Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Kesinlikle kürtajın üzerinden ne kadar zaman geçti

Bana doktorum 3 aya kadar ancak düşer demişti genelde düşükten 3 ay sonra hamile kalırız sebebi budur aslında 10 haftalık diyosun çünkü ileri hafta baya

Bana doktorum 3 aya kadar ancak düşer demişti genelde düşükten 3 ay sonra hamile kalırız sebebi budur aslında 10 haftalık diyosun çünkü ileri hafta baya
Bende bundan korkmuştum parça falan mı kaldı acana diye. Ama öyle olsaydı kaset testlerde çıkardı diye düşünüyorum

Bende bundan korkmuştum parça falan mı kaldı acana diye. Ama öyle olsaydı kaset testlerde çıkardı diye düşünüyorum
sen şuan test yapıyorsun ve pozitif mi çıkıyor testlerde valla anlamadım canım pek eğer varsada boş gebeliktir diye düşünüyorum doktor sana iki ay korunma vermedi mi sen hemen regli oldun ve denemelere başladınız aslında bi süre bekleseydin

Kalp atışları duyulmayan gebeliklerde bekleme verilmiyor senin ki ileri haftalarda benimki gibi bana 2 ay bekle demişti ben üç beklemiştim hatta

Ben kan veriyorum 2 günde bir bakalım. Hayır 1 adet sonrası düşünebilirsin sorun yok temiz dedi, patolojimde temiz gelmişti. beklemek için bir nedenim yoktu yani. Hayırlısı böyleymiş diyorum

Ben kan veriyorum 2 günde bir bakalım. Hayır 1 adet sonrası düşünebilirsin sorun yok temiz dedi, patolojimde temiz gelmişti. beklemek için bir nedenim yoktu yani. Hayırlısı böyleymiş diyorum
Kesinlikle canım tabiki öyle haberdar et bizleri de umarım herşey güzel ilerler senin için

14.gün 25
16.gün 34

Pikten sonra 4 defa test yaptım evde hepsi negatifti. Yumurtlamanın 5. 7.8.9. Günleri
Öyle olsaydı beta artmazdı ama az da olsa artmış gebelik var bence ama kimyasal veya düşük olabilir az arttığı için. Yine de endişelenme canım çünkü erken öğrenmişsin çok ilerleyeceğini sanmıyorum sağlıksızsa. Şimdiden artış azsa yakında düşmeye başlar belki adet olursun bugün yarın. Tabi gönlümüzden geçen hızlıca artıp sağlıklıya dönmesi

Kızlar bugünde değerim 73 çıktı

1.değer 25
2. Değer 34
3.değer 73 oldu, kötüyü çağırmak istemiyorum ama dış gebelik değildir dimi düşmemişte kimyasal elendi gibi. Slm adet tarihim 6nisan olduğu için haftama göre baya düşük

Kimyasal olabilir hala yine düşüşe geçebilir. Ama aslına bakarsak adet gününe göre az olsa da %60 artış var. Belki artar biraz bekle. Ya da doktora git bakalım ne diyecek takip edelim der gerçi kese bile göremez ne diyecek bilemedim. Dış gebelik diye düşünme hemen bi dur ağrın sancın bile yok daha.

Haklısın salı günüde beta verip 4 beta ile doktora gideyim ama dediğin gibi şuanki durumla takip dışında bir şey önermez sanırım

Reglin kaç gün gecikti. Dış değildir inş. canım korkma. Son artış çok güzel olmuş. Sağlıklı olur inşallah. Doktor da sana bi 10 gün sonra gel diyecek kese görünecek kadar artış olması lazım görebilmesi için. Sabırlı ol Faylinn nin dediği gibi kötüyü düşünme.

Benim de
1. 23
2. 41
3. 45
4.47 dış gebelikten korkuyorum ama inşallah kimyasaldır diyorum henüz düşüşe geçmedi dış gebelikte değerler daha fazla yükseliyor diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Benim de
1. 23
2. 41
3. 45
4.47 dış gebelikten korkuyorum ama inşallah kimyasaldır diyorum henüz düşüşe geçmedi dış gebelikte değerler daha fazla yükseliyor diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
İnşaallah sağlıklı değilse kimyasaldır ve kolayca adet gibi vücut atar. Bende de ters oldu bu seferde değer artınca korktum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…