Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

sanırım 15.günde Ama hiç ovü.testi yapmadım .29 günde bir adet olduğumu düşünürsek 15.günde yumurtluyorum herhalde bu durumda 3 ekim mi oluyo yani?Doğru mu hesapladım?
evet şekerım 3 ekım oluyo sen o haftayı güzel degerlendır :)

evet canım değerlendiricem ve bu hesaplamalara göre gönül rahatlığı ile salı günü dişçiye gidip işlem yaptırabilirm .Bir de ilk denediğimiz ay hamile kalıyormuşuz.Ne güzel olur
evet şekerım 3 ekım oluyo sen o haftayı güzel degerlendır :)

evet canım değerlendiricem ve bu hesaplamalara göre gönül rahatlığı ile salı günü dişçiye gidip işlem yaptırabilirm .Bir de ilk denediğimiz ay hamile kalıyormuşuz.Ne güzel olur
evet sen git dişçine hamileleikte diş saglıgıda cok önemli agızdaki hastalık bebege gecıyo.ayyyy canım ne güzel olur bak evremın ne güzel bekletmedi bebişi hiç aksam esım dıyoki ben hissedıyorum hemen olcak inşallah dedım :)

anladım anladım blum ben.sonucumuz güzel olsunda ister iğne versin ister hap.

yok deği
ama hamileyken aldırmadın heralde dimi?Çok acelesi yok aslında bekleyebilir benim ki ama bilemedim antibiyotik kullanmamalıyız heralde bu dönemde o yüzden tedirginim
yok değildim..ben sadece yumurtlama günlerine denk gelirde dişten dolayı kaçırma diye yazdım.

inşallah canım ya .Ben de dün arkadaşa birşey anlatıyorum .2
çocukla nasıl giderim ki filan diyorum,kız da öyle bakıyo 2.çocuk nerde diye.Allah söyletiyo heralde

baktım canım sağol .Oraya göre 4 ekim çıktı ama salı günü de düşük de olsa ihtimal veriyo o tablo.Ne aypsam ki gitmesem mi dişçiye .Amaaan ne dert oldu bu dişçi ya .
benim bikaç dolgu vardı..doktor gün vermişti sakın hamile kalma demişti o dönem hamile kalmıştım...dolgumda yarım kaldı...dahada gitmedim...git göster hamilelik düşünüyorum de ona göre bakıyorlar zaten

ikizlerimz olacak bizim kuzu :)
amin aminnnn .Kız o zaman ben 3 lemiş oluyorum çünkü benim hali hazırda doğurmuş olduğum 8 yaşında oğluşum da var.Ayy nasıl bakarım hiç bir fikrim yok ama çok istiyorum ben ikiz olsun.Ne yesek ne içsek acep ?

ne güzel ya biz 3 kardesız cok güzel kalabalık aile ben 3 tane cocuk istiyorum da eşim 2.ye dahi anca sıcak bakmaya basladı :) ay bak 1.yaptım da 2. 3. kaldı ama ikiz olmasını isterım bu istegm düşükten sonra daha depreşti :) yemek içmek etkılermı acaba ikiz topiklerıne sormak lazım

Ovulasyonda 2.czgi hep silik cikiyor.pozitf olunca 2.czgi koyu renk cikiyor atmazsin testleri aradaki farki gorursun.hayirlisi
ayyy çok teşekkür ederim ya gerçekten aydınlattın bu konuda, iyi ki söyledin atacaktım atmayayım. güzel haberlerini bekliyoruz inş :) ne zaman kan testi yapılcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…