- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 73
- 40
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Bende sizin gibiyim bakalim bu ay haber olacak miBenim de geçen ay kimyasal düşük yaptım bu ay korunmadim hiç bekliyoruz bakalım
Merhaba.... geçmiş olsun olsun.. inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..Mrb arkadaşlar.Eşimle flört dönemi uzaktaydık evlendikten sonra hasret giderelim ,yaşayamadıklarımızı yaşayalım dedik.evlendğim yıl çalıştım eğitmenim.geçen sene de dershane,kpss derken yaza düşünelim artık dedik ve mayıs ayında kontrole gittim,folik asite başladım ve haziran 12 de regl günüm ve berat kandili günü yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.tabiki büyük sevinç,heyecan ve kimseye söylemedik birkaç komşum dışında.sınav geçsin kalp atışını duyalım vs diye.sonra 21 haziranda 5,5haftalıkken kanamayla hastaneye gittik.ve 23 haziranda kürtaj oldum kese için.doktor 2ay ara verin dedi ama benm düşüncem 1regl dönemi beklemekti sadece.bugn 40 gün oldu ve dün kontrole gittim tekrar ,rahim temiz şükür.tarlusal verdi ve biz yeniden istiyoruz deyince doktorum güldü ve adetinden sonra folik asite başla dedi..şimdi 4gözle bekliyorum misafirihepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlere sizler ne durumdasınız
Geçmiş olsun Rabbim hakkında hayirlisini pp versin insallahBen de 30 Haziran da kürtaj oldum maalesefbebeğimin kalp atışı durduğundan. 10 haftalıktı. Tüp bebekle gebe kalmıştım bugün 50 gün oldu ama maalesef hala adet olamadım. Bir de pco var ben de adetlerim düzensiz olduğundan bekliyorum, ilk hamileliğimdi çok zor geldi bana da ........
Bende 26 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bende bekliyorum ama fazla calisilmadi psikolojik olarak ama yine umut paronaya ne derlerse artikMerhaba.... geçmiş olsun olsun.. inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..
Benim bir oğlum var.. 6 sene sonra 2.ci bebeği istedim ama sonuç hüsran mart ayında 9 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum.. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım ve 21 temmuzda tekrar 6 haftalık aynı şekilde son buldu.. ama ben hala umutluyum biliyorum Rabbim nasip edecek ve olacak inşallah. şimdi regl olmayı bekliyorum. Reglden sonra devam inşallah umutla bekleyeceğiz bebeğimizi.. Belkide hiç regl olmadan gelir mi acaba..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
hayırlısıyla gelir inşallah...Bende 26 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bende bekliyorum ama fazla calisilmadi psikolojik olarak ama yine umut paronaya ne derlerse artik
sizin oglunuz varmis o sizin teselliniz yine de..allah dan umit kesilmez en hayirli zamanda gelecektir insallah.ben de bu ay bekliyorum bakalim regl duzenm degisecekmi yoksa guzel bir haber mi alcam:) dusuk sebepleri neymis bisey dedilermi.bama oyle test falan yapmadilar cogu kadinda ilkler genelde duser ve haberleei bile olmaz.sen hamileligi erken ogrendigin icin farkettin diye.patolojide temiz ciktiMerhaba.... geçmiş olsun olsun.. inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..
Benim bir oğlum var.. 6 sene sonra 2.ci bebeği istedim ama sonuç hüsran mart ayında 9 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum.. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım ve 21 temmuzda tekrar 6 haftalık aynı şekilde son buldu.. ama ben hala umutluyum biliyorum Rabbim nasip edecek ve olacak inşallah. şimdi regl olmayı bekliyorum. Reglden sonra devam inşallah umutla bekleyeceğiz bebeğimizi.. Belkide hiç regl olmadan gelir mi acaba..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
allah hayirlisini versin insallah sonucta her iliskiye tek te olsa cok da olsa gebelik riski tasir.hayirliso insallah bir umut sonucta ben de kurtajdan sonra boyleydim adetimde gecikince acaba mi ki:)allah hayirli zamanda saglikla nasip etsin herkeseBende 26 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bende bekliyorum ama fazla calisilmadi psikolojik olarak ama yine umut paronaya ne derlerse artik
benden 1hafta sonra olmusunuz.dusunmemeye calisin.ben yeniden denicem diye dusunurek iyi hissetmeye calistim kendimi.bnde 41.gun ilacla adet oldum doktora gidin adet olunca dahada rahatliyorsunuz ve yeniden bir umut..ister tup bebek ister pco ..allah herseye yeter ne mucizeler duyuyoruz allah hayirli zamanda verecektir insallahBen de 30 Haziran da kürtaj oldum maalesefbebeğimin kalp atışı durduğundan. 10 haftalıktı. Tüp bebekle gebe kalmıştım bugün 50 gün oldu ama maalesef hala adet olamadım. Bir de pco var ben de adetlerim düzensiz olduğundan bekliyorum, ilk hamileliğimdi çok zor geldi bana da ........
