- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.241
Günaydın canım...günaydın canlarım hepinizi öpüyorum kocamannnnn
Ben de yeni düşük yaptım. Betanın sıfırlanmasını bekliyorum. Benim kürtajla değil ama kendiliğinden düşüyor. Seni çok iyi anlıyorum. Bu da başka bir sınav herhalde diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Çok zor gerçekten. Allah sabır versin.Kürtaj olali nerdeyse iki bucuk ay oldu ama ben hala unutamiyorum bi türlü
Kürtaj olali nerdeyse iki bucuk ay oldu ama ben hala unutamiyorum bi türlü
Hmm iyi cnm sevindim hastaneye mi gittin nasıl öğrendinGünaydın canım sanada hayırlı mutlu sabahlar olsun inşallah :) dün benden gelen şey iltihapmış kurumuş o düşmüş canım içim rahatladı varya :)
Bir ablam var hemşire canım dün düşen parçayı ona gösterdim zaten ilk gördüqümde daha büyük deri gibiydi akşam gösterdim ona daqılmıstı erimiş ti belli oluodu zaten deri parçası olmadıqı oda baktı öle bişey deil dedi eşinin içinde kalan spermleride kurumuş dökülüo olabılır senin akıntılarında dedi canım ama yınede ben bi kontrole qidicem haftaya tabi...Hmm iyi cnm sevindim hastaneye mi gittin nasıl öğrendin
Hmm anladım cnm doğrudur..git bakalım kontrole iyi olur.....Bir ablam var hemşire canım dün düşen parçayı ona gösterdim zaten ilk gördüqümde daha büyük deri gibiydi akşam gösterdim ona daqılmıstı erimiş ti belli oluodu zaten deri parçası olmadıqı oda baktı öle bişey deil dedi eşinin içinde kalan spermleride kurumuş dökülüo olabılır senin akıntılarında dedi canım ama yınede ben bi kontrole qidicem haftaya tabi...
Günaydın cnmmmgünaydın canlarım hepinizi öpüyorum kocamannnnn
Benim de seninki kadar olu kürtaj olalı cnm..Unutulmuyo yeniden hamile olup da sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da sanmıyorum unutacağımızı..Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin hayırlısı ile hepimize..Kürtaj olali nerdeyse iki bucuk ay oldu ama ben hala unutamiyorum bi türlü
Gecmis olsun cnm neyden dusurdun bebeğini ne kadarlıktiBen de yeni düşük yaptım. Betanın sıfırlanmasını bekliyorum. Benim kürtajla değil ama kendiliğinden düşüyor. Seni çok iyi anlıyorum. Bu da başka bir sınav herhalde diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Çok zor gerçekten. Allah sabır versin.
Canım naptın kırmızılarda haber varmı yoktur inşallah...Gecmis olsun cnm neyden dusurdun bebeğini ne kadarlıkti
unutuluyo maalesef bizim tek ilacımz bebeklerımıze kavusmak olacakKürtaj olali nerdeyse iki bucuk ay oldu ama ben hala unutamiyorum bi türlü
Bende görmüştüm esmer cok qüzel bi kız cocuquydu Allah hayır etsin canım :) Senin odun'la barıstınızmı :)kızlar rüyamda kızım oldu yeşil gözlü mmaşallah cok güzeldi nasıl mulu oldum anlatamam :):):):)
olur İNŞAALLAH canımkızlar rüyamda kızım oldu yeşil gözlü mmaşallah cok güzeldi nasıl mulu oldum anlatamam :):):):)
Olur inşallah en yakın zamanda cnm..Senin gibi güzel bir kızın olsun hayırlısıyla :)kızlar rüyamda kızım oldu yeşil gözlü mmaşallah cok güzeldi nasıl mulu oldum anlatamam :):):):)
amin canım inşallah gelsinler artık bekletmesınler biziOlur inşallah en yakın zamanda cnm..Senin gibi güzel bir kızın olsun hayırlısıyla :)
amin canım inşallah gelsinler artık bekletmesınler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?