Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Tamam kizlar bugunde calisiyim o zaman 2. Gunum bugun pozitifi gordukten sonraki hayirlisi insallah Allahim cuma mubarek gunun hurmetine dualarimiz kabul etsin gondersin bebislerimizi insallah:)

canım yumurtlama sadece 24 saat oluyor tek bir gün

canım yumurtlama sadece 24 saat oluyor tek bir gün
deme oyle sevgili esim kusme zamanini denk getirseydi bos gecmiyecektik o gunu, zamanlamasi muthis dun dun barisacaktinda ne diye ovulasyon tarihinde kusersin be adam hayirlisi artik canim napiyim obur aya kalir tum umutlar artik

deme oyle sevgili esim kusme zamanini denk getirseydi bos gecmiyecektik o gunu, zamanlamasi muthis dun dun barisacaktinda ne diye ovulasyon tarihinde kusersin be adam hayirlisi artik canim napiyim obur aya kalir tum umutlar artik
ama pozitifi gördukten snra yanı silikleştıgınde yumurtlamıs oluyosun canım ve yumurtada 12-24 saat arası yasıyor yanı sen kacırmamıssın

bende blumm gibi dusunuyorum canim, verdigin linkide incelicem simdi.

canım ben ovulasyon testi yapmadım hiç. ben yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşadığını söylemek istedim ama ya yanlış ifade ettim yada yanlış anlaşıldım kusura bakma

canım ben ovulasyon testi yapmadım hiç. ben yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşadığını söylemek istedim ama ya yanlış ifade ettim yada yanlış anlaşıldım kusura bakma
yok hayir yanlis anlasilma yok canim boyle dusunme. google playdan indirdigim uygulamada ovulasyon tarihinden onceki iki gun ve sonraki iki gun dogurganlik acisindan yuksek olan gunler. o yuzden oyle dedim senin verdigin linktede 24 saat yasar deniliyor ovulasyan tarihinin ertesi gunu yasanan beraberliktede hamile sansi varmis. fikir alisverisi yapiyoruz canim yanlis anlamadim canim seni demek istedigini anladim

goggle playdeki uygulamanın adı takvimim mi?

Kuzu yanlıs anlamadık seni senınle ben aynı şeyi söylerdik zaten ama ov testıne göre koyuyu gördükten snra yumurtluyosun hazal da dün yumurtlamış 24 saatte yaşadığına göre bugunde degerlendırmesı gerek dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…