- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.241
Anladım canım bende yaşadım bi düşük bilirim o acıyı inşallah işe yararda bi sıkıntı çıkmaz kaybetme tabi Allahım büyüktür bi kapı açar inşallah :) Canım bide ben soğan kürü'nün çok faydasını duydum onu yapsana bide...
Ya kızlar varya ben normalde ıspanağın yanından geçmem hiç sevmem nasıl canım istedi aqzım sulandı resmen :) inşallah canım benim hepimiz geliriz güzel haberlerle :)hadi bakalım senın gerı sayım başladı :) hayırlı haberlerle gel inşallah :)
ben iyiyim şükür evet yokum yazdıklarınızı okuyup cıkıyorum arkadasım dogum yaptı ona yardımcı oluyorum bi yandan dukkana gidiyorum inan ki yazacak halım kalmıyo bugun evdeyım ve buralardayım :) yumyum gunlerım yaklasıyo onun heyecanı sardı:)
ohhh ıspanak harika benımde bu aksam ki menumde ıspanak var :) yanınada bişiler yaparsam tamamdır aksam yemegı :) benmde hamıleleıgımde hep midem kazınıyodu :)
Ne yapsam bulamadim :)yogurtlu ispanak favorimmm artik esimm geldiginde bisiler yapar:)hadi bakalım senın gerı sayım başladı :) hayırlı haberlerle gel inşallah :)
ben iyiyim şükür evet yokum yazdıklarınızı okuyup cıkıyorum arkadasım dogum yaptı ona yardımcı oluyorum bi yandan dukkana gidiyorum inan ki yazacak halım kalmıyo bugun evdeyım ve buralardayım :) yumyum gunlerım yaklasıyo onun heyecanı sardı:)
ohhh ıspanak harika benımde bu aksam ki menumde ıspanak var :) yanınada bişiler yaparsam tamamdır aksam yemegı :) benmde hamıleleıgımde hep midem kazınıyodu :)
hadi bakalım senın gerı sayım başladı :) hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Yok kuzum öle kolay kolay geçmiyor acısı ne olursa olsun nekadar küçükte olsa senin o hissettin onu Allah sabır versin hepimize kürüde dene gerçekten işe yarıo inşallah beklıoruz işte bakalım...onu hiç denemedim bakalım bi okurum bende denerim. günler geçiyor ama o acı farklı bişey sanki unutuyomuş gibi oluyosun ama bi anda aklıma gelip gözlerim doluyo falan. zaman geçmiyomuş gibi geliyor ama bi yandan da çok hızlı geçmiş ya diyorum :) karmakarışık. vardır bizim için de doğru bi zaman.
evettt duydum tatlim maydanoz hic iyi degilmis bitanem senin 10 gununmu kaldi kasik batman ve gazin varmi ?Bak bu acıkma iyiye işaret ohh bol bol ye demir olsun yarasın meleğimize inşallah kuzum bide muz ye eşinede yedir inan düşündüqümüzden daha faydalıymış hamilelikte ve hamile olma aşamasında... Ama maydonozdan uzak dur
Evet kuzum 10 günüm kaldı :) Olmazmı gazman gibi geziyom evin içinde aqrımda var ama erken heycanlanmak istemiorum kuzum :)evettt duydum tatlim maydanoz hic iyi degilmis bitanem senin 10 gununmu kaldi kasik batman ve gazin varmi ?
Yogurtla gusel oluyo yeee yeee aldigimiz o ilac folik asitten daha yararli kis geldi boregide nefis olur bi ara onun tarifinide veririm ahahahahaYa kızlar varya ben normalde ıspanağın yanından geçmem hiç sevmem nasıl canım istedi aqzım sulandı resmen :) inşallah canım benim hepimiz geliriz güzel haberlerle :)
Yok kuzum öle kolay kolay geçmiyor acısı ne olursa olsun nekadar küçükte olsa senin o hissettin onu Allah sabır versin hepimize kürüde dene gerçekten işe yarıo inşallah beklıoruz işte bakalım...
