- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.341
1 gun cıkması normal canım sen calısmalara devam et :) bugunde calıs:)
Amin canım inşallah...Tamam kizlar bugunde calisiyim o zaman 2. Gunum bugun pozitifi gordukten sonraki hayirlisi insallah Allahim cuma mubarek gunun hurmetine dualarimiz kabul etsin gondersin bebislerimizi insallah:)
dunu degerlendirmissiniz cnm insaALLAH bos gecmemistir. cnm sen ovulasyon testi kullaniyorumuydun?
benim 21 ocakta test pozitif cikmisti, ama ogun degerlendiremedik, dun calisma oldu ama dunki test negatif cikmisti yumurtlama gunu sadece bir gunmu suruyor tek bir gun gordum pozitifi.
deme oylecanım yumurtlama sadece 24 saat oluyor tek bir gün
evet cnm umut oluyo tabi..İnşallah biz de başkalarına umut oluruz..amin canım inşallah hepimize gelsinler :) diger topikte dusuk yapan bi arkadasım hamıle :) umut oluyo bizlerede :)
deme oylesevgili esim kusme zamanini denk getirseydi bos gecmiyecektik o gunu, zamanlamasi muthis dun dun barisacaktinda ne diye ovulasyon tarihinde kusersin be adam hayirlisi artik canim napiyim obur aya kalir tum umutlar artik
ama pozitifi gördukten snra yanı silikleştıgınde yumurtlamıs oluyosun canım ve yumurtada 12-24 saat arası yasıyor yanı sen kacırmamıssındeme oylesevgili esim kusme zamanini denk getirseydi bos gecmiyecektik o gunu, zamanlamasi muthis dun dun barisacaktinda ne diye ovulasyon tarihinde kusersin be adam hayirlisi artik canim napiyim obur aya kalir tum umutlar artik
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/07/yumurtlama-kac-gun-surer.html
canım bu linkte daha detaylı anlatılmış bak isterse
ama pozitifi gördukten snra yanı silikleştıgınde yumurtlamıs oluyosun canım ve yumurtada 12-24 saat arası yasıyor yanı sen kacırmamıssın
bende blumm gibi dusunuyorum canim, verdigin linkide incelicem simdi.
yok hayir yanlis anlasilma yok canim boyle dusunme. google playdan indirdigim uygulamada ovulasyon tarihinden onceki iki gun ve sonraki iki gun dogurganlik acisindan yuksek olan gunler. o yuzden oyle dedim senin verdigin linktede 24 saat yasar deniliyor ovulasyan tarihinin ertesi gunu yasanan beraberliktede hamile sansi varmis. fikir alisverisi yapiyoruz canim yanlis anlamadim canim seni demek istedigini anladimcanım ben ovulasyon testi yapmadım hiç. ben yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşadığını söylemek istedim ama ya yanlış ifade ettim yada yanlış anlaşıldım kusura bakma
goggle playdeki uygulamanın adı takvimim mi?yok hayir yanlis anlasilma yok canim boyle dusunme. google playdan indirdigim uygulamada ovulasyon tarihinden onceki iki gun ve sonraki iki gun dogurganlik acisindan yuksek olan gunler. o yuzden oyle dedim senin verdigin linktede 24 saat yasar deniliyor ovulasyan tarihinin ertesi gunu yasanan beraberliktede hamile sansi varmis. fikir alisverisi yapiyoruz canim yanlis anlamadim canim seni demek istedigini anladim
yok o degil ladytimer uygulmanin adi.goggle playdeki uygulamanın adı takvimim mi?
bende takvimim diye bir program kullandım benzeri sanırım.yok o degil ladytimer uygulmanin adi.
Canım ya benim aklıma bişey qeldi hani qebelik testinde silik çizgi cıkmıstı ya sonra adet oldun acaba kimyasal gebelik falanmı qeçirdin inşallah deildir ama bi muayene mi olsan ?Kizlar sonuc 2.0
Olabilir canım ama artik onemi yokCanım ya benim aklıma bişey qeldi hani qebelik testinde silik çizgi cıkmıstı ya sonra adet oldun acaba kimyasal gebelik falanmı qeçirdin inşallah deildir ama bi muayene mi olsan ?
Hayırlısı olsun kuzum...Olabilir canım ama artik onemi yok
canım sıkma canını hayırlısı değilmiş demekki moralini bozma hayırlı olan zamanda gelecektir bebişinKizlar sonuc 2.0
Kuzu yanlıs anlamadık seni senınle ben aynı şeyi söylerdik zaten ama ov testıne göre koyuyu gördükten snra yumurtluyosun hazal da dün yumurtlamış 24 saatte yaşadığına göre bugunde degerlendırmesı gerek dimi canımcanım ben ovulasyon testi yapmadım hiç. ben yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşadığını söylemek istedim ama ya yanlış ifade ettim yada yanlış anlaşıldım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?