Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kizlar ben bugun ovulasyon testiyle pozitifi gordum t c den daha koyu hatta dun gece calisma oldu bugunde olsun mu napiyim kizlar tecrubeli arkadaslarim bana yardimci olabilirler mi?

Kizlar ben bugun ovulasyon testiyle pozitifi gordum t c den daha koyu hatta dun gece calisma oldu bugunde olsun mu napiyim kizlar tecrubeli arkadaslarim bana yardimci olabilirler mi?
Cnm dün akşam olduysa bun sabaha karşı yapma ihtimalin varsa o zmn yap derim bn hep oyle yaptım üst üste yapma sperm sayısı düşer ztn çatlama 24_36 saat icinde gerçekleşecek sabaha karşı yaparsanda tutar inssss :)

Canimm benimki ise gidicek ne diycem adama ya kalkmaz ki sabaha karsi sen nasil soyluyosun taktik ver bana:)

Sende varmi bi gelisme cankm yaptin mi test bugun?

Canimm benimki ise gidicek ne diycem adama ya kalkmaz ki sabaha karsi sen nasil soyluyosun taktik ver bana:)
Valla cnm bn hergün yapmayalım sperm sayısı azalıyor diyorum oda çocuk cok istediistedigi icin birde sabah namaza kalktigi icin yok demiyor :)

canım sabah telf saatini kur uyan ve onu uyandır aksamdan da söyle test yaptım sabah yapmamız gerekıyo dıye :) benımkı hyr demez cunku cocuk ıstıyo o zman yapacak :)

canım sabah telf saatini kur uyan ve onu uyandır aksamdan da söyle test yaptım sabah yapmamız gerekıyo dıye :) benımkı hyr demez cunku cocuk ıstıyo o zman yapacak :)
Benimkide cok istiyor ama kalkmaz sabah soylerim yinede ama sanmam zaten hadi gel diyince biseyler oluyor egosu tavan yapiyor sanki:)

Kürtaj olali nerdeyse iki bucuk ay oldu ama ben hala unutamiyorum bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…