Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kürtaj olali nerdeyse iki bucuk ay oldu ama ben hala unutamiyorum bi türlü
Ben de yeni düşük yaptım. Betanın sıfırlanmasını bekliyorum. Benim kürtajla değil ama kendiliğinden düşüyor. Seni çok iyi anlıyorum. Bu da başka bir sınav herhalde diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Çok zor gerçekten. Allah sabır versin.

Unutulmuyor zaten canim ama daha az aklina geliyor geri itiyorsun dusuncelerinde. Kendine ugraslar yarat mesgul et kafani. Calismiyorsan bi kursa git havan degissin. Benim 9 ay oluyor bu ay ve hala bazen bebek gorunce basliyorum aglamaya ama esin icin ve insallah en kisa zamanda gelecek bebisin icin dusunmemeye calismalisin. İnsallah hepimiz alicaz bebislerimizi kucagimiza en kisa zamanda.. Hayirlisi olsun yeter ki

Hmm iyi cnm sevindim hastaneye mi gittin nasıl öğrendin
Bir ablam var hemşire canım dün düşen parçayı ona gösterdim zaten ilk gördüqümde daha büyük deri gibiydi akşam gösterdim ona daqılmıstı erimiş ti belli oluodu zaten deri parçası olmadıqı oda baktı öle bişey deil dedi eşinin içinde kalan spermleride kurumuş dökülüo olabılır senin akıntılarında dedi canım ama yınede ben bi kontrole qidicem haftaya tabi...

Hmm anladım cnm doğrudur..git bakalım kontrole iyi olur.....

Benim de seninki kadar olu kürtaj olalı cnm..Unutulmuyo yeniden hamile olup da sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da sanmıyorum unutacağımızı..Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin hayırlısı ile hepimize..

Gecmis olsun cnm neyden dusurdun bebeğini ne kadarlıkti

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

kızlar rüyamda kızım oldu yeşil gözlü mmaşallah cok güzeldi nasıl mulu oldum anlatamam :):):):)
olur İNŞAALLAH canım Rüya olsa bile insan ne kadar mutlu oluyo... Rabbim hakikatli olanını da yaşatsın canım cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…