Yumurta çatlamamış olabilirMerhaba ben 4 gün önce Ovulasyon testi yaptım pikti bende pcos var bugün yine yaptım yine koyu çıktı çizgi neden olur bir bilginiz var mu ilki 4 gün önce ikinci test bugün adetin 33. Günü
Çok geçmiş olsun evet teşekkür ederim kaç ay deneyeceksiniz şuan ilaç kullanıyor musunBenim tek tüpüm var ve kronik rahim içi enfeksiyonum var. yanlış yönlendirme ile tüp bebeğe direkt dalmışım 1 sene önce. Toplam 2 kürtajım var. Sonuncu gebeliğim doğal yolla oldu. Sen doğal hamile kalabilirsin dedi ve takipli gebelik planlamasına başladık.
Martta gebe kaldığımda bana düşük önleyici ilaçlar ve 15 günde bir beyaz serum vermişti. Kesede kanama alanı bile oluşmadı hatta düşmesini bekledik düşmedi kürtaja mecbur kaldım. Sebep ise tamamen kromozomal bir sebep. Bu durum normal sonraki gebeliklerinde böyle olacak diye birşey yok dedi. 32 gün sonra da reglimi oldum.
Ben bu süreçte hekimin de önemine inanıyorum. Ve bir de Allah nasip ederse diyorum hep. Vakti saati gelince bebişlerimiz sağlıkla gelecek.
Malesef tek eksisi çok masraflı oluyor muayne ücreti fazla. Normal muayne 4.5 yumurta takibi 6.
Ben burdan tüm sürecimi paylaşmaya çalışırım.
Saolasın sana da çok geçmiş olsun.3 ay deneyecez doktor kontrolünde. Ctesi letuya başlıyorum 5 gün kullancam şuan vifolic famera ve omega 3 kullanıyorum eşim de ferula man ve omega 3 kullanıyorÇok geçmiş olsun evet teşekkür ederim kaç ay deneyeceksiniz şuan ilaç kullanıyor musun
Benimde 11 haziranda belli olacak herşey ben doğal hamileleiği bekleyemeyeceğim sanırım yani yumurta gördük ama bakalım inşallah bu ay olur diye ümit ediyorum
Femera değil teatrio pardonSaolasın sana da çok geçmiş olsun.3 ay deneyecez doktor kontrolünde. Ctesi letuya başlıyorum 5 gün kullancam şuan vifolic famera ve omega 3 kullanıyorum eşim de ferula man ve omega 3 kullanıyor
Kaç yaşındasın bizde sadece vitamin alıyoruz şuan bakalım doktor ne diyecek bilmiyorum çok endişeleniyorum korkuyorum sen çok rahatsın ne güzel bana özelden yazabilir misin İzmir’de mi yaşıyorsun pekiFemera değil teatrio pardon
Canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım aslında ben bir iki ayda hamile kalamayınca hemen panikledim doktorumda muayenede tesadüfen yumurtamın büyüdüğünü görmüştü iğne vermişti iğneyi sabah 12 de vuruldum tam 24 saat ve 36 saat sonraları ilişkiye girip sonra gün aşırıya gönüyorsun doktorun bilgilendirir zaten seni, hayırlı haber olsun inş hepimizeKızlar doktorumla yumurta takibine başladık. Ctesi letu adlı ilaca başlıyorum 5 gün içecem 14ünde de yumura kontrolü var ve sonrasında duruma göre çatlatma iğnesi yapacaz. Ben ilk defa böyle bir sürece girdim. İnşallah bu kez güzel olacak herşey
Çok güzel haber maşallah. Benim de 2 yumurtam 17-18 mm arası. Sağlıklı olsun gebeliklerimiz inş. Aslında çok heyecanlı bir bekleyiş. Eşime de daha çok bağladı bu süreçler beni.Canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım aslında ben bir iki ayda hamile kalamayınca hemen panikledim doktorumda muayenede tesadüfen yumurtamın büyüdüğünü görmüştü iğne vermişti iğneyi sabah 12 de vuruldum tam 24 saat ve 36 saat sonraları ilişkiye girip sonra gün aşırıya gönüyorsun doktorun bilgilendirir zaten seni, hayırlı haber olsun inş hepimize
Benim de paı homozigot, mthfr 677 heterozigot. Ben şuan 20.haftadayım bana kan sulandırıcı vermediler ama sen doktorun ne derse onu yap bence bana 2 perinatolog da gerek görmedi. kan dolaşımıyla ilgili bi sorun da yaşamadım açıkçası bu zamana kadar. Bizim sorunumuzun onla bi ilgisi yok yani. Ama dediğim gibi doktoruna danış mutlakaKızlar ben genetiğe trombofili phtılaşma testi vermiştim. Sonucum çıktı.
MTHFR A1298C HETEROZIGOT,
PA I-1 4G/4G HOMOZİGOT
Çıktı. Benimle aynı sonucu alan var mı? Sanırım benim kan sulandırıcı ile gebeliğe devam etmem gerekiyor. doktoruma gönderdim henüz cevap yazmadı. Ctesi de randevum var orada da açıklar ama sizden de duymak istiyorum birşeyler.
