Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar hayırlı cumalar....kocişle barıstık aksam calısmada oldu inşallah bu ayı es gecmıs olmayız

ovulasyon tarihin ne zamandi canim? ovulasyon tarihinden bir iki gun once degerlendirdiyseniz tutar insaALLAH. gozun aydin bu arada
canım dun 17.gundu bende 17.18. gun yumurtluyorm dun aksamda ilişkiden önce wcde uzayan akıntı gördüm inşallah sansımızı kaybetmemişizdir :)

canım dun 17.gundu bende 17.18. gun yumurtluyorm dun aksamda ilişkiden önce wcde uzayan akıntı gördüm inşallah sansımızı kaybetmemişizdir :)
Hadi hayırlısı cnm sevindimm :) Kısmeti varsa gelir bebişin cnm hayırlısı ile İNŞALLAH..

dunu degerlendirmissiniz cnm insaALLAH bos gecmemistir. cnm sen ovulasyon testi kullaniyorumuydun?
benim 21 ocakta test pozitif cikmisti, ama ogun degerlendiremedik, dun calisma oldu ama dunki test negatif cikmisti yumurtlama gunu sadece bir gunmu suruyor tek bir gun gordum pozitifi.

Hayırlı olsun canım :) İnşallah gelir bu ay bebişin...
inşallah canım :)
canım ben hamıle kaldıgımda kullanmıstım.2aydır kullanmıyorum testte siligi gördukten snra calısmak gerekıyo zaten senın ilişki iyi olmus yani önümzdeki 4-5 gunde calısmaları aksatma bazen silikleştiginde hemen yumurtlamayabiliyosun o yuzden hemen bırakma calısmaları :)

test digitaldi canim. gulen yuz cikarsa pozitif bos yuvarlak cikarsa durum negatif. sadece bir gun gulen yuz oldu tuhafima gitti acikcasi ertesi gunhu hemen bos yuvarlak cikti hayirli artik yine calismalara devam.

Kizlar hayirli cumalar benim ovulasyon testim siliklesmeye basladi 3 gundur calisiyoruz pozitifi gordukten sonra yani bu akdamda calisma olsun mu sizce?

Kizlar hayirli cumalar benim ovulasyon testim siliklesmeye basladi 3 gundur calisiyoruz pozitifi gordukten sonra yani bu akdamda calisma olsun mu sizce?
Hayırlı cumalar canım benim cigiyi gördükten sonra 1 hafta bırakma derim ne olur ne olmaz saqlam olsun bence...

test digitaldi canim. gulen yuz cikarsa pozitif bos yuvarlak cikarsa durum negatif. sadece bir gun gulen yuz oldu tuhafima gitti acikcasi ertesi gunhu hemen bos yuvarlak cikti hayirli artik yine calismalara devam.
1 gun cıkması normal canım sen calısmalara devam et :) bugunde calıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…