- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Canmmm umudumuz hic tukendimi ki..allah herseye kadir bizi bizden daha iyi bilen kalbimizi bilen rabbim var.mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.tamamina erdirsin yuzumuzu guldursun sevncmz yarim kalmasin.hep kendmle beraber isteyen herkese diyorum hatta forumdaki arkadaslarim diyorum:)Allahım bugun cok güzel bi gün hem mübarek cuma günü hem de evrem içime umut doldurdu içim cok rahat şükürler olsun hayırlı cumalar herkese
hayırlı cumalar...bol bol dua edelim birbirimize şu mubarek günde...acılarımız biran önce 2. kuzuklarımızla hafiflesinAllahım bugun cok güzel bi gün hem mübarek cuma günü hem de evrem içime umut doldurdu içim cok rahat şükürler olsun hayırlı cumalar herkese
sana uydum cemre :) bende sendenim madem bu ay..vatana millete hayırlı uğurlu olsun..
cnm bnde çıktı kan pıhtılaşması doktorum hemn başla hamileliktede iğne ve coraspin alacaksın hergn dedikızlar benim kafam çok karıştı .pıhtılaşma için önlem olarak bebe asprini mi yoksa corsprin mi kullanılıyor.Hamile kaldıktan sonra mı öncesinde mi başlanıyor?Sizlerin dr lar ne dedi?
aynen bende internette yazıstıgım arkadaslarım diyorum ayyy cok komık oluyo :):):)Canmmm umudumuz hic tukendimi ki..allah herseye kadir bizi bizden daha iyi bilen kalbimizi bilen rabbim var.mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.tamamina erdirsin yuzumuzu guldursun sevncmz yarim kalmasin.hep kendmle beraber isteyen herkese diyorum hatta forumdaki arkadaslarim diyorum:)
Haftaici tahlilden sonra yazcam hemen sonucu canlarimm:)dua edin banada korkuyorumTamam canimm ama olmasa hic cizgi cikmaz var bence ya ayy merakla bekliyorum hemen yaz canimmm haberi alinca
evet pazartesi gelmişti...haftaya başlıcak inş yeni dönemilk adetın geldimi?
yok canım sadece evrem yaptıbi dakika bi dakika 2 kişi test mi yaptı..maşallah yaahadi inş güzel haberler verin bizede umut olun kızlar
ohhh canım ne güzel benım daha gelmedı 28 agustosta kurtaj olmustumevet pazartesi gelmişti...haftaya başlıcak inş yeni dönem
sende durum nedir pekiyok canım sadece evrem yaptı
kürtajdan 32 gün sonra geldi benim regliohhh canım ne güzel benım daha gelmedı 28 agustosta kurtaj olmustum
adetın gelmesını beklıyorum korunmayı bırakıcam aynı zmanda corasprın içicemsende durum nedir peki
kanpıhtılaşmasımı var sende..neden içicenadetın gelmesını beklıyorum korunmayı bırakıcam aynı zmanda corasprın içicem
Canm bnm ilk reglim 41gun sonra geldi yani 1,5ay beklemis oldum ama uzunda surdu ilki.sonra korumayi biraktik hatta cok dikkat ettim falan ama 2.adetim gununde geldi cok agladm hayal kirikligi yasadim .sende cok umut baglama bu ay icin rahim toparlanmamis olabilir.2.adetim bittigndede ovulasyona basladim 3.yu bekliyordum dun test yaptim bakalm hayirlisi..bu ay umutlanmadm ama ben.yediklerime bile dikkat etmedm falankürtajdan 32 gün sonra geldi benim regli
canım test falan yapılmadı ama 2 dr önlem amaclı bunu kullanmalısın dedıkanpıhtılaşmasımı var sende..neden içicen
bende 45 gün falan beklıycem adetı normal cunku inşallah ondan snrada düzene girerCanm bnm ilk reglim 41gun sonra geldi yani 1,5ay beklemis oldum ama uzunda surdu ilki.sonra korumayi biraktik hatta cok dikkat ettim falan ama 2.adetim gununde geldi cok agladm hayal kirikligi yasadim .sende cok umut baglama bu ay icin rahim toparlanmamis olabilir.2.adetim bittigndede ovulasyona basladim 3.yu bekliyordum dun test yaptim bakalm hayirlisi..bu ay umutlanmadm ama ben.yediklerime bile dikkat etmedm falan
evet bana doktorum 30 gün sonra olursun demişti...annemler 40 günü bulur demişlerdi.ikisinin arası yani 32. günde oldum..zaten zor hamile kalmıştım..doktor 2 ay süre verince ilk aydan bırakmak doğrumu diye karar veremedim.şartlandırmakta istemiyorum kendimi.çünkü bebeğim hiç takmadığım bi ayda gelmişti.oluruna bırakacam.inş senden güzel haberler alırız.Canm bnm ilk reglim 41gun sonra geldi yani 1,5ay beklemis oldum ama uzunda surdu ilki.sonra korumayi biraktik hatta cok dikkat ettim falan ama 2.adetim gununde geldi cok agladm hayal kirikligi yasadim .sende cok umut baglama bu ay icin rahim toparlanmamis olabilir.2.adetim bittigndede ovulasyona basladim 3.yu bekliyordum dun test yaptim bakalm hayirlisi..bu ay umutlanmadm ama ben.yediklerime bile dikkat etmedm falan
anladım günlükmü kullanacan.bide gebeliği öğrendikten sonramı yoksa öncesindemi başlıcan.canım test falan yapılmadı ama 2 dr önlem amaclı bunu kullanmalısın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?