyorum. Paketli gıda cips şeker tatlı tüketmiyorum glüten tüketmemeye çalışıyorum süt ve ürünleri çok sınırlı. Düzenli egzersiz yapıyorum. Sabahları aç karna yarım su bardağı taze sıkılmış nar suyu içmek yumurtalara çok iyi geliyormuş onu yapıyorum. Sabah kalktığımda hiçbir şey yemeden önce ılık limonlu su içiyorum. İnşallah sağlıkla, sağlıklı bir gebelik geçirerek, sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

İnşallah normale döner iştahım dediklerine dikkat edecem. Bakayım felixona ben de düşükten hemen sonra başladın mı? Ben de başlayayım olmadı.
İnşallah güzel haberlerini yaz buraya dualarım seninle

Yok ben ikinci düşükten sonra bi sürü test verdim ameliyat falan oldum histereskobi sonra histografi çekildim hormon ilacı kullandım regli olamadım ekimde düşük yaptım martta bütün işlerim bitti yeni bende vitamini martta kullnmya başladım eşimle aynı tarihte ama herkes çok farklı ürünler kullanıyor en doğru olanı sana doktorun söyleyecektir ondan yine fikir al benim dediğim vitamini de not al sor öyle kullan canım

Kızlar değerim 34 çıkmış şimdide. 2 gün önce 25ti. Bu şimdi kimyasal mı oluyor boş gebelik falan mı %36 artmış

Kızlar değerim 34 çıkmış şimdide. 2 gün önce 25ti. Bu şimdi kimyasal mı oluyor boş gebelik falan mı %36 artmış
Doktor kontrolünde 2 gün sonra bi test daha ver olmadı. Kimyasal olabilir ama inşallah sağlıklı gebeliğe döner canım. Boş olması için kese oluşması lazım içinde de embriyo oluşmazsa boş gebelik oluyor.

Tamam öyle yapayım. Dış gebelik değildir ama dimi en kötüsü oymuş gibi geliyor

Ya kimyasaldır ya da erken düşük olur ben de bu değerle dış gebelik olduğunu sanmıyorum. İnşallah sağlıklıya döner ama az artmış malesef yine de canını sıkma çok yükselmeden düşüşe geçerse kimyasal adet gibi oluyor zaten

Sağlık olsun gerisi hallolur diyorum. Ben 2.5 yıldır hiç hamile kalamıyordum ilk defa kaldım sonra 10 haftalıkken kürtaj oldu, kürtaj sonrası ilk adette de sonuçlar böyle. Belki saçma ama artık hamile kalabiliyorum diye seviniyorum bile. Tek istediğim sağlıksızsa kolayca atlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…