- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.421
Cok gecmis olsun arkadasim Allah yenilerini nasip etsin. canıimbenjm alttan baktirmaya korkum var aslında vajinismusum da var zaten ancak hamile kaldım yani o kadar iliskiye girebildik yaji yeniyordük zaten.artık. neyse.geçen dr a gittim ağrı ve kanamaları icin.daha alttan bakmadan küret dedi bana karnimda n bakınca rahim duvarı kalınlaşması hala var dedi. Küretaj yapalım dedi, neyse benim içime sinmedi düşünün üzerinden 5 gün ya da 6 gün geçti ben hala doktora gidemedim ne yapmalıyım seninde dusuk sonrasi ağrın kanaman oldumu canım olduysa ne kadar sürdü.once camasirima gelen hafif kanamam oldu iki senenin ustune gelen ve cok istenen bi gebelik oldugu icin acile kostuk, kanamamin rahimde degil yumurtaliktan oldugu soylendi bebegin kalp atislarini gorduk, hersey yolunda panik yapma dediler. Neyse eve donduk iki gun daha hafif lekelenme seklinde kanamam oldu yattim surekli. Ikinci gunun gecesi bir kac defa adet sancisi gibi ama daha agir bi sanciyla uyandim, sabah kalktigimda islaklik hissettim tuvalete kostum ceviz buyuklugunde kan pihtisi dustu once ardindan bacaklarimdan kanlar akmaya basladi kuvete attim kendimi yikamak icin yikarken kese oldugu gibi dustu kan bayag yogundu bacaklarimin arasindan asagi akmaya basladi tekrar acile tabi. Soyle soyleyeyim bir saat icinde acilde beklerken uc kere ped iki kere pantolon degistirdim ve ustune oturdugum koltuk kan icinde kaldi. Bir gece hastanede yattim tabi is isten gecmisti. Ertesi gun ultrasonda baktiklarinda dusugu tamamladigimi icerde hicbir parca kalmadigini kurtaja gerek olmadigini soylediler. Benim hikayem
Bu sekilde canim. Buarada belirteyim turkiyede degil ingilterede yasiyorum. Acilde bir saatten fazla beklemem, ultrasona ertesi gun alinmam garip gelmistir diye soyluyorum burda malesef turkiyedeki gibi yurumuyor isler
Arkadaşlar normal dusuk yapan varmı evde
Arkadaşlar size acil birşey sorcam ne olur yardım. Benim dusuk yapalım 1 hafta oldu beta hcg 61 şuanda. Kanama ağrı kesildi idrar yollarinda Sanirim enfeksiyon çıktı belimin ağrısından duramıyorum yanıyorum hiç iyi değilim acile gitti birileri yazdı benim gibi olan varmı nolur yardım dusukten sonra doktora gidemedim
Kaç haftalikti canm kaybinÖncelikle cok gecmiş olsun arkadasım rabbim bir daha yasatmasın.ben Düşukten sonra hiç betahcg ye baktırmadım zaten Zaman'la kendinden de alıyorsun göğüslerimde ki sızlamalılar geri çekilmişti.kendine dikkat etmelisin özellikle beline dikkat et ağır kaldırma kendini üşütme ayaklarını sıcak tutmalısın bedenen hassaslaşıyor insan.
Birde bende korkuyom alttan baktiramiyorum. , , , ama enfeksiyon kaptım sanırım lütfen yardım yaKaç haftalikti canm kaybin
Birde bende korkuyom alttan baktiramiyorum. , , , ama enfeksiyon kaptım sanırım lütfen yardım ya
Arkadaşım çok sağol... gittim gittim çok şükür simdi geldim.. enfeksiyon bakteri vs varmış dediğin gibi antibiyotik falan beta 67 hemen düşmezmiş. Alttan bakmaya da gerek yok dedi ben istedim busefer ama hiç gerek yok dedi büyük ihtimalle attim mmm. ...Rabbime şükürler olsun.6 haftalıktı canim alttan baktırmaya korkma alttan ultrasonla bakılacağı Zaman jel sıkıyorlar aletin basına.kolay oluyor. Enfeksiyon varsa uygun antibiyotik yazar geçer hemen bina evvel Dr gitmelisin korkma tedavini güzelce tamamla kı yeniden bünyen toparlasın
Arkadaşım çok sağol... gittim gittim çok şükür simdi geldim.. enfeksiyon bakteri vs varmış dediğin gibi antibiyotik falan beta 67 hemen düşmezmiş. Alttan bakmaya da gerek yok dedi ben istedim busefer ama hiç gerek yok dedi büyük ihtimalle attim mmm. ...Rabbime şükürler olsun.
Evet canım benim sanada bana da her isteyene de tez vakitte Rabbim inşallah Nasip etsin ya Rabbim...İlaçlarını düzenli kullan saglıgına dikkat et benimde hayatta olmaz die birşey yok benim tam umutlarım yeşermeye başlamıştı kı kaybettim yavrumu.hayatta herşey bizler icin tedavimizi güzel olalım kı yeni umutlara yelken açalım
Aynen canim benim bundan sonra dengede tutmaliyet hayatimiziİlaçlarını düzenli kullan saglıgına dikkat et benimde hayatta olmaz die birşey yok benim tam umutlarım yeşermeye başlamıştı kı kaybettim yavrumu.hayatta herşey bizler icin tedavimizi güzel olalım kı yeni umutlara yelken açalım
Dikkat etmeliyiz ben mesela acayip dengesiz besleniomAynen canim benim bundan sonra dengede tutmaliyet hayatimizi
Dikkat etmeliyiz ben mesela acayip dengesiz besleniom
Geç oldu biraz kusura bakma Cnm ikiside 6. Haftada düştü aslında gelişimi 4 te kalmış önce kanamam başladı sonra düştüAma nasıldı canjm kaç haftalikti bi kısaca anlatılmisin
Anladim canm cok gecmis olsunnnGeç oldu biraz kusura bakma Cnm ikiside 6. Haftada düştü aslında gelişimi 4 te kalmış önce kanamam başladı sonra düştü
Amin aynen şu mübarek günler şükür kızımı sağlıkla aldım kucağıma rabbim aratmadan versinAnladim canm cok gecmis olsunnnAllah bir daha yaşatmasın kimselere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?