Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar çok heycanlıyım ya ...Hepimiz ennn ama ennn kısa zamanda hamiş olalım inşallah .Şimdi benim adetim bitti ve önümüzdeki hafta da en sıkı çalışma olması gereken zaman ama aksilik bu ya ben haftaya dişçiye gidecektim .Acaba gitmesem mi ilaç filan verirse yada çekim yapabilir(20 yaş )zararı olur mu ki benim çalışmalara?Ne dersiniz?

diş önemli aslında. lokal anezteziyle almışlardı benim 20 lik dişi...bi gün kötüydüm sadece.

dr lar gerek olmadıgını syledı ilk dusuk cunku bide bu tedavıyı sadece tedbır amaclı uygulayacaklar senın dr ne dedı?

sen korunmayı bıraktın mı?
bana direk tahlillerini yatır dedi..sonuçlar çıkana kadarda zaten korunma sürecindesin demişti

bana direk tahlillerini yatır dedi..sonuçlar çıkana kadarda zaten korunma sürecindesin demişti
senın dr daha tedbırlı davranıyo sanırım diger topikte bi arkadas dusukten snra testlerı yaptırdı bişi cıkmadıgı halde dr asprın ve igne verdı(iğneyı 10 gun kullanacakmıs)suan hamile.ben aile hekımımle grustum bu dr böyle diger dr farklı dedım her dr ayrı bi yol izliyo aynı senın gibi olan gebelere x dr asprın ve iğne tedavısını uygulayarak basarılı oluyo y dr ise sadece asprın vererek basarılı oluyo sadece tecrubelerıne göre tedavı uyguluyorlar dedı ayyy karısık yazdım sanırım anlatabıldımmı acaba :):)

ama hamileyken aldırmadın heralde dimi?Çok acelesi yok aslında bekleyebilir benim ki ama bilemedim antibiyotik kullanmamalıyız heralde bu dönemde o yüzden tedirginim
diş önemli aslında. lokal anezteziyle almışlardı benim 20 lik dişi...bi gün kötüydüm sadece.

anlatmışsın canım .Artık bir dr a inanıp çıkıcaz yola.Saldık ç
ayıra mevlam kayıra olacak birazcık ama ne yapalım .Bir dr a güvenmek zorundayız.

kullanma canım hamıle olma ihtimalı var cunku
aslında salı günü dişçiye gidicem pzt den beri korunmuyorum SAT 19 eylül bat 18 ekim.Yani salı günü dişçi bir işlem yapmak istese yaptırmasam mı ?Ama o zamana kadar hamile kalmış ihtimalim yok sanki .Ya da var mı?

canım daha yenı adetın bitmiş yumurtlamıs olamazsın normalde kacıncı gunlerde yumurtluyosun?

sanırım 15.günde Ama hiç ovü.testi yapmadım .29 günde bir adet olduğumu düşünürsek 15.günde yumurtluyorum herhalde bu durumda 3 ekim mi oluyo yani?Doğru mu hesapladım?
canım daha yenı adetın bitmiş yumurtlamıs olamazsın normalde kacıncı gunlerde yumurtluyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…