- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.201
Çok sevindim canım benim Allah saq salim kocaman kucaqına almayı nasip etsin inşallah ne qüzel :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz doktordan geldikkkkkk
benim miniğim kocaman olmuş 3 cm yaklaşmışRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
amin canım benim darısı başınızaÇok sevindim canım benim Allah saq salim kocaman kucaqına almayı nasip etsin inşallah ne qüzel :)
Amin canimm dua et bizleree gelicez arkandan insallah Allah kucagina almayi nasip etsin:)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz doktordan geldikkkkkk
benim miniğim kocaman olmuş 3 cm yaklaşmışRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
amin kuzucum inşallahhhhhAmin canimm dua et bizleree gelicez arkandan insallah Allah kucagina almayi nasip etsin:)
Amin canım inşallah...amin canım benim darısı başınıza
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz doktordan geldikkkkkk
İnşallah canım saq salim alırsın kucaqına :)Çok sevindim senin adına ya benim gitmeme daha 10 gün gibi bisüre var öf bir ay beklemek çok zor bide artık ağrım sızı olmayınca hepten merak ediyorum inşallah bende güzel haberler alırım
İnşallah canım saq salim alırsın kucaqına :)
Çok sevindim senin adına ya benim gitmeme daha 10 gün gibi bisüre var öf bir ay beklemek çok zor bide artık ağrım sızı olmayınca hepten merak ediyorum inşallah bende güzel haberler alırım
sağol canım benim
sıkma kendini 10 gün çabuk geçer bende 3 hafta sonra gideceğim tekrar ikili taram yapılcak ondan sonrada rutin kontroller yani ayda bir keşke herhafta kontrol olsa
yok canım valla ben hiç kan tahlili vermendim henüz ilk doktora gittiğimde daha onceden kan sayımı vs gibi testlerı cıldıye yapmıtı onu göstermiştim gerek yok dedi. bugunde idrarla ilgili sıkıntın varmı diye sordu. olmadığını söyledim . Test yaptırmadı yani.Saol canım keşke öyle bi imkan olsa bende çok isterdim kan tahlillerin felan yapildimi idrar felan .. Bel ağrısı varmı sende
yok canım valla ben hiç kan tahlili vermendim henüz ilk doktora gittiğimde daha onceden kan sayımı vs gibi testlerı cıldıye yapmıtı onu göstermiştim gerek yok dedi. bugunde idrarla ilgili sıkıntın varmı diye sordu. olmadığını söyledim . Test yaptırmadı yani.
belim ağrımıyor midem bulanmıyor ne bilim bi tuhafım. obur gibi yiyorum sürekli. diğer hamilelikte kusmaktan yemek yiyemezdim canım istemezdi her hamilelik başka oluyormuş gerçekten
bilmiyorumki canım aslında çok üşüyorum acaba kan değerim mi düştü bugün söylicektim bebeği görünce unuttum sormayı. yediklerime dikkat ederim artık 3 hafta sonrada doktora gittiğimde isterim kan testi yapmasınıOhh maşallah maşallahama kan sayımı onemli hamilelikte benim kam değerim hamilelikle beraber düşmüş şimdi kan ilacı başlattilar.. sen dikkat et kendine.
bilmiyorumki canım aslında çok üşüyorum acaba kan değerim mi düştü bugün söylicektim bebeği görünce unuttum sormayı. yediklerime dikkat ederim artık 3 hafta sonrada doktora gittiğimde isterim kan testi yapmasını
maşallah kuzucuguna canım :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz doktordan geldikkkkkk
bende doktorumla görüştüm üşüdüğümü kan değerlerimde acaba düşüş olabilir mi diye sordum. Bana progestan yapıyor endişelenmeyin dediBende Üşüyordum canım titriyodum resmen aile hekiminde yaptırdım kan ve demir eksikligi ilaci verdiler şimdi de elim ayağım yanıyor
bende doktorumla görüştüm üşüdüğümü kan değerlerimde acaba düşüş olabilir mi diye sordum. Bana progestan yapıyor endişelenmeyin dedi
teşekkür ederim canım benimOlabilir canım benim üşüme olayım kanla ilgili olduğu için söyledim sen dikkat et kendine
bakalım bi yrn olsun neler olcaak ona göre davranırım bende walla böyle yapmasıda ayrıca üzüyo beni b adam böyle değişmıycek biliyormcok üzgünm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?