Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Siz testler yaptırdınız mı acaba

Geçmiş olsun benim de 9. Haftada kürtajla sonuçlanmıştı bir önceki gebeliğim 2 regl ara verip tekrar denemiştik o arada araştırma hastanesinde genetik birime randevu alıp genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırmıştım panikle ama sonradan iyice anladım ilk gebelikte olabiliyor bu oran çok yüksek stresten uzak durmanız tüm testlerden daha önemli bu süreçte emin olun
Geçmiş olsun hiç stres yapmayın ben de ilkini 9. Haftada kürtajla kaybettim yaşım 35 rahat olun beslenme spor vs dikkat edin sağlıkla olur inşallah

Çok sağ olun. Tavsiyenize uymaya çalışacağım. Şu an olay çok taze olduğundan toparlanma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Keşke yaşamasaydık ama sizler gibi aynı durumu yaşayan kişilerden destek görmek iyi hissettiriyor. Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elinde olmuyor insanın bende 39 olcam ekimde Allah nasip eder inşallah tekrar sağlıklı bi şekilde

Keşke demeyin bazen bazı şeylerin olması iyidir bozuk bir genin fark edilip ilk haftalarda atılması da vücut için bir şans vücudunuz şuan bu oluşumu yatmış durumda 2. Ye daha hazır olacaktır bu yüzden farklı şeyler düşünerek strese girmeyin ufak bir tatil yapın dinlendirin bir iki regl rahminizi beslenmenize dikkat edin rahatlayın olacaktır inşallah

Çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elinde olmuyor insanın bende 39 olcam ekimde Allah nasip eder inşallah tekrar sağlıklı bi şekilde
Yaş da önemli ama artık bu zamanda bu yaşlar normalleşti tıp sa buna uygun bir tek stres yaşı önemsemiyor sağlıklı beslenme biraz aktif hayat spor rahatlama sevdiğin hobilere yönelme ufak bir tatille inşallah güzel haberleri alırsınız yakında

Çok haklısınız stres en önemli faktör bence de rahat olmak gerekiyor bu işlerde en azından hamile kalabildim diyorum olumlu yanından bakmaya çalışıyorum beslenmeye dikkat ediyorum zaten yürüyüş falan yapıyorum kilo problemim yok sigara alkol yok gerisi Allah’a kalmış biz elimizden geleni yapıyoruz isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah çok sağ olun desteğiniz için

Amin inşallah hayırla sağlıkla gelsin gelen en yakın zamanda

Selam kızlar, bende 2. Gebeliğimde düşük yaşadım Nisan ayında 8 haftalıkken kalbi durmuş bir hafta sonra ogrendim . Şimdi tekrar deniyoruz . Önümüz hafta yumurtlama olur bakalım bu ay neler olacakkkk

Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz Cuma 8 haftalık gebeligimde bebeğin kalbi durduğu için vedalaşmak zorunda kaldım..
Tekrar olabilir mi gerçekten amin ..Çok büyük bir acıymış? ..

Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz Cuma 8 haftalık gebeligimde bebeğin kalbi durduğu için vedalaşmak zorunda kaldım..
Tekrar olabilir mi gerçekten amin ..Çok büyük bir acıymış? ..
Tekrar dediğiniz bebek sahibi olmaksa olur tabi neden olmasın vücudun hazır zaten artık bir süre dinlendirip tekrar denersin benim de bundan önceki kalp atışı alınamadı diye kürtajdı olur olur inşallah sağlıkla en güzeliyle

Peki siz ne kadar bir süre sonra tekrar gebelik planlarınız ve kaç ay içinde gerçekleşti Ya hamileyken kritik dönem geçmek bilmemişti...Simdi ise şu toparlanma süreci..Hayat bana tezcanlı olma diyor ama ah Konu bu olunca

Ben 2 regl beklemiştim o arada beslenme spor bazı bitki kürleri vitaminler yüklendim kendime bağışıklığım rahmim vs toparlasın diye şükür 3. Regl de hamile olduğumu öğrendim ama kendine odaklan çocuktan öte önce kendini düşün bir tatil yap sevdiğin bir şeylere başla kafanı dağıt inşallah olacaktır sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…