Saol canım içim rahatladı. Ben acaba boş gebelik sebebi mi tekrar düşük mü olacak bir ağlama krizi geçirdim. ama içimden bir ses de sakin ol her şey yolunda diyor. Doktoruma da attım ama cevap gelmedi henüz ctesi yüz yüzeyken de sorarım. Kendisi perinatolog ve aşırı güveniyorum ona.Benim de paı homozigot, mthfr 677 heterozigot. Ben şuan 20.haftadayım bana kan sulandırıcı vermediler ama sen doktorun ne derse onu yap bence bana 2 perinatolog da gerek görmedi. kan dolaşımıyla ilgili bi sorun da yaşamadım açıkçası bu zamana kadar. Bizim sorunumuzun onla bi ilgisi yok yani. Ama dediğim gibi doktoruna danış mutlakagenelde faktör 2 ve faktör 5 daha ciddi görülüyor.
Canım geçmiş olsun. Benim de kürtaj sonrası 40. Gün. Geçen hafta salı regl oldum. Doktorumla ctesi randevum var yumurta takibi yapıyoruz letu kullandırıyor yumurtalarım büyüsün diye. bugün 5. Gün son dozu alıyorum . Adet sonrası 12,14,16,18. Günler önemli diye biliyorum. 2 günde bir değerlendir bence.Benimde 677 ve pai herezigot doktorum ciddi bişey değil ama gebelikte kan sulandırıcı kullanırız demişti, kızçeler nasılsınızFaylinn canım arkadaşım sen nasılsın iyi misin? Ben kürtaj sonrası regl tam 40. Oldum korunmayı bıraktım ama adet döngüö eskisi gibi 28 gün mü olur ne zaman yumurtladığımı nasıl anlarım illa ovülasyon testi şart olur mı, 10. Ve 19. Günler arasını değerlendirdim hep inşallah olur ama tabi nasipten öte yol yok
Üzülme gebelikte özellikle faktör II ve V önemliymiş bak o değerlerin normal senin ayrıca çoğu insanda var bu heterozigot homozigot falan bazen tedbir amaçlı iğne hap vs veriyorlar bazen vermiyorlar çok ciddi değilse iyi yapmışsın yaptırarakCanım geçmiş olsun. Benim de kürtaj sonrası 40. Gün. Geçen hafta salı regl oldum. Doktorumla ctesi randevum var yumurta takibi yapıyoruz letu kullandırıyor yumurtalarım büyüsün diye. bugün 5. Gün son dozu alıyorum . Adet sonrası 12,14,16,18. Günler önemli diye biliyorum. 2 günde bir değerlendir bence.
İyi ki varsınız valla için rahatladı. Umarım doktorum da güzel yorum yapar. Bu ay depresyona girdim sürekli ağlayıp eşime alınganlık yapıyorum istemeden.Üzülme gebelikte özellikle faktör II ve V önemliymiş bak o değerlerin normal senin ayrıca çoğu insanda var bu heterozigot homozigot falan bazen tedbir amaçlı iğne hap vs veriyorlar bazen vermiyorlar çok ciddi değilse iyi yapmışsın yaptırarak
Amin hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş.Sakin ol troidlerini yükseltirsin böyle oda hamile kalmamı zorlaştırır bak o bebişin bu dünyada yicek ekmeği varsa ne olursa olsun gelecek dünyaya, Allahım herkesin kucağını sağlıklı evlatlar kolaylıkla doldursun, sen yeterince dikkat ediyor tedbir alıyorsun gerisi Allahtanduygu_gokkok
İyi canım sağ ol Allaha bıraktık bekliyoruz işte. Akıntından anlar mısn acaba yumurtlama akıntını takip et bence mutlaka şeffaf uzayan akıntı oluyordur. Ya da günaşırı yap dediğin gibi risksiz olur sen bilirsin sağlıkla gelir inşallahBenimde 677 ve pai herezigot doktorum ciddi bişey değil ama gebelikte kan sulandırıcı kullanırız demişti, kızçeler nasılsınızFaylinn canım arkadaşım sen nasılsın iyi misin? Ben kürtaj sonrası regl tam 40. Oldum korunmayı bıraktım ama adet döngüö eskisi gibi 28 gün mü olur ne zaman yumurtladığımı nasıl anlarım illa ovülasyon testi şart olur mı, 10. Ve 19. Günler arasını değerlendirdim hep inşallah olur ama tabi nasipten öte yol yok
Güvendiğin bi doktorla ilerlemek en iyisi. İyiyim sağ ol canım elden bi şey gelmiyor kontrollere gidiyorum işte bi gelişme yok.Saol canım içim rahatladı. Ben acaba boş gebelik sebebi mi tekrar düşük mü olacak bir ağlama krizi geçirdim. ama içimden bir ses de sakin ol her şey yolunda diyor. Doktoruma da attım ama cevap gelmedi henüz ctesi yüz yüzeyken de sorarım. Kendisi perinatolog ve aşırı güveniyorum ona.
sen nasıl oldun peki iyi misin.
Hiç sorma ben şimdiden depresyona girdim hiç sağlıklı gebeliğim olmayacak mı diye. Burayı okumak bi nebze iyi geliyor yaşayan birçok insan olduğu için. Sen içini buraya dök sıkıldıkçaİyi ki varsınız valla için rahatladı. Umarım doktorum da güzel yorum yapar. Bu ay depresyona girdim sürekli ağlayıp eşime alınganlık yapıyorum istemeden.
Allah yardımcınız olsun canım. Umarım herşey yoluna girerGüvendiğin bi doktorla ilerlemek en iyisi. İyiyim sağ ol canım elden bi şey gelmiyor kontrollere gidiyorum işte bi gelişme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?