Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

huhhu arkadaşlar nasılsınız moralleriniz nasılsitenin yeni durumundan açtığım konuları bulamıyordum

Merhaba.... geçmiş olsun olsun.. inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..
Benim bir oğlum var.. 6 sene sonra 2.ci bebeği istedim ama sonuç hüsran mart ayında 9 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum.. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım ve 21 temmuzda tekrar 6 haftalık aynı şekilde son buldu.. ama ben hala umutluyum biliyorum Rabbim nasip edecek ve olacak inşallah. şimdi regl olmayı bekliyorum. Reglden sonra devam inşallah umutla bekleyeceğiz bebeğimizi.. Belkide hiç regl olmadan gelir mi acaba ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Ben de 30 Haziran da kürtaj oldum maalesef bebeğimin kalp atışı durduğundan. 10 haftalıktı. Tüp bebekle gebe kalmıştım bugün 50 gün oldu ama maalesef hala adet olamadım. Bir de pco var ben de adetlerim düzensiz olduğundan bekliyorum, ilk hamileliğimdi çok zor geldi bana da ........

Geçmiş olsun Rabbim hakkında hayirlisini pp versin insallah

Bende 26 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bende bekliyorum ama fazla calisilmadi psikolojik olarak ama yine umut paronaya ne derlerse artik

sizin oglunuz varmis o sizin teselliniz yine de..allah dan umit kesilmez en hayirli zamanda gelecektir insallah.ben de bu ay bekliyorum bakalim regl duzenm degisecekmi yoksa guzel bir haber mi alcam:) dusuk sebepleri neymis bisey dedilermi.bama oyle test falan yapmadilar cogu kadinda ilkler genelde duser ve haberleei bile olmaz.sen hamileligi erken ogrendigin icin farkettin diye.patolojide temiz cikti

Bende 26 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bende bekliyorum ama fazla calisilmadi psikolojik olarak ama yine umut paronaya ne derlerse artik
allah hayirlisini versin insallah sonucta her iliskiye tek te olsa cok da olsa gebelik riski tasir.hayirliso insallah bir umut sonucta ben de kurtajdan sonra boyleydim adetimde gecikince acaba mi ki:)allah hayirli zamanda saglikla nasip etsin herkese

benden 1hafta sonra olmusunuz.dusunmemeye calisin.ben yeniden denicem diye dusunurek iyi hissetmeye calistim kendimi.bnde 41.gun ilacla adet oldum doktora gidin adet olunca dahada rahatliyorsunuz ve yeniden bir umut..ister tup bebek ister pco ..allah herseye yeter ne mucizeler duyuyoruz allah hayirli zamanda verecektir insallah

öyle çok şükür.. Allah hayırlı uzun ömür versin onunla teselli oldum zaten.. ama kayıplar yıpratıcı ve yorucu oluyor ne olursa olsun.birde oğlum çok heveslenmişti kardeşi olacak diye. beni hala hamile zannediyor karnımı falan öpüyor daha da ötü oluyorum anne kardeşim iyi mi diye soruyor cevap veremiyorum ona.. bir an önce sağlıklı br şekilde nasip eder inşallah Rabbim her isteyene

allah hayirlisini versin insallah sonucta her iliskiye tek te olsa cok da olsa gebelik riski tasir.hayirliso insallah bir umut sonucta ben de kurtajdan sonra boyleydim adetimde gecikince acaba mi ki:)allah hayirli zamanda saglikla nasip etsin herkese
Bilmiyorum hakkimizda hayirlisi inşallah

oglunuzda kalpten istiyor iste..allah o masumun dilegini geri cevirmez belkide..siz guclu olun umutlu olun yeterki..benm 5haftalikti henuz ama kurtajdi hastanelerdi adet olmamasi sonra gelip uzun.surmesi sancisi stresi..gercekten yipratici bir surec ve okadar ugrasin sonucunda elde sifir..ama yasamak gerekiyormus bunlari demekki.allah kaldiramayacagimiz yukle sinamasin insallah..bizde diyoruz kendi kendimize bu aralar 13.haftamiz bitecekti..ama nasip degilmis..

Amin canım inşallah rabbim aratmasın kimseyi bizi de.. inşallah olacak yeniden Rabbim vermeyeceği işin duasını da nasip etmezmiş. Biz bol bol dua edelim olacak inşallah

merhaba kızlar ben de 10 ağustosta düşük yaptım kürtaj oldum kanama yok akıntı şeklinde geliyor sadece leke.. doktor 1-2 ay korunun sonra olur yine dedi ama ben korunmak istemiyorum ilk adetimden sonra baslıcam denemelere tekrar Allah'ım bir daha göstermesin hiç birimize böle acı birşeyi..

kurtaj oldum 12 sınde hala kanamam var doktor prımolut n ve agrı kesıcı bırde antıbıyotık verdı.her an terlıyorum kanamam kesılmıyor adet agrısı gıbı agrım var neden devam edıyor hala anlamıyorum ıcerıde parca da kalmamıs zaten alınan parca genetık e gonderıldı ıncelenmek uzere.ben ne zaman duzelıcem ya.hamıleykende kanamam vardı kurtaj oldum yıne var cok moralım bozuk

kızlar kürtajdan sonraki 41. günüm ve adet olmadım testte de negatif çıktı. sizin bu kadar uzadı mı ya.. ne yapmam gerekir doktora gitmek için biraz daha beliyorm internette 50 - 60 gün arası diyor anlamadm ya

kızlar kürtajdan sonraki 41. günüm ve adet olmadım testte de negatif çıktı. sizin bu kadar uzadı mı ya.. ne yapmam gerekir doktora gitmek için biraz daha beliyorm internette 50 - 60 gün arası diyor anlamadm ya
İki ayi geçenler var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…