- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.221
canım yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor belki geç yumurtlayacaksındır.kizlar ovulasyon testi hala negatif bugun 15. gun yumurtlama olmasi lazimdi dimi neden hala bi negatif test?
belkide oyle olacak son ikitane test cubugu kaldi birdaha alicam canim. troid var bende birde nette hormon ilaclari testi etkileyebiliyormu ondan mi gozukmedi acaba?canım yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor belki geç yumurtlayacaksındır.
kadarını bilemicem canım ama olabilir hormonal neticede. sıkma canınıbelkide oyle olacak son ikitane test cubugu kaldi birdaha alicam canim. troid var bende birde nette hormon ilaclari testi etkileyebiliyormu ondan mi gozukmedi acaba?
Cnm dün akşam olduysa bun sabaha karşı yapma ihtimalin varsa o zmn yap derim bn hep oyle yaptım üst üste yapma sperm sayısı düşer ztn çatlama 24_36 saat icinde gerçekleşecek sabaha karşı yaparsanda tutar inssss :)Kizlar ben bugun ovulasyon testiyle pozitifi gordum t c den daha koyu hatta dun gece calisma oldu bugunde olsun mu napiyim kizlar tecrubeli arkadaslarim bana yardimci olabilirler mi?
Canimm benimki ise gidicek ne diycem adama ya kalkmaz ki sabaha karsi sen nasil soyluyosun taktik ver bana:)Cnm dün akşam olduysa bun sabaha karşı yapma ihtimalin varsa o zmn yap derim bn hep oyle yaptım üst üste yapma sperm sayısı düşer ztn çatlama 24_36 saat icinde gerçekleşecek sabaha karşı yaparsanda tutar inssss :)
kizlar ovulasyon testi hala negatif bugun 15. gun yumurtlama olmasi lazimdi dimi neden hala bi negatif test?
Sende varmi bi gelisme cankm yaptin mi test bugun?Cnm dün akşam olduysa bun sabaha karşı yapma ihtimalin varsa o zmn yap derim bn hep oyle yaptım üst üste yapma sperm sayısı düşer ztn çatlama 24_36 saat icinde gerçekleşecek sabaha karşı yaparsanda tutar inssss :)
Canim koyulur bikac gune gec yumurtliycaksin demek ki stres yapma elinde test varsa devam et takibe
Valla cnm bn hergün yapmayalım sperm sayısı azalıyor diyorum oda çocuk cok istediistedigi icin birde sabah namaza kalktigi icin yok demiyor :)Canimm benimki ise gidicek ne diycem adama ya kalkmaz ki sabaha karsi sen nasil soyluyosun taktik ver bana:)
Yok cnm bnde bgnde yok sanırım adet olacak iki güne hayirlisiSende varmi bi gelisme cankm yaptin mi test bugun?
canım sabah telf saatini kur uyan ve onu uyandır aksamdan da söyle test yaptım sabah yapmamız gerekıyo dıye :) benımkı hyr demez cunku cocuk ıstıyo o zman yapacak :)Kizlar ben bugun ovulasyon testiyle pozitifi gordum t c den daha koyu hatta dun gece calisma oldu bugunde olsun mu napiyim kizlar tecrubeli arkadaslarim bana yardimci olabilirler mi?
en son care bunu denıycem canımDegismiycek canim orasi kesin ama bi orta yol bulmalisiniz bence yazarak anlatmaya calis daha verimli oluyor:)
Canimm aksam olur bizim heralde kismet bakalim be olucak:)Canimm benimki ise gidicek ne diycem adama ya kalkmaz ki sabaha karsi sen nasil soyluyosun taktik ver bana:)
Benimkide cok istiyor ama kalkmaz sabah soylerim yinede ama sanmam zaten hadi gel diyince biseyler oluyor egosu tavan yapiyor sanki:)canım sabah telf saatini kur uyan ve onu uyandır aksamdan da söyle test yaptım sabah yapmamız gerekıyo dıye :) benımkı hyr demez cunku cocuk ıstıyo o zman yapacak :)
Aynen canim hayirlisi olucak elbet ama nazli bizim bebisler:)Yok cnm bnde bgnde yok sanırım adet olacak iki güne hayirlisi
manyak bu erkekler yaaa :)Benimkide cok istiyor ama kalkmaz sabah soylerim yinede ama sanmam zaten hadi gel diyince biseyler oluyor egosu tavan yapiyor sanki:)
Günaydın canım sanada hayırlı mutlu sabahlar olsun inşallah :) dün benden gelen şey iltihapmış kurumuş o düşmüş canım içim rahatladı varya :)Günaydın kızlarrr :) hayırlı, mutlu sabahlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?