Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ben sizden baya once kurtaj olmusum ama gelmedi hala.kurtaj sonrasi ara ara lekelenme tarzi da 18gun falan surdu.hayirlisiyla gelseydi artk misafirim ,sonrada calismalar derken heyecanli bekleyis baslasa:))

ben sizden baya once kurtaj olmusum ama gelmedi hala.kurtaj sonrasi ara ara lekelenme tarzi da 18gun falan surdu.hayirlisiyla gelseydi artk misafirim ,sonrada calismalar derken heyecanli bekleyis baslasa:))

Ben kürtaj olmadım kendisi düştü dr düşük bile sayılmaz dedi normal adetin bu dedi bilmiyorum merak içinde bekliyorum ins senin misafir de gelir bi an önce ve bebisine kavusursun :))

amiin insallah saglikla hayirlisiyla kavusalim.sizin oglunuz varmis allah bagislasin.bizim ilkti,hatta 2yildr nerdeyse evliyiz ilkkez istemistik mayis ayinda oldu ama sonuc husran.bakalm artk onumzdeki aylar:)hayirli haberlerinizi duyalm insallah:)

Ben kürtaj olmadım kendisi düştü dr düşük bile sayılmaz dedi normal adetin bu dedi bilmiyorum merak içinde bekliyorum ins senin misafir de gelir bi an önce ve bebisine kavusursun :))

insallah hayirlisi bakalim.bnm.maalesef kanama cok azdi atamadi vucut 2gun bekledim sonra kurtaj mecbur oldu.simdi evde de olunca bunlara kafa yoruyorum..

amiin insallah saglikla hayirlisiyla kavusalim.sizin oglunuz varmis allah bagislasin.bizim ilkti,hatta 2yildr nerdeyse evliyiz ilkkez istemistik mayis ayinda oldu ama sonuc husran.bakalm artk onumzdeki aylar:)hayirli haberlerinizi duyalm insallah:)

Insallah cnm Amin
Gönlumuzce olsun hersey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Türlü türlü dert var. Allahtan rahimde sıkıntınız yok rahat olun işte buralarda vakit geçirin :) takip edeceğim sizi bakalim mutlu haberleri ne zaman verceksin :)

cok sukur dun kontrol olunca rahatladim biraz .rahim temiz deyince beklemeye gerek yok diye ic gecirdim.doktorda adetini bekle ilaci bitir sonra folik asit dedi.bakalm.insallah sizinkilerode duyariz:)kpssye hazrlandm tum kis,o donemlern acisini cikariyrm sanki zaten.hep netteyim tlfdayim tv acik hep.sorumsuzca yasiyorum sanki bu aralar:)

Çok dusunmemek lazım aslında oyala kendini biseylerle sanada yazık zor biliyorum ama dene

aslinda kendimi yipratmadim o donem .kurtaja ac girmistim,ciktim narkoz tam gecmemesine ragmen kahvaltiya gittik nasil bayilttiklarini falan gulerek anlatiyrdum esime.sonra araya sinav girdi .sinav sonrasi bekledigim sonucuda alamayinca,kurtaj da olunca acayip kotu oldum birkac gun.simdide surekli kafamda tekrr hamile olsam ,bebegmz olsa artik vs vs yogun dusunceler..

Esimle biraz sorunlarimiz var bi iyiyiz bi kötü. Bazen istiyorum bebeği bazen zamani değil diyorum. Hep dua ediyorum hayırlısı olsun diye. Zamani gelince olcak biliyorum. Hersey cok güzel olcak çünkü ben eşimi cok seviyorummm

Çok iyi anlıyorum seni bide 2 gündür kasık ağrım vardı görüntü yok akintim da tamamen gitti peceteyle silmekten yara olacagim :)))

Canım bende yeni evlendigim dönem de aynı şeyleri yaşadım oğlum olunca duzeldik ama eşini tanı bazen sevmek yetmez ama unutma çocuk huzurdur :))

Çok iyi anlıyorum seni bide 2 gündür kasık ağrım vardı görüntü yok akintim da tamamen gitti peceteyle silmekten yara olacagim :)))

zaten onlar bitmiyor hic:)agri bi gelio bi gidiyor adet olacaksam gelsn hamileysem sonucu ciksn diyorum artk agri aci cekmkten hal oldum .okadr cok soyluyrmki suram buram agriyr yok su bu derken esim.artik tinlamiyor siradan bir durum gibi goruyor:)

evet canm az once konunu okudum.bence bebek icin beklesen sanki.daha 1yil bile olmamis.birbirinize vakit ayirin guzel anilar biriktirip eskileri unutun hayirli zamandada bebis gelir insallah

zaten onlar bitmiyor hic:)agri bi gelio bi gidiyor adet olacaksam gelsn hamileysem sonucu ciksn diyorum artk agri aci cekmkten hal oldum .okadr cok soyluyrmki suram buram agriyr yok su bu derken esim.artik tinlamiyor siradan bir durum gibi goruyor:)

Adamlara da yazık valla. bende ağrım var diyorum adet olacaksindir diyo hey Allahim moral filan bırakmıyor

evet canm az once konunu okudum.bence bebek icin beklesen sanki.daha 1yil bile olmamis.birbirinize vakit ayirin guzel anilar biriktirip eskileri unutun hayirli zamandada bebis gelir insallah
Valla dun gece oturdum mektup yazdim tam uc sayfa :) napiyim birbirimizi dinlemiyoruz. Iste sunu yapıyorsun bunu yapiyorsun fln. Sonundada yazdim mutsuzum istemiyosan bitsin diye. Sabah yanima geldi (dort gündür ayrı yatiyoruz) optu uyandirdi yanima yatti sarildi. Seni cok seviyorum en cokta seni mutsuz etmekten korkuyordum dedi. Ben sana neler yapmisim sen neler dusunmussun dedi. Üzülme ve sakin beni birakmayi aklindan gecirme dedi. Soz hersey duzelecek dedi.

Işte o yüzden iyi tanı diyorum çocuk yüzünden bir ömür çekilmez o adamlar :)
Onuda anliyorum yeni evlenmisiz borc var ev kira issizlik stresi... biz nisanlandigimizdan beri maddi sıkıntılar yaşıyor. Hep bunlari yasamaktan korkuyordu. Kötü bir insan değil bana kötü de davranmaz sadece kizdigi zaman bagirir. Ilgisizsin diyorum ben seninle ne hayaller kurdum sana neler yasatiyorum dedi. Psikolojisi bozuldu. Bi erkekler klubu acsak mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…