Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

cok sukur.neyseki seni anlayabilmis.allah mutlulugunuzu daim etsin insallah..birbirinizi anlayip guzel vakitler gecirin sonra bebis:)

cok sukur.neyseki seni anlayabilmis.allah mutlulugunuzu daim etsin insallah..birbirinizi anlayip guzel vakitler gecirin sonra bebis:)
Ya evde nasil guzel vakit gecer bilmiyorum ki. Para yok disari cikamiyoruz. Elimdeki malzemelerle guzel yemekler yapmaya calisiyorum mutlu olsun diye. Birde film izliyoruz en lüks o

İyi fikir :) canım sende ona mutlu olduğunu hissettir

Ya evde nasil guzel vakit gecer bilmiyorum ki. Para yok disari cikamiyoruz. Elimdeki malzemelerle guzel yemekler yapmaya calisiyorum mutlu olsun diye. Birde film izliyoruz en lüks o

parasi olanlarinda zamani olamayabiliyor oyle dusun.mesela biz yemekleri beraber yapiyoruz esim izinli oldugunda.sonra nette beraber gezinti yapiyoruz biseyler okuyup izliyoruz.tavla oynuyorduk bi ara deli gibi.gecmis gelecek siyaset haber bebek su bu derken sacma bile olsa muhabbetler..mesela dun sabah 6.30da simit alip sahile gittik bankta oturduk falan.nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama sahil olmazsa park olur.hava guzel yiyeceklerinizi evde yemek yerine piknik gibi disarda yersiniz.yani sevdiceklerimizle mutlu olduktan sonra hersey guzel..parasizda yapilabilecekler vardir illaki yeterli mutluluk olsun ask olsun:)

Mümkün degil evden dışarı adımını atmaz :) asansor bozuk diye ekmek almaya gitmedi bugünde krep yapalim dedi.

Biz sana misafir olsak olmaz mi? Guzel yemekler yapariz kafani dagiririz )

ayyy ne guzel olurdu ya ben de cok guzel ikramliklar yaparim..burda arkadaslar var tatil diye herkesn bi isi gucu var,gelseler de birkac saatligine ugrayip gidiyorlar ben yalniz kalmayim diyee..

yok artik asansor bozuk diye:)arkadasim bol bol film oyun ozaman:)degisik yoresel yemekler dene falan:)
Bayılır yemek yemeye :) hic secmez ne yaparsam yer o konuda rahatım. Mutsuz oldugumdan hic canim bisey yapmak istemiyordu. Sabaha güzel bi kahvaltı hazirlayim : ) ben uyuyum artik iyi geceler muckk herkese

Bayılır yemek yemeye :) hic secmez ne yaparsam yer o konuda rahatım. Mutsuz oldugumdan hic canim bisey yapmak istemiyordu. Sabaha güzel bi kahvaltı hazirlayim : ) ben uyuyum artik iyi geceler muckk herkese

allah mutlulugunuzu daim etsin,yemek saatlerimiz cocuk sesleriyle senlensin insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…