Bakalım çarşamba gideceğim doktora. Muhtemelen normal bir durumdur. Ağrıların şiddetinde ve sıklığında bir artış yokYine de görün bir doktora ama endişelenme benim de 4. Hafta sonunda öyle olmuştu gece ağrıyla uyanmış uyuyamamıştım 2 gün sürdü korkutmuştu baya ama kanama vs yoksa bu haftalarda normalmiş benim 6+4 şimdi de 3 gecedir bağırsak ağrısından uyuyamıyorum ilk aylar vücut alışmaya çalışıyor olumsuz düşünme
normal bir durum aynen çoğumuz yaşadık hala da yaşıyorumBakalım çarşamba gideceğim doktora. Muhtemelen normal bir durumdur. Ağrıların şiddetinde ve sıklığında bir artış yok
Bir de öyle deneyeyim teşekkür ederimnormal bir durum aynen çoğumuz yaşadık hala da yaşıyorumsol yanına uzanarak dinlen bacaklarının arasına yastık al hatta beline karnına da bir şal sar veya havlu ısıt koy soğuk da arttırabiliyor böyle hafifler inşallah
Yumurtlama olabiliyor o arada doktorun korun demesi gerekirdi her ihtimale karşıKızlar merhaba. Kürtajımın 30. Günü bugün. doktorum kürtaj sonrası hamile kalamazsın korunmana gerek yok demişti kürtaj sonrası 10. Gün muaynesinde. Ama ben bu hafta hamilelik belirtilerini sonuna kadar yaşadım. Göğüs ucu yanması, adet olur gibi sancılar, mide yanması. Ben adet olmadan hamile kalmış olabilir miyim? Kan testi vermeye korkuyorum.
İnşallah adet sancısıdır. Rahim içim temizlenmeden istemiyorum. Kit de yok elimde. Pazartesi test vermeye gidecem haftasonu adet olamazsam.Yumurtlama olabiliyor o arada doktorun korun demesi gerekirdi her ihtimale karşıhcg düşmediyse de benzer belirtileri yaşayabilirsin bi test yapsana canım kit varsa elinde
Yani düşük bir ihtimal stres yapma ilk ay bende de olmuştu hcg hala aktif olabilir bi hcg ölçümü yaptırırsın hem ne kadar düştüğünü de görmüş olursunİnşallah adet sancısıdır. Rahim içim temizlenmeden istemiyorum. Kit de yok elimde. Pazartesi test vermeye gidecem haftasonu adet olamazsam.
30 gün çok erken aslında yani adet olmak için de erken olabilir adet gecikiyodur bence. Adet belirtileri aldatıcı oluyor ya pek güven olmuyor. İnşallah sağlıklı bi gebelik tutmuştur diyelim tabi. Bence de bi idrar testi yapınKızlar merhaba. Kürtajımın 30. Günü bugün. doktorum kürtaj sonrası hamile kalamazsın korunmana gerek yok demişti kürtaj sonrası 10. Gün muaynesinde. Ama ben bu hafta hamilelik belirtilerini sonuna kadar yaşadım. Göğüs ucu yanması, adet olur gibi sancılar, mide yanması. Ben adet olmadan hamile kalmış olabilir miyim? Kan testi vermeye korkuyorum.
Pazartesi gideceğimYani düşük bir ihtimal stres yapma ilk ay bende de olmuştu hcg hala aktif olabilir bi hcg ölçümü yaptırırsın hem ne kadar düştüğünü de görmüş olursun
Olursa sağlıklı olsun dediğin gibi. Adet görmeden hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren olmuş mudur ki? Pazartesi sonucum çıksın yazacam size.30 gün çok erken aslında yani adet olmak için de erken olabilir adet gecikiyodur bence. Adet belirtileri aldatıcı oluyor ya pek güven olmuyor. İnşallah sağlıklı bi gebelik tutmuştur diyelim tabi. Bence de bi idrar testi yapın
Evet var inşallah sizinde varsa sağlıklı ve kolaylıkla geçer. Hiç tedirgin olmayınPazartesi gideceğim
Olursa sağlıklı olsun dediğin gibi. Adet görmeden hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren olmuş mudur ki? Pazartesi sonucum çıksın yazacam size.
İnşallah canım. Sen ne durumdasın iyi misin? En son sen de bir kürtaj geçirmiştin.Evet var inşallah sizinde varsa sağlıklı ve kolaylıkla geçer. Hiç tedirgin olmayın
Evet şubat sonu 1 tane geçirdim birde mayıs başı :/ şuan korunuyorum. Belki önümüzdeki ay denerim nasipİnşallah canım. Sen ne durumdasın iyi misin? En son sen de bir kürtaj geçirmiştin.
Sağlıkla gelsin inşallahEvet şubat sonu 1 tane geçirdim birde mayıs başı :/ şuan korunuyorum. Belki önümüzdeki ay denerim nasip
Kızlarrr 2-3 damlacık koyu renkli leke geldi ve kesildi. Ya adet olacam ya yerleşme kanamasıyarın sabah erkenden de kan vermeye gidiyorum.
Öyle düzensizlikler oluyor 2-3 aya anca eski düzenine giriyorKan sonucum 2.70 çıktı koyu renkli lekelenmeler ara ara geliyor. Sanırım kürtajdan kalan parça varsa atmaya çalışıyor vücudum.
Eğer üzüldüysen lütfen üzülme ilk yazdığında hatırlatmaya içim el vermedi ama benim hemen gebelik olup gene kürtajla sonlandı. Yani hemen olsun istiyoruz ama yok sağlıklı olsun 2 3 ay sonra olsun. Üzülmediysen de mesajı boşverKan sonucum 2.70 çıktı koyu renkli lekelenmeler ara ara geliyor. Sanırım kürtajdan kalan parça varsa atmaya çalışıyor vücudum.
Birde burda 2.70den yükselenler olmuştu okumuştum 0 çıkmadığı için umut olur mu bilmiyorum ama adetim geçmiş miydiKan sonucum 2.70 çıktı koyu renkli lekelenmeler ara ara geliyor. Sanırım kürtajdan kalan parça varsa atmaya çalışıyor vücudum.
Adet oldum rahatladım artık sıfırlanmıştır. Oh be dünya varmış oldum patlayacak gibiymişim şişkinlikten. Sancılarım da azaldı göğüslerim indi çok şükür. Ben bugün kendi doktoruma muayneye gidiyorum yapışıklık vs. Var mı diye. Ve gebelik planlaması da yapacaz.Birde burda 2.70den yükselenler olmuştu okumuştum 0 çıkmadığı için umut olur mu bilmiyorum ama adetim geçmiş miydi
Aynen canım ben adet olmak istiyordum içim bir temizlensin istedim. Doktor korunmanıza gerek yok demişti hamile kalmazsın adet olmadan demişti ama yine de belirtilerim hamilelik gibiydi korkmuştum. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah hepimizin. Mart ayına birlikte oluruz inşEğer üzüldüysen lütfen üzülme ilk yazdığında hatırlatmaya içim el vermedi ama benim hemen gebelik olup gene kürtajla sonlandı. Yani hemen olsun istiyoruz ama yok sağlıklı olsun 2 3 ay sonra olsun. Üzülmediysen de mesajı boşverbelki birlikte mart ayı annelerinde oluruuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?