Geç döllenme olmuş olabilir bence iyi hayırlı olsunKızlar burayara sormak istiyorum benim sat 27 Haziran bat 21 temmuzdu. Bugün 30 Temmuz betam 590 çıktı.sizce düşük mü
2 kürtajdan sonra
Ovüşasyonda pik tarihim 8 temmuzdu genede mümkün mü gerçektenGeç döllenme olmuş olabilir bence iyi hayırlı olsun
Tabii mümkün doktora gittiniz miOvüşasyonda pik tarihim 8 temmuzdu genede mümkün mü gerçekten
Evet gittim cuma yeniden beta ver dedi pek olumlu konuşmadı bende 2 kürtajım olduğu için korkuyorum artıkTabii mümkün doktora gittiniz mi
İnşallah sonucun artar hayırlısıyla ya güzel şeyler düşün rabbim korusunEvet gittim cuma yeniden beta ver dedi pek olumlu konuşmadı bende 2 kürtajım olduğu için korkuyorum artık
Gayet iyi canım 48 saat sonraki artışa bakmalısın. Hayırlı olsun şimdiden canım çok sevindim.Kızlar burayara sormak istiyorum benim sat 27 Haziran bat 21 temmuzdu. Bugün 30 Temmuz betam 590 çıktı.sizce düşük mü
2 kürtajdan sonra
Haftasına göre düşükmüş ama bugün artış normal geldi çok şükür. İnşaallah hemen toparlar ve bende aynı şeyleri yaşamamGayet iyi canım 48 saat sonraki artışa bakmalısın. Hayırlı olsun şimdiden canım çok sevindim.
Canım olumsuz düşünme stres yapma bir kaç ölçüm yapıp artışa bakman lazım önemli olan o bu da düşük değil benimki 80 le başlamıştı inşallah sağlıkla ilerlerHaftasına göre düşükmüş ama bugün artış normal geldi çok şükür. İnşaallah hemen toparlar ve bende aynı şeyleri yaşamam
Teşekkür ederim sizinkide kolaylıkla ve sağlıkla tamamlanır umarımCanım olumsuz düşünme stres yapma bir kaç ölçüm yapıp artışa bakman lazım önemli olan o bu da düşük değil benimki 80 le başlamıştı inşallah sağlıkla ilerler
Canım geriden gelen bir yumurta sonradan çatlamış olamaz mı? Sen çatlatma iğnesi de kullanmadın sonuçta ayrı ayrı zamanlarda çatlama olmuştur. 48 saat sonraki değerin nedir? Sen artışa bak canım önemli olan o.Teşekkür ederim sizinkide kolaylıkla ve sağlıkla tamamlanır umarımBenim korkum yumurtlamadan 22 gün sonra 590 çıkmasıydı. Normalde yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyorum. Yani 10 gün gecikmeyle o beta çıktı. Geç döllenme ihtimalide yok çünkü ovülasyon ile takip ediyordum tek ihtimal geç yerleşmiş olması. Umarım öyledir ve bebeğim benimledir benimle kalır
2 gün arayla test yaparsın sağlıklı artıyorsa yeterli canım çok takılma o sürece zaten 1 hafta sonra keseyi de görürsün sağlıkla gelsinTeşekkür ederim sizinkide kolaylıkla ve sağlıkla tamamlanır umarımBenim korkum yumurtlamadan 22 gün sonra 590 çıkmasıydı. Normalde yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyorum. Yani 10 gün gecikmeyle o beta çıktı. Geç döllenme ihtimalide yok çünkü ovülasyon ile takip ediyordum tek ihtimal geç yerleşmiş olması. Umarım öyledir ve bebeğim benimledir benimle kalır
Çok haklısın her şeyi kontrol edemeyiz ama 2 kürtajlı kayıp olunca insan hep en kötüsüne aklı gidiyorCanım geriden gelen bir yumurta sonradan çatlamış olamaz mı? Sen çatlatma iğnesi de kullanmadın sonuçta ayrı ayrı zamanlarda çatlama olmuştur. 48 saat sonraki değerin nedir? Sen artışa bak canım önemli olan o.
Canım artış çok güzel. Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah.Çok haklısın her şeyi kontrol edemeyiz ama 2 kürtajlı kayıp olunca insan hep en kötüsüne aklı gidiyorinşaallah bu sefer güzellikle tamamlanır. 2 gün sonra 1657 çıktı
Canım hiç üzülme benim de aynı şekilde beta artışı çok iyiydi 9. Haftada kürtaj oldum malesef. Kese alanında kanama bile yoktu. Kalp atışını duyamadık. Senin gibi kromozomal sebep dedi doktorum.Bu arada gebeliğim çok güzel ilerliyordu. Kanama vardı ama beta artışım çok iyiydi dört katına filan çıkıyordu. Kese de güzel bir şekilde büyüyordu. Kanama olsa da embriyonun bu şekilde büyümesi içimde hep umuttu ama olmadı
Amin, inşallah. Rabbim en tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlere. Çok teşekkür ederimCanım hiç üzülme benim de aynı şekilde beta artışı çok iyiydi 9. Haftada kürtaj oldum malesef. Kese alanında kanama bile yoktu. Kalp atışını duyamadık. Senin gibi kromozomal sebep dedi doktorum.
1 mayısta kürtaj oldum 1 ay sonra ilk adetle tekrar deniyoruz. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Amin, inşallah. Rabbim sizlerden de hayırlı müjdeli haberleri duymayı nasip etsin. Kavuşalım bebeklerimize inşallahMerhaba kızlarbende sizdenim 5 mayısta kürtaj oldum maalesef kalp atışı oluşmadığı için 2 ay ara dedi doktor bu ay tekrar denemeye başladık klomende kullandım ama bu ay olmadı gebelik zor bi süreç benim yaş faktörü de var Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?