Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Bakalım çarşamba gideceğim doktora. Muhtemelen normal bir durumdur. Ağrıların şiddetinde ve sıklığında bir artış yok

Bakalım çarşamba gideceğim doktora. Muhtemelen normal bir durumdur. Ağrıların şiddetinde ve sıklığında bir artış yok
normal bir durum aynen çoğumuz yaşadık hala da yaşıyorum sol yanına uzanarak dinlen bacaklarının arasına yastık al hatta beline karnına da bir şal sar veya havlu ısıt koy soğuk da arttırabiliyor böyle hafifler inşallah

Bir de öyle deneyeyim teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Kürtajımın 30. Günü bugün. doktorum kürtaj sonrası hamile kalamazsın korunmana gerek yok demişti kürtaj sonrası 10. Gün muaynesinde. Ama ben bu hafta hamilelik belirtilerini sonuna kadar yaşadım. Göğüs ucu yanması, adet olur gibi sancılar, mide yanması. Ben adet olmadan hamile kalmış olabilir miyim? Kan testi vermeye korkuyorum.

Yumurtlama olabiliyor o arada doktorun korun demesi gerekirdi her ihtimale karşı hcg düşmediyse de benzer belirtileri yaşayabilirsin bi test yapsana canım kit varsa elinde

Yumurtlama olabiliyor o arada doktorun korun demesi gerekirdi her ihtimale karşı hcg düşmediyse de benzer belirtileri yaşayabilirsin bi test yapsana canım kit varsa elinde
İnşallah adet sancısıdır. Rahim içim temizlenmeden istemiyorum. Kit de yok elimde. Pazartesi test vermeye gidecem haftasonu adet olamazsam.

İnşallah adet sancısıdır. Rahim içim temizlenmeden istemiyorum. Kit de yok elimde. Pazartesi test vermeye gidecem haftasonu adet olamazsam.
Yani düşük bir ihtimal stres yapma ilk ay bende de olmuştu hcg hala aktif olabilir bi hcg ölçümü yaptırırsın hem ne kadar düştüğünü de görmüş olursun

30 gün çok erken aslında yani adet olmak için de erken olabilir adet gecikiyodur bence. Adet belirtileri aldatıcı oluyor ya pek güven olmuyor. İnşallah sağlıklı bi gebelik tutmuştur diyelim tabi. Bence de bi idrar testi yapın

Yani düşük bir ihtimal stres yapma ilk ay bende de olmuştu hcg hala aktif olabilir bi hcg ölçümü yaptırırsın hem ne kadar düştüğünü de görmüş olursun
Pazartesi gideceğim
Olursa sağlıklı olsun dediğin gibi. Adet görmeden hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren olmuş mudur ki? Pazartesi sonucum çıksın yazacam size.

Pazartesi gideceğim

Olursa sağlıklı olsun dediğin gibi. Adet görmeden hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren olmuş mudur ki? Pazartesi sonucum çıksın yazacam size.
Evet var inşallah sizinde varsa sağlıklı ve kolaylıkla geçer. Hiç tedirgin olmayın

Kızlarrr 2-3 damlacık koyu renkli leke geldi ve kesildi. Ya adet olacam ya yerleşme kanaması yarın sabah erkenden de kan vermeye gidiyorum.

Kan sonucum 2.70 çıktı koyu renkli lekelenmeler ara ara geliyor. Sanırım kürtajdan kalan parça varsa atmaya çalışıyor vücudum.
Eğer üzüldüysen lütfen üzülme ilk yazdığında hatırlatmaya içim el vermedi ama benim hemen gebelik olup gene kürtajla sonlandı. Yani hemen olsun istiyoruz ama yok sağlıklı olsun 2 3 ay sonra olsun. Üzülmediysen de mesajı boşver belki birlikte mart ayı annelerinde oluruuz

Kan sonucum 2.70 çıktı koyu renkli lekelenmeler ara ara geliyor. Sanırım kürtajdan kalan parça varsa atmaya çalışıyor vücudum.
Birde burda 2.70den yükselenler olmuştu okumuştum 0 çıkmadığı için umut olur mu bilmiyorum ama adetim geçmiş miydi

Birde burda 2.70den yükselenler olmuştu okumuştum 0 çıkmadığı için umut olur mu bilmiyorum ama adetim geçmiş miydi
Adet oldum rahatladım artık sıfırlanmıştır. Oh be dünya varmış oldum patlayacak gibiymişim şişkinlikten. Sancılarım da azaldı göğüslerim indi çok şükür. Ben bugün kendi doktoruma muayneye gidiyorum yapışıklık vs. Var mı diye. Ve gebelik planlaması da yapacaz.

Aynen canım ben adet olmak istiyordum içim bir temizlensin istedim. Doktor korunmanıza gerek yok demişti hamile kalmazsın adet olmadan demişti ama yine de belirtilerim hamilelik gibiydi korkmuştum. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah hepimizin. Mart ayına birlikte oluruz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…