Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Kizlar merhaba o kadar cok yere ve kisiye yazdim ki buraya da daha once yazdim mi hic hatirlamiyorum
Ben 19 haftalik bebegimi mart ayinda kaybettim ve suan tekrar hamileyim kaybi yasadigim gun rahim agzi yetmezligin vardir senin sonraki gebelikte serklaj yaptir demişti doktor suan baska doktorda takipliyim o da serklaj atmayalim ilac ve kontrolle devam edelim diyor suan 9 haftalik ve baktigim kadariyoa 11 12 arasi serklaj yaptiriyorlar yani benim 3 haftam var ve cok kararsizim sizce doktorumu dinlemeli miyim yoksa baska doktora gidip gorus mu almaliyim serklaj konusunda aslinda cok israrciydim ama doktorum onunda masum olmadigini soyluyor cok tedirginim surekli arastiriyorum cok caresiz bir durumdayim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Serklaj dediğiniz rahme atılan dikiş değil mi bebek düşmesin diye? Gözünüz aydın bu arada

Merhaba kızlar ben de kimyasal düşük geçirdim ama düşmesi çok uzun sürdü 6 haftalıkken geldi kanamam ve çok zor düşürdüm. Bir ay dinlendirdi doktorum bu ay klomen ve ovitrelle yaptık. Bugün iğnenin 14. Günüydü. 3 gündür regl ağrısı var kasıklarımda sürekli pet takmaya gidiyorum geliyor diye gelmedi. Kaset testler silik çıkıyor, erken gebelikler negatif hiç anlamadım. Yarın kan vericem ama bu geceyi çok gergin bir merakla gecircem galiba. Endişeliyim.

Aynen canım kan ver daha net belli olur çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede meleğin sana gelir

Canım geçmiş olsun öncelikle, inşallah bebişşn seninledir bende yarın kan vericem bu sabah awox silik cizgiydi ve benimde kasıklarım Belim ağrıyor oldum sanıp wc gidiyorum daha 3 -4 gn var regle

Canım geçmiş olsun öncelikle, inşallah bebişşn seninledir bende yarın kan vericem bu sabah awox silik cizgiydi ve benimde kasıklarım Belim ağrıyor oldum sanıp wc gidiyorum daha 3 -4 gn var regle
İnşallah canım yaa inşallah yarın birlikte güzel haber alırız canım

Benim arkadaşımda da aynı durum vardı ama sıkı kontrol ile dikişsiz aldı kucağına. Sizin büyük bir kaybınız olduğu için bilemedim başınız sağolsun ben olsam son 1 doktor görüşü daha alırdım. Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız

Amin insallah arkadasiniz daha once kayip yasamismiydi yoksa o anlik gelisen birseyle mi bebegi kurtardilar

Ben aslinda cok kararliydim bu konuda ama doktorum kafami karistirdi onunda enfeksiyon riski oldugunu falan soyledi falan bende bilemedim simdi baska bir doktora daha danisicam
Rahim ağzı uzunluğunuzu söylediler mi? Bence çok güvendiğiniz bi doktor bulup ne diyorsa onu yapın. 25 mm ve altı riskli görülüyormuş genelde

Rahim ağzı uzunluğunuzu söylediler mi? Bence çok güvendiğiniz bi doktor bulup ne diyorsa onu yapın. 25 mm ve altı riskli görülüyormuş genelde
Suan daha 8 haftalik biraz daha buyumesini bekliyorum doktorum 12 haftada olcum yapip karar verecegini soyledi ama zaten 12. Haftada kisalma baslayan cok nadir genelde bu 18 ile 24 arasi anlik olay

Benim kontrolum ozel hastanede suan devlette perinatolojiye sira almaya ugrasiyorum birde ondan gorus almak istiyorum

Suan daha 8 haftalik biraz daha buyumesini bekliyorum doktorum 12 haftada olcum yapip karar verecegini soyledi ama zaten 12. Haftada kisalma baslayan cok nadir genelde bu 18 ile 24 arasi anlik olay
Evet şuan zaten riskli bi kısalma yoktur. Dikişi hangi haftalarda atıyorlar bilmiyorm ama takip edilsin ölçtükten sonra anlaşılır o zaten ultrasonda da gözüküyor kontrollerinizde de gözükür

Kızlar sonucum çıktı beta değerime bakarmısınız adetim 1 hafta gecikti değer normal mi kese henüz görünmedi

Eklentiler

• IMG_7778.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…