Kesinlikle kürtajın üzerinden ne kadar zaman geçtiSağlık olsun gerisi hallolur diyorum. Ben 2.5 yıldır hiç hamile kalamıyordum ilk defa kaldım sonra 10 haftalıkken kürtaj oldu, kürtaj sonrası ilk adette de sonuçlar böyle. Belki saçma ama artık hamile kalabiliyorum diye seviniyorum bile. Tek istediğim sağlıksızsa kolayca atlatmak
65 gün oldu sanırım bugün. Kürtajdan 38 gün sonra ilk adetimi oldum (bence) adet sonrası 2 gün sonrada pik gördümKesinlikle kürtajın üzerinden ne kadar zaman geçti
Hamile de olmayabilirsin belki kan verdiğinde pikten sonra kaçıncı günüydü65 gün oldu sanırım bugün. Kürtajdan 38 gün sonra ilk adetimi oldum (bence) adet sonrası 2 gün sonrada pik gördüm
14.gün 25Hamile de olmayabilirsin belki kan verdiğinde pikten sonra kaçıncı günüydü
Bende bundan korkmuştum parça falan mı kaldı acana diye. Ama öyle olsaydı kaset testlerde çıkardı diye düşünüyorumBana doktorum 3 aya kadar ancak düşer demişti genelde düşükten 3 ay sonra hamile kalırız sebebi budur aslında 10 haftalık diyosun çünkü ileri hafta baya
sen şuan test yapıyorsun ve pozitif mi çıkıyor testlerde valla anlamadım canım pek eğer varsada boş gebeliktir diye düşünüyorum doktor sana iki ay korunma vermedi mi sen hemen regli oldun ve denemelere başladınız aslında bi süre bekleseydinBende bundan korkmuştum parça falan mı kaldı acana diye. Ama öyle olsaydı kaset testlerde çıkardı diye düşünüyorum
Kalp atışları duyulmayan gebeliklerde bekleme verilmiyor senin ki ileri haftalarda benimki gibi bana 2 ay bekle demişti ben üç beklemiştim hattasen şuan test yapıyorsun ve pozitif mi çıkıyor testlerde valla anlamadım canım pek eğer varsada boş gebeliktir diye düşünüyorum doktor sana iki ay korunma vermedi mi sen hemen regli oldun ve denemelere başladınız aslında bi süre bekleseydin
Parça kalsa reglin az gelir yada hiç gelmez yada kısa sürer budur parça kalma belirtileriBende bundan korkmuştum parça falan mı kaldı acana diye. Ama öyle olsaydı kaset testlerde çıkardı diye düşünüyorum
Ben kan veriyorum 2 günde bir bakalım. Hayır 1 adet sonrası düşünebilirsin sorun yok temiz dedi, patolojimde temiz gelmişti. beklemek için bir nedenim yoktu yani. Hayırlısı böyleymiş diyorumsen şuan test yapıyorsun ve pozitif mi çıkıyor testlerde valla anlamadım canım pek eğer varsada boş gebeliktir diye düşünüyorum doktor sana iki ay korunma vermedi mi sen hemen regli oldun ve denemelere başladınız aslında bi süre bekleseydin
Sizede çok geçmiş olsunKalp atışları duyulmayan gebeliklerde bekleme verilmiyor senin ki ileri haftalarda benimki gibi bana 2 ay bekle demişti ben üç beklemiştim hatta
Kesinlikle canım tabiki öyle haberdar et bizleri de umarım herşey güzel ilerler senin içinBen kan veriyorum 2 günde bir bakalım. Hayır 1 adet sonrası düşünebilirsin sorun yok temiz dedi, patolojimde temiz gelmişti. beklemek için bir nedenim yoktu yani. Hayırlısı böyleymiş diyorum
Yazarım tabi ben buradan çok faydalanıyorum insan gerçekten bir ben değilim diyor böyle şeyler olabilirmiş diyor. Umarım hepimiz için çok çok güzel ilerlerKesinlikle canım tabiki öyle haberdar et bizleri de umarım herşey güzel ilerler senin için
14.gün 25
16.gün 34
Pikten sonra 4 defa test yaptım evde hepsi negatifti. Yumurtlamanın 5. 7.8.9. Günleri
Öyle olsaydı beta artmazdı ama az da olsa artmış gebelik var bence ama kimyasal veya düşük olabilir az arttığı için. Yine de endişelenme canım çünkü erken öğrenmişsin çok ilerleyeceğini sanmıyorum sağlıksızsa. Şimdiden artış azsa yakında düşmeye başlar belki adet olursun bugün yarın. Tabi gönlümüzden geçen hızlıca artıp sağlıklıya dönmesiBana doktorum 3 aya kadar ancak düşer demişti genelde düşükten 3 ay sonra hamile kalırız sebebi budur aslında 10 haftalık diyosun çünkü ileri hafta baya
Kimyasal olabilir hala yine düşüşe geçebilir. Ama aslına bakarsak adet gününe göre az olsa da %60 artış var. Belki artar biraz bekle. Ya da doktora git bakalım ne diyecek takip edelim der gerçi kese bile göremez ne diyecek bilemedim. Dış gebelik diye düşünme hemen bi dur ağrın sancın bile yok daha.Kızlar bugünde değerim 73 çıktı
1.değer 25
2. Değer 34
3.değer 73 oldu, kötüyü çağırmak istemiyorum ama dış gebelik değildir dimidüşmemişte kimyasal elendi gibi. Slm adet tarihim 6nisan olduğu için haftama göre baya düşük
Haklısın salı günüde beta verip 4 beta ile doktora gideyim ama dediğin gibi şuanki durumla takip dışında bir şey önermez sanırımKimyasal olabilir hala yine düşüşe geçebilir. Ama aslına bakarsak adet gününe göre az olsa da %60 artış var. Belki artar biraz bekle. Ya da doktora git bakalım ne diyecek takip edelim der gerçi kese bile göremez ne diyecek bilemedim. Dış gebelik diye düşünme hemen bi dur ağrın sancın bile yok daha.
Reglin kaç gün gecikti. Dış değildir inş. canım korkma. Son artış çok güzel olmuş. Sağlıklı olur inşallah. Doktor da sana bi 10 gün sonra gel diyecek kese görünecek kadar artış olması lazım görebilmesi için. Sabırlı olKızlar bugünde değerim 73 çıktı
1.değer 25
2. Değer 34
3.değer 73 oldu, kötüyü çağırmak istemiyorum ama dış gebelik değildir dimidüşmemişte kimyasal elendi gibi. Slm adet tarihim 6nisan olduğu için haftama göre baya düşük
Benim deKızlar bugünde değerim 73 çıktı
1.değer 25
2. Değer 34
İnşaallah sağlıklı değilse kimyasaldır ve kolayca adet gibi vücut atar. Bende de ters oldu bu seferde değer artınca korktum çok geçmiş olsunBenim de
1. 23
2. 41
3. 45
4.47 dış gebelikten korkuyorum ama inşallah kimyasaldır diyorum henüz düşüşe geçmedi dış gebelikte değerler daha fazla yükseliyor diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?