- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.321
Evet canimBnde nolur nolmaz diye doktora geldim simdi bebek yoksa bile icim rahat eederaaaaa nasıl ama ya ikinci çizgi vardı
Yok canım gebelik testiyle öğrendim ama o ay ovulasyon testi kullandımCanim hamileligini ovulasyonla igrendim demistin peki o testte iki cizgilerde tamamen netmiydi nasildi ?
ovulasyon tarihin ne zamandi canim? ovulasyon tarihinden bir iki gun once degerlendirdiyseniz tutar insaALLAH. gozun aydin bu aradakızlar hayırlı cumalar....kocişle barıstık aksam calısmada oldu inşallah bu ayı es gecmıs olmayız
canım dun 17.gundu bende 17.18. gun yumurtluyorm dun aksamda ilişkiden önce wcde uzayan akıntı gördüm inşallah sansımızı kaybetmemişizdir :)ovulasyon tarihin ne zamandi canim? ovulasyon tarihinden bir iki gun once degerlendirdiyseniz tutar insaALLAH. gozun aydin bu arada
İyi yapmışsın cnm..Haber ver sonucunu..Evet canimBnde nolur nolmaz diye doktora geldim simdi bebek yoksa bile icim rahat eeder
Evet canimBnde nolur nolmaz diye doktora geldim simdi bebek yoksa bile icim rahat eeder
Hadi hayırlısı cnm sevindimm :) Kısmeti varsa gelir bebişin cnm hayırlısı ile İNŞALLAH..canım dun 17.gundu bende 17.18. gun yumurtluyorm dun aksamda ilişkiden önce wcde uzayan akıntı gördüm inşallah sansımızı kaybetmemişizdir :)
amin canım inşallah hepimize gelsinler :) diger topikte dusuk yapan bi arkadasım hamıle :) umut oluyo bizlerede :)Hadi hayırlısı cnm sevindimm :) Kısmeti varsa gelir bebişin cnm hayırlısı ile İNŞALLAH..
İnşallah olur canım...Ümitköyde Zekai Tahirin polikliniği var ilk oraya gittim. Sonra da Aydan Biri'nin özel muayenehanesine. Bundan sonrası Allah kerim. Bütçeme uygun iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum.
Hayırlı olsun canım :) İnşallah gelir bu ay bebişin...kızlar hayırlı cumalar....kocişle barıstık aksam calısmada oldu inşallah bu ayı es gecmıs olmayız
dunu degerlendirmissiniz cnm insaALLAH bos gecmemistir. cnm sen ovulasyon testi kullaniyorumuydun?canım dun 17.gundu bende 17.18. gun yumurtluyorm dun aksamda ilişkiden önce wcde uzayan akıntı gördüm inşallah sansımızı kaybetmemişizdir :)
inşallah canım :)Hayırlı olsun canım :) İnşallah gelir bu ay bebişin...
canım ben hamıle kaldıgımda kullanmıstım.2aydır kullanmıyorum testte siligi gördukten snra calısmak gerekıyo zaten senın ilişki iyi olmus yani önümzdeki 4-5 gunde calısmaları aksatma bazen silikleştiginde hemen yumurtlamayabiliyosun o yuzden hemen bırakma calısmaları :)dunu degerlendirmissiniz cnm insaALLAH bos gecmemistir. cnm sen ovulasyon testi kullaniyorumuydun?
benim 21 ocakta test pozitif cikmisti, ama ogun degerlendiremedik, dun calisma oldu ama dunki test negatif cikmisti yumurtlama gunu sadece bir gunmu suruyor tek bir gun gordum pozitifi.
test digitaldi canim. gulen yuz cikarsa pozitif bos yuvarlak cikarsa durum negatif. sadece bir gun gulen yuz oldu tuhafima gitti acikcasi ertesi gunhu hemen bos yuvarlak cikti hayirli artik yine calismalara devam.inşallah canım :)
canım ben hamıle kaldıgımda kullanmıstım.2aydır kullanmıyorum testte siligi gördukten snra calısmak gerekıyo zaten senın ilişki iyi olmus yani önümzdeki 4-5 gunde calısmaları aksatma bazen silikleştiginde hemen yumurtlamayabiliyosun o yuzden hemen bırakma calısmaları :)
hayirli cumlar cnm, ovulasyon tarihinden onceki ve sonraki iki gun yuksek dogurganlik gunleri ogunleri degerlendirir.Kizlar hayirli cumalar benim ovulasyon testim siliklesmeye basladi 3 gundur calisiyoruz pozitifi gordukten sonra yani bu akdamda calisma olsun mu sizce?
Hayırlı cumalar canım benim cigiyi gördükten sonra 1 hafta bırakma derim ne olur ne olmaz saqlam olsun bence...Kizlar hayirli cumalar benim ovulasyon testim siliklesmeye basladi 3 gundur calisiyoruz pozitifi gordukten sonra yani bu akdamda calisma olsun mu sizce?
1 gun cıkması normal canım sen calısmalara devam et :) bugunde calıs:)test digitaldi canim. gulen yuz cikarsa pozitif bos yuvarlak cikarsa durum negatif. sadece bir gun gulen yuz oldu tuhafima gitti acikcasi ertesi gunhu hemen bos yuvarlak cikti hayirli artik yine calismalara devam.
çalış canım inşallah bebiş gelecek :)Kizlar hayirli cumalar benim ovulasyon testim siliklesmeye basladi 3 gundur calisiyoruz pozitifi gordukten sonra yani bu akdamda calisma olsun mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?