Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Allahım bugun cok güzel bi gün hem mübarek cuma günü hem de evrem içime umut doldurdu içim cok rahat şükürler olsun hayırlı cumalar herkese
Canmmm umudumuz hic tukendimi ki..allah herseye kadir bizi bizden daha iyi bilen kalbimizi bilen rabbim var.mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.tamamina erdirsin yuzumuzu guldursun sevncmz yarim kalmasin.hep kendmle beraber isteyen herkese diyorum hatta forumdaki arkadaslarim diyorum:)

bi dakika bi dakika 2 kişi test mi yaptı..maşallah yaahadi inş güzel haberler verin bizede umut olun kızlar

Allahım bugun cok güzel bi gün hem mübarek cuma günü hem de evrem içime umut doldurdu içim cok rahat şükürler olsun hayırlı cumalar herkese
hayırlı cumalar...bol bol dua edelim birbirimize şu mubarek günde...acılarımız biran önce 2. kuzuklarımızla hafiflesin

kızlar benim kafam çok karıştı .pıhtılaşma için önlem olarak bebe asprini mi yoksa corsprin mi kullanılıyor.Hamile kaldıktan sonra mı öncesinde mi başlanıyor?Sizlerin dr lar ne dedi?
cnm bnde çıktı kan pıhtılaşması doktorum hemn başla hamileliktede iğne ve coraspin alacaksın hergn dedi

aynen bende internette yazıstıgım arkadaslarım diyorum ayyy cok komık oluyo :):):)

kürtajdan 32 gün sonra geldi benim regli
Canm bnm ilk reglim 41gun sonra geldi yani 1,5ay beklemis oldum ama uzunda surdu ilki.sonra korumayi biraktik hatta cok dikkat ettim falan ama 2.adetim gununde geldi cok agladm hayal kirikligi yasadim .sende cok umut baglama bu ay icin rahim toparlanmamis olabilir.2.adetim bittigndede ovulasyona basladim 3.yu bekliyordum dun test yaptim bakalm hayirlisi..bu ay umutlanmadm ama ben.yediklerime bile dikkat etmedm falan

bende 45 gün falan beklıycem adetı normal cunku inşallah ondan snrada düzene girer

evet bana doktorum 30 gün sonra olursun demişti...annemler 40 günü bulur demişlerdi.ikisinin arası yani 32. günde oldum..zaten zor hamile kalmıştım..doktor 2 ay süre verince ilk aydan bırakmak doğrumu diye karar veremedim.şartlandırmakta istemiyorum kendimi.çünkü bebeğim hiç takmadığım bi ayda gelmişti.oluruna bırakacam.inş senden güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…