- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Benim 4 temmuz da kanamam başladı düşük oldu adet dongum 26 gün aşağı yukarı 2 gün geçti ama kimyasal dan dolayı sarkma olabilirmiş bekliyorum o yüzden nasip diyorum Gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler :))
Ben ilacin ne olduğunu bilmediğim icin anlayamadim. Adet icin sanirim. Stres yapma en kisa zamanda olursun insallah
ben sizden baya once kurtaj olmusum ama gelmedi hala.kurtaj sonrasi ara ara lekelenme tarzi da 18gun falan surdu.hayirlisiyla gelseydi artk misafirim ,sonrada calismalar derken heyecanli bekleyis baslasa:))
Türlü türlü dert var. Allahtan rahimde sıkıntınız yok rahat olun işte buralarda vakit geçirin :) takip edeceğim sizi bakalim mutlu haberleri ne zaman verceksin :)ah arkadasim bilmedigimiz seyleri ogrendik bu surecteadet sökturucuymus guya bakalm gorcez
Merhaba
Benim bi oglum var ikinciyi düşünüyoruz 2 mayista on haftalikken bebegimin kalbi durmus kürtaj olmak zorunda kaldimiki kez regl oldum korundum. Gecen ay korunmamistim ama olmadı. Bu ayda ikinci ayim bakalim neler yasiycam. Rabbim bebis isteyen herkesin yüzünü guldursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kürtaj olmadım kendisi düştü dr düşük bile sayılmaz dedi normal adetin bu dedi bilmiyorum merak içinde bekliyorum ins senin misafir de gelir bi an önce ve bebisine kavusursun :))
amiin insallah saglikla hayirlisiyla kavusalim.sizin oglunuz varmis allah bagislasin.bizim ilkti,hatta 2yildr nerdeyse evliyiz ilkkez istemistik mayis ayinda oldu ama sonuc husran.bakalm artk onumzdeki aylar:)hayirli haberlerinizi duyalm insallah:)
Türlü türlü dert var. Allahtan rahimde sıkıntınız yok rahat olun işte buralarda vakit geçirin :) takip edeceğim sizi bakalim mutlu haberleri ne zaman verceksin :)
insallah hayirlisi bakalim.bnm.maalesef kanama cok azdi atamadi vucut 2gun bekledim sonra kurtaj mecbur oldu.simdi evde de olunca bunlara kafa yoruyorum..
Çok dusunmemek lazım aslında oyala kendini biseylerle sanada yazık zor biliyorum ama dene
aslinda kendimi yipratmadim o donem .kurtaja ac girmistim,ciktim narkoz tam gecmemesine ragmen kahvaltiya gittik nasil bayilttiklarini falan gulerek anlatiyrdum esime.sonra araya sinav girdi .sinav sonrasi bekledigim sonucuda alamayinca,kurtaj da olunca acayip kotu oldum birkac gun.simdide surekli kafamda tekrr hamile olsam ,bebegmz olsa artik vs vs yogun dusunceler..
Esimle biraz sorunlarimiz var bi iyiyiz bi kötü. Bazen istiyorum bebeği bazen zamani değil diyorum. Hep dua ediyorum hayırlısı olsun diye. Zamani gelince olcak biliyorum. Hersey cok güzel olcak çünkü ben eşimi cok seviyorummm
Çok iyi anlıyorum seni bide 2 gündür kasık ağrım vardı görüntü yok akintim da tamamen gitti peceteyle silmekten yara olacagim :)))
Esimle biraz sorunlarimiz var bi iyiyiz bi kötü. Bazen istiyorum bebeği bazen zamani değil diyorum. Hep dua ediyorum hayırlısı olsun diye. Zamani gelince olcak biliyorum. Hersey cok güzel olcak çünkü ben eşimi cok seviyorummm
zaten onlar bitmiyor hic:)agri bi gelio bi gidiyor adet olacaksam gelsn hamileysem sonucu ciksn diyorum artk agri aci cekmkten hal oldum .okadr cok soyluyrmki suram buram agriyr yok su bu derken esim.artik tinlamiyor siradan bir durum gibi goruyor:)
Oyle dusunuyorumda ya tam tersi olursa diye korkuyorumCanım bende yeni evlendigim dönem de aynı şeyleri yaşadım oğlum olunca duzeldik ama eşini tanı bazen sevmek yetmez ama unutma çocuk huzurdur :))
Oyle dusunuyorumda ya tam tersi olursa diye korkuyorum
Valla dun gece oturdum mektup yazdim tam uc sayfa :) napiyim birbirimizi dinlemiyoruz. Iste sunu yapıyorsun bunu yapiyorsun fln. Sonundada yazdim mutsuzum istemiyosan bitsin diye. Sabah yanima geldi (dort gündür ayrı yatiyoruz) optu uyandirdi yanima yatti sarildi. Seni cok seviyorum en cokta seni mutsuz etmekten korkuyordum dedi. Ben sana neler yapmisim sen neler dusunmussun dedi. Üzülme ve sakin beni birakmayi aklindan gecirme dedi. Soz hersey duzelecek dedi.evet canm az once konunu okudum.bence bebek icin beklesen sanki.daha 1yil bile olmamis.birbirinize vakit ayirin guzel anilar biriktirip eskileri unutun hayirli zamandada bebis gelir insallah
Onuda anliyorum yeni evlenmisiz borc var ev kira issizlik stresi... biz nisanlandigimizdan beri maddi sıkıntılar yaşıyor. Hep bunlari yasamaktan korkuyordu. Kötü bir insan değil bana kötü de davranmaz sadece kizdigi zaman bagirir. Ilgisizsin diyorum ben seninle ne hayaller kurdum sana neler yasatiyorum dedi. Psikolojisi bozuldu. Bi erkekler klubu acsak mi neIşte o yüzden iyi tanı diyorum çocuk yüzünden bir ömür çekilmez o adamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?