- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.261
Allah kucağını boş bırakmasın canım benim inşallah olur...isallah canim Allah gonlunuze gore versin
Canm bana da 6 ay yok dedi ama ben dinlemedm basladm calismalara ilk ay bos simdi ikinci ayı bekliorm olacaksa olur Allahn bilecegi is senin tercihin tabi :)ya bend yumurtlama dönemindeyim bazen diyorum acaba denemeye başlasak mı. Ama daha 2. adetimi oldum. doktor 3. yü bekle demişti
canimm benide eklermisin ugurlu gelsin 10 aralik:)evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
miskamber---------20 ekim ---deneme
kbrbsr16 ---------24 ekim ---deneme 1
eylul_07 ---------24 ekim ---deneme 1
KASIM BATLARI
blummmm---------7 kasım ---deneme 1
cemrem15 ---------11 kasım ---deneme 2
elıfd88 --------------19 kasım ---deneme 3
miskamber----------20 kasım ---deneme 1
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1
gencavukat ---------22 kasım ---deneme 1
deniz_zynp---------24 kasım ---deneme 1
eylul_07-------------27 kasım ---deneme 2
kaderdenevarsa---30 kasım ---deneme 1
ARALIK BATLARI
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Bence yeter canım ya bi dene istersen...ya bend yumurtlama dönemindeyim bazen diyorum acaba denemeye başlasak mı. Ama daha 2. adetimi oldum. doktor 3. yü bekle demişti
saol canim benimAllah kucağını boş bırakmasın canım benim inşallah olur...
Bende beklemedim 15 gün sonra başladım valla...Canm bana da 6 ay yok dedi ama ben dinlemedm basladm calismalara ilk ay bos simdi ikinci ayı bekliorm olacaksa olur Allahn bilecegi is senin tercihin tabi :)
Canm bana da 6 ay yok dedi ama ben dinlemedm basladm calismalara ilk ay bos simdi ikinci ayı bekliorm olacaksa olur Allahn bilecegi is senin tercihin tabi :)
Bence yeter canım ya bi dene istersen...
canım sen bana adetının gelecegı tarıhı vermedın mı bi karısıklık oldu? beklenen adet taıhını ver banaBende beklemedim 15 gün sonra başladım valla...
Amin canım inşallah...saol canim benim
tek benim degil Allah gonulden isteyen dileyen herkezin kucagini bos birakmasin
Aynen ya pardon canım 30 kasım deneme 1 amacanım sen bana adetının gelecegı tarıhı vermedın mı bi karısıklık oldu? beklenen adet taıhını ver bana
öncelıkle gecmıs olsun hatırladıgım kadarıyla aramızda mol gebelık gecıren yok Allah inşallah sagsalım bebegını kucagına almayı nasıp ederselam kizlar temmuz ayinda mol gebelikten kuretaj oldum, dr 6 ay korunma suresi verdi ama esim simdiden bebis istiyor ben bekliyelim diyorum ama bisey olmaz diyor, varmi aranizda mol gebelik yasayip korunma suresini beklemeden hamis kalan?
olacagi varsa yine olur ama ben yinede beklemek istiyorum
selam kizlar temmuz ayinda mol gebelikten kuretaj oldum, dr 6 ay korunma suresi verdi ama esim simdiden bebis istiyor ben bekliyelim diyorum ama bisey olmaz diyor, varmi aranizda mol gebelik yasayip korunma suresini beklemeden hamis kalan?
olacagi varsa yine olur ama ben yinede beklemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?