- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
korunmayı bıraktıgın an basla dedı öyle yapıcam canım günlük kullanıcamanladım günlükmü kullanacan.bide gebeliği öğrendikten sonramı yoksa öncesindemi başlıcan.
tahlil vvs. yaptırmayı düşünmüyormusunkorunmayı bıraktıgın an basla dedı öyle yapıcam canım günlük kullanıcam
inşallahhayırlı cumalar...bol bol dua edelim birbirimize şu mubarek günde...acılarımız biran önce 2. kuzuklarımızla hafiflesin
korunmayı bıraktıgın an basla dedı öyle yapıcam canım günlük kullanıcam
dr lar gerek olmadıgını syledı ilk dusuk cunku bide bu tedavıyı sadece tedbır amaclı uygulayacaklar senın dr ne dedı?tahlil vvs. yaptırmayı düşünmüyormusun
bende kullanıcam hatta başladım ben
eveeet bıraktımmmm çok da mutluyum pişman da değilimmmm ama korkmuyo da değilimdr lar gerek olmadıgını syledı ilk dusuk cunku bide bu tedavıyı sadece tedbır amaclı uygulayacaklar senın dr ne dedı?
sen korunmayı bıraktın mı?
olsun canım iiyi yapmıssın nasibinde ne zaman varsa olur zaten hiiiç korkma benımde regl gecsede bende baslasam :)eveeet bıraktımmmm çok da mutluyum pişman da değilimmmm ama korkmuyo da değilim
bana direk tahlillerini yatır dedi..sonuçlar çıkana kadarda zaten korunma sürecindesin demiştidr lar gerek olmadıgını syledı ilk dusuk cunku bide bu tedavıyı sadece tedbır amaclı uygulayacaklar senın dr ne dedı?
sen korunmayı bıraktın mı?
cemre o korkuyu gelde bana sor bideeveeet bıraktımmmm çok da mutluyum pişman da değilimmmm ama korkmuyo da değilim
senın dr daha tedbırlı davranıyo sanırım diger topikte bi arkadas dusukten snra testlerı yaptırdı bişi cıkmadıgı halde dr asprın ve igne verdı(iğneyı 10 gun kullanacakmıs)suan hamile.ben aile hekımımle grustum bu dr böyle diger dr farklı dedım her dr ayrı bi yol izliyo aynı senın gibi olan gebelere x dr asprın ve iğne tedavısını uygulayarak basarılı oluyo y dr ise sadece asprın vererek basarılı oluyo sadece tecrubelerıne göre tedavı uyguluyorlar dedı ayyy karısık yazdım sanırım anlatabıldımmı acaba :):)bana direk tahlillerini yatır dedi..sonuçlar çıkana kadarda zaten korunma sürecindesin demişti
diş önemli aslında. lokal anezteziyle almışlardı benim 20 lik dişi...bi gün kötüydüm sadece.
cemre o korkuyu gelde bana sor bide
ayıra mevlam kayıra olacak birazcık ama ne yapalım .Bir dr a güvenmek zorundayız.senın dr daha tedbırlı davranıyo sanırım diger topikte bi arkadas dusukten snra testlerı yaptırdı bişi cıkmadıgı halde dr asprın ve igne verdı(iğneyı 10 gun kullanacakmıs)suan hamile.ben aile hekımımle grustum bu dr böyle diger dr farklı dedım her dr ayrı bi yol izliyo aynı senın gibi olan gebelere x dr asprın ve iğne tedavısını uygulayarak basarılı oluyo y dr ise sadece asprın vererek basarılı oluyo sadece tecrubelerıne göre tedavı uyguluyorlar dedı ayyy karısık yazdım sanırım anlatabıldımmı acaba :):)
aynen cnım birine güvenip hareket edıcez insallah her sey güzel olacak :)anlatmışsın canım .Artık bir dr a inanıp çıkıcaz yola.Saldık ç
ayıra mevlam kayıra olacak birazcık ama ne yapalım .Bir dr a güvenmek zorundayız.
kullanma canım hamıle olma ihtimalı var cunkuama hamileyken aldırmadın heralde dimi?Çok acelesi yok aslında bekleyebilir benim ki ama bilemedim antibiyotik kullanmamalıyız heralde bu dönemde o yüzden tedirginim
aslında salı günü dişçiye gidicem pzt den beri korunmuyorum SAT 19 eylül bat 18 ekim.Yani salı günü dişçi bir işlem yapmak istese yaptırmasam mı ?Ama o zamana kadar hamile kalmış ihtimalim yok sanki .Ya da var mı?kullanma canım hamıle olma ihtimalı var cunku
canım daha yenı adetın bitmiş yumurtlamıs olamazsın normalde kacıncı gunlerde yumurtluyosun?aslında salı günü dişçiye gidicem pzt den beri korunmuyorum SAT 19 eylül bat 18 ekim.Yani salı günü dişçi bir işlem yapmak istese yaptırmasam mı ?Ama o zamana kadar hamile kalmış ihtimalim yok sanki .Ya da var mı?
canım daha yenı adetın bitmiş yumurtlamıs olamazsın normalde kacıncı gunlerde yumurtluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?