öyle çok şükür.. Allah hayırlı uzun ömür versin onunla teselli oldum zaten.. ama kayıplar yıpratıcı ve yorucu oluyor ne olursa olsun.birde oğlum çok heveslenmişti kardeşi olacak diye. beni hala hamile zannediyor karnımı falan öpüyor daha da ötü oluyorumsizin oglunuz varmis o sizin teselliniz yine de..allah dan umit kesilmez en hayirli zamanda gelecektir insallah.ben de bu ay bekliyorum bakalim regl duzenm degisecekmi yoksa guzel bir haber mi alcam:) dusuk sebepleri neymis bisey dedilermi.bama oyle test falan yapmadilar cogu kadinda ilkler genelde duser ve haberleei bile olmaz.sen hamileligi erken ogrendigin icin farkettin diye.patolojide temiz cikti
Bilmiyorum hakkimizda hayirlisi inşallahallah hayirlisini versin insallah sonucta her iliskiye tek te olsa cok da olsa gebelik riski tasir.hayirliso insallah bir umut sonucta ben de kurtajdan sonra boyleydim adetimde gecikince acaba mi ki:)allah hayirli zamanda saglikla nasip etsin herkese
oglunuzda kalpten istiyor iste..allah o masumun dilegini geri cevirmez belkide..siz guclu olun umutlu olun yeterki..benm 5haftalikti henuz ama kurtajdi hastanelerdi adet olmamasi sonra gelip uzun.surmesi sancisi stresi..gercekten yipratici bir surec ve okadar ugrasin sonucunda elde sifir..ama yasamak gerekiyormus bunlari demekki.allah kaldiramayacagimiz yukle sinamasin insallah..bizde diyoruz kendi kendimize bu aralar 13.haftamiz bitecekti..ama nasip degilmis..öyle çok şükür.. Allah hayırlı uzun ömür versin onunla teselli oldum zaten.. ama kayıplar yıpratıcı ve yorucu oluyor ne olursa olsun.birde oğlum çok heveslenmişti kardeşi olacak diye. beni hala hamile zannediyor karnımı falan öpüyor daha da ötü oluyorumanne kardeşim iyi mi diye soruyor cevap veremiyorum ona.. bir an önce sağlıklı br şekilde nasip eder inşallah Rabbim her isteyene
Amin canım inşallah rabbim aratmasın kimseyi bizi de.. inşallah olacak yeniden Rabbim vermeyeceği işin duasını da nasip etmezmiş. Biz bol bol dua edelim olacak inşallahoglunuzda kalpten istiyor iste..allah o masumun dilegini geri cevirmez belkide..siz guclu olun umutlu olun yeterki..benm 5haftalikti henuz ama kurtajdi hastanelerdi adet olmamasi sonra gelip uzun.surmesi sancisi stresi..gercekten yipratici bir surec ve okadar ugrasin sonucunda elde sifir..ama yasamak gerekiyormus bunlari demekki.allah kaldiramayacagimiz yukle sinamasin insallah..bizde diyoruz kendi kendimize bu aralar 13.haftamiz bitecekti..ama nasip degilmis..
Geldimi regl un kaç gün sonra geldi geldiyse öğrenebilir miyimBenim de geçen ay kimyasal düşük yaptım bu ay korunmadim hiç bekliyoruz bakalım
34 gün sonra geldi canım regl normal döngüm 26 gündüGeldimi regl un kaç gün sonra geldi geldiyse öğrenebilir miyim
İki ayi geçenler var diye biliyorumkızlar kürtajdan sonraki 41. günüm ve adet olmadım testte de negatif çıktı. sizin bu kadar uzadı mı ya.. ne yapmam gerekir doktora gitmek için biraz daha beliyorm internette 50 - 60 gün arası diyor anlamadm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?