- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.301
Canim ankaranin neresindesin sen ?Çok doğru söylüyorsun tatlım. Allah bilir her şeyi. Ya benim bu kadar araştırmaya girmemin sebebi Ankara'da yaşıyor olmam. Özel doktora gidince çok uçuk fiyat istiyorlar. Benim gittiğim hocada geçen hesapladım 1 doğum 15 bine yaklaşıyor. Çok çok fazla bizim için. Üniversite hastanelerindeki hocalara gitsen hepsi sadece sezeryana giriyor. Normal olursa asistanların elindesin. Önden sağlık sigortası falan işlerine girmek istiyorum, o sebeple canhıraş doktor aramam. Bebek bir daha olur mu, olmaz mı tabi ki Allah bilir. Çok hazırlıksız yakalanmak istemiyorum bir dahaki sefere.
Canim bu ovulasyon testi mi?
Canim bu ovulasyon testi mi?
Evet canim ovulasyon testi.Canim bu ovulasyon testi mi?
Canim gebelik oldugunda ikinic cizgi birinciden daha koyu cikiyor komsum hamileydi onda denemistik tecrubeyle tasdiklendi yani ama Allahtan umit kesilmez tabiEvet canim ovulasyon testi.
Evet canim umut kesilmez o yüzden en ufak biseyden medet umuyorumCanim gebelik oldugunda ikinic cizgi birinciden daha koyu cikiyor komsum hamileydi onda denemistik tecrubeyle tasdiklendi yani ama Allahtan umit kesilmez tabi
Canimm hic bozma morelini biliyorum cok zor bi surec ama ilki nasil olduysa yine gelicek sevindiricek bizi bebislerimiz stres bu konudaki en buyuk dusman elimizde degil evet ama denemekten ve beklemekten dua etmekten baska caremiz yok Rabbim buyuk herseyin vardir bi hayri uzme kendini olur mu?Evet canim umut kesilmez o yüzden en ufak biseyden medet umuyorum
aaaaa nasıl ama ya ikinci çizgi vardıKizlar cunayi beklemeye gerek kalmadi regl oldum. Ama hala icimde suphe var
Hayırlı cumalar canım...günaydın hanımlarrrr hayırlı cumalar
Konutkent tarafındayım. Sen ne taraftasın tatlım?Canim ankaranin neresindesin sen ?
Ben mamak tarafındayım canım...Konutkent tarafındayım. Sen ne taraftasın tatlım?
Sen hangi hastaneye gidiyorsun tatlım?Ben mamak tarafındayım canım...
Ben tıp merkezi vardı kontrollerimi oraya yaptırıodum ama düşük yapınca zekai tahire gittim inşallah yeniden hamile kalınca zekai tahire başlıycam..Sen nereye qidiosun peki?Sen hangi hastaneye gidiyorsun tatlım?
Ümitköyde Zekai Tahirin polikliniği var ilk oraya gittim. Sonra da Aydan Biri'nin özel muayenehanesine. Bundan sonrası Allah kerim. Bütçeme uygun iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum.Ben tıp merkezi vardı kontrollerimi oraya yaptırıodum ama düşük yapınca zekai tahire gittim inşallah yeniden hamile kalınca zekai tahire başlıycam..Sen nereye qidiosun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?