- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.281
Neden canmbende hamile kalmak istiyorum ama imkansız gibi(
öncelıkle gecmıs olsun hatırladıgım kadarıyla aramızda mol gebelık gecıren yok Allah inşallah sagsalım bebegını kucagına almayı nasıp eder
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Zamanı konusunda bir şey diyemem fakat bence önce psikolojik olarak kendini hazırla .
Gecmis olsun canim insallah saq salim alirsin bebegini kucaginaselam kizlar temmuz ayinda mol gebelikten kuretaj oldum, dr 6 ay korunma suresi verdi ama esim simdiden bebis istiyor ben bekliyelim diyorum ama bisey olmaz diyor, varmi aranizda mol gebelik yasayip korunma suresini beklemeden hamis kalan?
olacagi varsa yine olur ama ben yinede beklemek iistiyorum
Boyle pisliklerde var isteCok sinirlendim ya aberlerde biri yeni dogan bebegi cantaya koyup otogara birakmis manisada nasil bir vicdandir ya 9ay karninda tasidigin cani evladini birakmaz Allahim boyle insanlari islah etsin
evet yaa ayıptır günahtır ya hiçmi Allah korkusu yok yaaaBoyle pisliklerde var iste
Allahim bildiqi qibi yapsinevet yaa ayıptır günahtır ya hiçmi Allah korkusu yok yaaa
Evet canim 1.1 negatif dr kimyasaldi sanirim dedi adet olunca gel dedi klomen felan dedi de nie ilaca baslioki hemen kafam karistisweet42 naptın testi yaptırdınmı?
Evet canim 1.1 negatif dr kimyasaldi sanirim dedi adet olunca gel dedi klomen felan dedi de nie ilaca baslioki hemen kafam karisti
İnşallah bidahakine olur canım üzülme dicem ama bi faydası olmaz...Evet canim 1.1 negatif dr kimyasaldi sanirim dedi adet olunca gel dedi klomen felan dedi de nie ilaca baslioki hemen kafam karisti
olsun canim hayirlisi olsun bu ay insallah gelir bebisim morelini bozma sakinEvet canim 1.1 negatif dr kimyasaldi sanirim dedi adet olunca gel dedi klomen felan dedi de nie ilaca baslioki hemen kafam karisti
Saol cnm yA hayirlisi boyleymis kismetttolsun canim hayirlisi olsun bu ay insallah gelir bebisim morelini bozma sakin
hayirlisi boyleymis canim inan uzulmedim vardir bunda da bir hayir Allahim en guzel zamani biliyo insallah o zmn kisa olur tek duam buİnşallah bidahakine olur canım üzülme dicem ama bi faydası olmaz...
hayirlisi boyleymis canim inan uzulmedim vardir bunda da bir hayir Allahim en guzel zamani biliyo insallah o zmn kisa olur tek duam bu[/QAmşn canım inşallah doktorun sana verdiği ilacı araştırdınmı ?
Amin inşşalah canım doktorun sana verdiği ilacı araştırdınmı peki ?hayirlisi boyleymis canim inan uzulmedim vardir bunda da bir hayir Allahim en guzel zamani biliyo insallah o zmn kisa olur tek duam bu
daha vermedi canim vericem dedi yumurta buyuten bi ilacmis birden fazla yumos oluyomus bildigim bu sagliklimi degimi kafam karisikAmin inşşalah canım doktorun sana verdiği ilacı araştırdınmı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?