ayyyyy hadi insallah benim iliskiden 5 gun sonra basladi surekli gazman gibiydim insallah vardir bebisssEvet kuzum 10 günüm kaldı :) Olmazmı gazman gibi geziyom evin içinde aqrımda var ama erken heycanlanmak istemiorum kuzum :)
[/QUOTE]evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
miskamber---------20 ekim ---deneme
kbrbsr16 ---------24 ekim ---deneme 1
eylul_07 ---------24 ekim ---deneme 1
KASIM BATLARI
blummmm---------7 kasım ---deneme 1
cemrem15 ---------11 kasım ---deneme 2
elıfd88 --------------19 kasım ---deneme 3
miskamber----------20 kasım ---deneme 1
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1
gencavukat ---------22 kasım ---deneme 1
deniz_zynp---------24 kasım ---deneme 1
eylul_07-------------27 kasım ---deneme 2
kaderdenevarsa---30 kasım ---deneme 1
ARALIK BATLARI
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
saol arkadasimCanim cok uzuldum ya allah sabir versin sana kendini toparlarsin insallah canim insallah buyuk bi arastirma hastahanesine gitsen profa felan
ayyyy cok uzuldum ve ne diyecegimi bilmiyorum inan Allahim insallah boyle bir aci yasatmaz sana canimsaol arkadasim
gittim tip fakultesinede gittim profa da gittim hastanede iyi bakmaz diye muayenehanesinede gittim yok care bulamiyorlar bilinmeyen nedenmis bende cok yoruldum artik
canım ben ilk hamileleiğimde yasadıgımı anlatayım ramazandı ben normalde yumurta yemem sahurda hazırladım kahvaltıyı eşimede omlet yaptım bi canım cektı bi lokma aldım ayyy ben soganda yıcem yanında dedım bide bi soganı yedım o can istegımın tarıfı yok ben daha önce öyle bişey yasamamıstım eşim hamilemisin acaba dedı yok ya adetım gelck ya iştahım acıldı sanırım dedim bi rahatladım onları yıyınce anlatamam ertesı gun adetıme bi hafta varken test yaptım ve silik cizgi cıktıYa kızlar varya ben normalde ıspanağın yanından geçmem hiç sevmem nasıl canım istedi aqzım sulandı resmen :) inşallah canım benim hepimiz geliriz güzel haberlerle :)
ben yanında makarna sevıyorum ama onuda yapmıycam kilo aldırıyo brokolı haşlasam olur brokolıde cok faydalı sevıyorsan ye :)Ne yapsam bulamadim :)yogurtlu ispanak favorimmm artik esimm geldiginde bisiler yapar:)
amin canım inşallah hepimizden gelır yenı yıla bebişlerımizle gireriz :)hadi bakalım inşallah senden de hayırlı haberler gelir :)
isallah canim Allah gonlunuze gore versincanım ben ilk hamileleiğimde yasadıgımı anlatayım ramazandı ben normalde yumurta yemem sahurda hazırladım kahvaltıyı eşimede omlet yaptım bi canım cektı bi lokma aldım ayyy ben soganda yıcem yanında dedım bide bi soganı yedım o can istegımın tarıfı yok ben daha önce öyle bişey yasamamıstım eşim hamilemisin acaba dedı yok ya adetım gelck ya iştahım acıldı sanırım dedim bi rahatladım onları yıyınce anlatamam ertesı gun adetıme bi hafta varken test yaptım ve silik cizgi cıktıah ah şimdi bebişime kavusmama 4 ay kalmış olcaktı facede bi video izledım yıne agladım
ben yanında makarna sevıyorum ama onuda yapmıycam kilo aldırıyo brokolı haşlasam olur brokolıde cok faydalı sevıyorsan ye :)
amin canım inşallah hepimizden gelır yenı yıla bebişlerımizle gireriz :)
amin canım inşallah Allah hepimzin gönlüne göre verır sende hayırlısıyla sagsalim bebeğine kavusursunisallah canim Allah gonlunuze gore versin
14 Kasım deneme 2evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
miskamber---------20 ekim ---deneme
kbrbsr16 ---------24 ekim ---deneme 1
eylul_07 ---------24 ekim ---deneme 1
KASIM BATLARI
blummmm---------7 kasım ---deneme 1
cemrem15 ---------11 kasım ---deneme 2
elıfd88 --------------19 kasım ---deneme 3
miskamber----------20 kasım ---deneme 1
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1
gencavukat ---------22 kasım ---deneme 1
deniz_zynp---------24 kasım ---deneme 1
eylul_07-------------27 kasım ---deneme 2
kaderdenevarsa---30 kasım ---deneme 1
ARALIK BATLARI
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Ya ama ya ben çalışıyorum eşime söyleyim de erken giderse ıspanak yapsın hahahaa :) :)canım ben ilk hamileleiğimde yasadıgımı anlatayım ramazandı ben normalde yumurta yemem sahurda hazırladım kahvaltıyı eşimede omlet yaptım bi canım cektı bi lokma aldım ayyy ben soganda yıcem yanında dedım bide bi soganı yedım o can istegımın tarıfı yok ben daha önce öyle bişey yasamamıstım eşim hamilemisin acaba dedı yok ya adetım gelck ya iştahım acıldı sanırım dedim bi rahatladım onları yıyınce anlatamam ertesı gun adetıme bi hafta varken test yaptım ve silik cizgi cıktıah ah şimdi bebişime kavusmama 4 ay kalmış olcaktı facede bi video izledım yıne agladım
ben yanında makarna sevıyorum ama onuda yapmıycam kilo aldırıyo brokolı haşlasam olur brokolıde cok faydalı sevıyorsan ye :)
amin canım inşallah hepimizden gelır yenı yıla bebişlerımizle gireriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?