Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Canim ankaranin neresindesin sen ?

Kizlar regl oldum ama icimde hala suphe var bilmiyorum neden ? Ovulasyonla gebeligini ogrenen cok insan var bende bi denemek istedim sizce ?

Evet canim umut kesilmez o yüzden en ufak biseyden medet umuyorum
Canimm hic bozma morelini biliyorum cok zor bi surec ama ilki nasil olduysa yine gelicek sevindiricek bizi bebislerimiz stres bu konudaki en buyuk dusman elimizde degil evet ama denemekten ve beklemekten dua etmekten baska caremiz yok Rabbim buyuk herseyin vardir bi hayri uzme kendini olur mu?

Sen hangi hastaneye gidiyorsun tatlım?
Ben tıp merkezi vardı kontrollerimi oraya yaptırıodum ama düşük yapınca zekai tahire gittim inşallah yeniden hamile kalınca zekai tahire başlıycam..Sen nereye qidiosun peki?

Ben tıp merkezi vardı kontrollerimi oraya yaptırıodum ama düşük yapınca zekai tahire gittim inşallah yeniden hamile kalınca zekai tahire başlıycam..Sen nereye qidiosun peki?
Ümitköyde Zekai Tahirin polikliniği var ilk oraya gittim. Sonra da Aydan Biri'nin özel muayenehanesine. Bundan sonrası Allah kerim. Bütçeme uygun iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…