- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
evet şekerım 3 ekım oluyo sen o haftayı güzel degerlendır :)sanırım 15.günde Ama hiç ovü.testi yapmadım .29 günde bir adet olduğumu düşünürsek 15.günde yumurtluyorum herhalde bu durumda 3 ekim mi oluyo yani?Doğru mu hesapladım?
evet şekerım 3 ekım oluyo sen o haftayı güzel degerlendır :)
evet sen git dişçine hamileleikte diş saglıgıda cok önemli agızdaki hastalık bebege gecıyo.ayyyy canım ne güzel olur bak evremın ne güzel bekletmedi bebişi hiçevet canım değerlendiricem ve bu hesaplamalara göre gönül rahatlığı ile salı günü dişçiye gidip işlem yaptırabilirm .Bir de ilk denediğimiz ay hamile kalıyormuşuz.Ne güzel olur
anladım anladım blum ben.sonucumuz güzel olsunda ister iğne versin ister hap.senın dr daha tedbırlı davranıyo sanırım diger topikte bi arkadas dusukten snra testlerı yaptırdı bişi cıkmadıgı halde dr asprın ve igne verdı(iğneyı 10 gun kullanacakmıs)suan hamile.ben aile hekımımle grustum bu dr böyle diger dr farklı dedım her dr ayrı bi yol izliyo aynı senın gibi olan gebelere x dr asprın ve iğne tedavısını uygulayarak basarılı oluyo y dr ise sadece asprın vererek basarılı oluyo sadece tecrubelerıne göre tedavı uyguluyorlar dedı ayyy karısık yazdım sanırım anlatabıldımmı acaba :):)
evet canım sonunda içimize cekelım o cennet kokusunu :)anladım anladım blum ben.sonucumuz güzel olsunda ister iğne versin ister hap.
yok değildim..ben sadece yumurtlama günlerine denk gelirde dişten dolayı kaçırma diye yazdım.ama hamileyken aldırmadın heralde dimi?Çok acelesi yok aslında bekleyebilir benim ki ama bilemedim antibiyotik kullanmamalıyız heralde bu dönemde o yüzden tedirginim
neyseki burayı bulmuşum diyorum şimdi..iyiki varsınız kızlarYalnız değilsin,değiliz.Artık hem ağlarım hem giderim hesabı çıktık bir yola...
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama şurdan hesaplayabilirsin..sanırım 15.günde Ama hiç ovü.testi yapmadım .29 günde bir adet olduğumu düşünürsek 15.günde yumurtluyorum herhalde bu durumda 3 ekim mi oluyo yani?Doğru mu hesapladım?
canım bak benm bi topik daha var takıldıgım cok güzel arkadaslıklar kuruluyo herkes cok iyi orayıda takıp edebılırsınneyseki burayı bulmuşum diyorum şimdi..iyiki varsınız kızlar
2014 mayıs haziran temmuz agustos eylul veya ekımde hamile kalmak isteyenler diyeneyseki burayı bulmuşum diyorum şimdi..iyiki varsınız kızlar
ben normalde geyiğe takılıyorum ama kızlar bu aralar pek girmiyor.senin dediğin topik hangisicanım bak benm bi topik daha var takıldıgım cok güzel arkadaslıklar kuruluyo herkes cok iyi orayıda takıp edebılırsın
bakayım bi oraya2014 mayıs haziran temmuz agustos eylul veya ekımde hamile kalmak isteyenler diye
bakayım bi oraya
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama şurdan hesaplayabilirsin..
çocukla nasıl giderim ki filan diyorum,kız da öyle bakıyo 2.çocuk nerde diye.Allah söyletiyo heraldeevet sen git dişçine hamileleikte diş saglıgıda cok önemli agızdaki hastalık bebege gecıyo.ayyyy canım ne güzel olur bak evremın ne güzel bekletmedi bebişi hiçaksam esım dıyoki ben hissedıyorum hemen olcak inşallah dedım :)
benim bikaç dolgu vardı..doktor gün vermişti sakın hamile kalma demişti o dönem hamile kalmıştım...dolgumda yarım kaldı...dahada gitmedim...git göster hamilelik düşünüyorum de ona göre bakıyorlar zatenbaktım canım sağol .Oraya göre 4 ekim çıktı ama salı günü de düşük de olsa ihtimal veriyo o tablo.Ne aypsam ki gitmesem mi dişçiye .Amaaan ne dert oldu bu dişçi ya .
ikizlerimz olacak bizim kuzu :)inşallah canım ya .Ben de dün arkadaşa birşey anlatıyorum .2
çocukla nasıl giderim ki filan diyorum,kız da öyle bakıyo 2.çocuk nerde diye.Allah söyletiyo heralde
amin aminnnn .Kız o zaman ben 3 lemiş oluyorum çünkü benim hali hazırda doğurmuş olduğum 8 yaşında oğluşum da var.Ayy nasıl bakarım hiç bir fikrim yok ama çok istiyorum ben ikiz olsun.Ne yesek ne içsek acep ?ikizlerimz olacak bizim kuzu :)
ne güzel ya biz 3 kardesız cok güzel kalabalık aile ben 3 tane cocuk istiyorum da eşim 2.ye dahi anca sıcak bakmaya basladı :) ay bak 1.yaptım da 2. 3. kaldı ama ikiz olmasını isterım bu istegm düşükten sonra daha depreşti :) yemek içmek etkılermı acaba ikiz topiklerıne sormak lazımamin aminnnn .Kız o zaman ben 3 lemiş oluyorum çünkü benim hali hazırda doğurmuş olduğum 8 yaşında oğluşum da var.Ayy nasıl bakarım hiç bir fikrim yok ama çok istiyorum ben ikiz olsun.Ne yesek ne içsek acep ?
ayyy çok teşekkür ederim ya gerçekten aydınlattın bu konuda, iyi ki söyledin atacaktım atmayayım. güzel haberlerini bekliyoruz inş :) ne zaman kan testi yapılcak?Ovulasyonda 2.czgi hep silik cikiyor.pozitf olunca 2.czgi koyu renk cikiyor atmazsin testleri aradaki farki gorursun.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?