- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Valla dun gece oturdum mektup yazdim tam uc sayfa :) napiyim birbirimizi dinlemiyoruz. Iste sunu yapıyorsun bunu yapiyorsun fln. Sonundada yazdim mutsuzum istemiyosan bitsin diye. Sabah yanima geldi (dort gündür ayrı yatiyoruz) optu uyandirdi yanima yatti sarildi. Seni cok seviyorum en cokta seni mutsuz etmekten korkuyordum dedi. Ben sana neler yapmisim sen neler dusunmussun dedi. Üzülme ve sakin beni birakmayi aklindan gecirme dedi. Soz hersey duzelecek dedi.
Adamlara da yazıkvalla. bende ağrım var diyorum adet olacaksindir diyo hey Allahim moral filan bırakmıyor
Ya evde nasil guzel vakit gecer bilmiyorum ki. Para yok disari cikamiyoruz. Elimdeki malzemelerle guzel yemekler yapmaya calisiyorum mutlu olsun diye. Birde film izliyoruz en lüks ocok sukur.neyseki seni anlayabilmis.allah mutlulugunuzu daim etsin insallah..birbirinizi anlayip guzel vakitler gecirin sonra bebis:)
Onuda anliyorum yeni evlenmisiz borc var ev kira issizlik stresi... biz nisanlandigimizdan beri maddi sıkıntılar yaşıyor. Hep bunlari yasamaktan korkuyordu. Kötü bir insan değil bana kötü de davranmaz sadece kizdigi zaman bagirir. Ilgisizsin diyorum ben seninle ne hayaller kurdum sana neler yasatiyorum dedi. Psikolojisi bozuldu. Bi erkekler klubu acsak mi ne
Ya evde nasil guzel vakit gecer bilmiyorum ki. Para yok disari cikamiyoruz. Elimdeki malzemelerle guzel yemekler yapmaya calisiyorum mutlu olsun diye. Birde film izliyoruz en lüks o
Bundan sonraki davranışlarına bagli birazda. Gercekten çok agladim. Mutlu olursam ve bunu hissederse belki oda düzelir. Ne zormus ya bekarlik sultanlik :))İyi fikir :) canım sende ona mutlu olduğunu hissettir
ben cemkiriyorum iste tabi sen uc gun uzuldun ama ben neler cekiyorum diye:)ama onlar ne yapsin iste bir yere kadar anlayabiliyorlar bizi.
Çünkü onlar çocuk doğmadan baba olamıyorlar ben cemkirmiyorum onun elinde olan bişey yokki :))
Mümkün degil evden dışarı adımını atmaz :) asansor bozuk diye ekmek almaya gitmedi bugünde krep yapalim dedi.parasi olanlarinda zamani olamayabiliyor oyle dusun.mesela biz yemekleri beraber yapiyoruz esim izinli oldugunda.sonra nette beraber gezinti yapiyoruz biseyler okuyup izliyoruz.tavla oynuyorduk bi ara deli gibi.gecmis gelecek siyaset haber bebek su bu derken sacma bile olsa muhabbetler..mesela dun sabah 6.30da simit alip sahile gittik bankta oturduk falan.nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama sahil olmazsa park olur.hava guzel yiyeceklerinizi evde yemek yerine piknik gibi disarda yersiniz.yani sevdiceklerimizle mutlu olduktan sonra hersey guzel..parasizda yapilabilecekler vardir illaki yeterli mutluluk olsun ask olsun:)
Biz sana misafir olsak olmaz mi? Guzel yemekler yapariz kafani dagiririzmalum misafirsizlkten gerginim gergin:)aileler memlekette kime sinirlencm kime cemkircm kime aglicm iste:)
Biz sana misafir olsak olmaz mi? Guzel yemekler yapariz kafani dagiririz)
Mümkün degil evden dışarı adımını atmaz :) asansor bozuk diye ekmek almaya gitmedi bugünde krep yapalim dedi.
Bayılır yemek yemeye :) hic secmez ne yaparsam yer o konuda rahatım. Mutsuz oldugumdan hic canim bisey yapmak istemiyordu. Sabaha güzel bi kahvaltı hazirlayim : ) ben uyuyum artik iyi geceler muckk herkeseyok artik asansor bozuk diye:)arkadasim bol bol film oyun ozaman:)degisik yoresel yemekler dene falan:)
Bayılır yemek yemeye :) hic secmez ne yaparsam yer o konuda rahatım. Mutsuz oldugumdan hic canim bisey yapmak istemiyordu. Sabaha güzel bi kahvaltı hazirlayim : ) ben uyuyum artik iyi geceler muckk herkese
Rabbim herkese o guzel duyguyu yasatsin..allah mutlulugunuzu daim etsin,yemek saatlerimiz cocuk sesleriyle senlensin insallah:))
Rabbim herkese o guzel duyguyu yasatsin..
Sevin canim hamile olmadigini biliyosun. Bir an önce olsun ki yeniden yumurtlama donemine girebilesin :)amiin..misafrm geldi ama sevineymmi uzuleyimmi bilemedmartik gerckten istiyrm ya 2yildr hic dusunmuyrdm olmasn diye diye.suan kendme sasiriyrm sadece:)
Sevin canim hamile olmadigini biliyosun. Bir an önce olsun ki yeniden yumurtlama donemine girebilesin :)
Umarim ters bi durum olmaz.. iyi dusunelim iyi olsn :)Hala bir umut diyorumbir de sanırım kürtajdan dolayı mı ilaçtan mı bilemicem öyle regl gibi değil o yüzden yine karışık düşüncelerdeyiim:26:
Umarim ters bi durum olmaz.. iyi dusunelim iyi olsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?