Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bende iyiyim canım uzanıyorum işte sürekli Hayırlısıyla geldin bebişlerimiz hazırlıklar filan Zaman geçirmeye çalışıyorum
geçmiş olsun canım..Zamanında gelir inşallah bebişler de hayırlısıyla..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize..

kizlar meraba. benim on gundur devam eden kahverengi akintim vardi. 7 haftalik hamileyim. bugun doktora gittigimde utrason cihaziyla karnima cok bastirdi ve hala aciyor eve geldigimde de kahverengi pihti oldu. hala bastirdigi yer aciyor agriyor acaba bebege zarar verir mi bu durum. lutfen cevapp lufen

Selam kızlar yeni katıldım aranıza :) ben 2 düşük 1 dış gebelik geçirdim düşüklerim
1 i 8 haftalıkken kendiliğinden düştü 2. si 3 haftalıkken kendiliğinden düştü bundan sonra araştırma yaptırdık kan pıhtısı çıktı 3. e hamile kaldım tedaviye başladık kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullandım 8 hafta 5 günlükken dış gebelik olduğu anlaşıldı ve ameliyat oldum tek tüpüm alındı dış gebelik ameliyatı olalı 2 ay oldu doktorum ocakta bırak korunmayı dedi pes etmicem yine bu sefer daha dikkatli olucam inşallah

Gemis olsun zor gunler gecirmissin Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda bebisine kavusursun :)

Maşallah benim hamile canlarima vakitler az kalmış :)hayırlısiyla kucaginiza alın inşallah .sağlıcakla. .güzel günler

Insallah mrrvem bizde sagsalim kucagimiza aliriz sende kizceni buyuttun masallah :)
Çok şükür. 7.5 aylık artık. Darisi sjze Inşallah. Dis skntisi var demiştim ya şişti diş eti. Hayırlısiyla bi gorunseydi diş de. Çok rahatsız ya tabi bende :)agrisi olduğunda çığlık cigliga haldeyiz. Konunun başında ne haldeydik şimdi ne haldeyiz

Maşallah benim hamile canlarima vakitler az kalmış :)hayırlısiyla kucaginiza alın inşallah .sağlıcakla. .güzel günler
Amin canım benim inşallah...Biz de görürüz senini gibi büyüdüklerini İnşallah..Senini Kızın nasıl çok şekerdir şimdi o

Amin canım benim inşallah...Biz de görürüz senini gibi büyüdüklerini İnşallah..Senini Kızın nasıl çok şekerdir şimdi o
Inşallah canım.yaramaz huysuzlugu dışında anne mama diyor arada tam sevilecek eglenecek zamana geldi şükür zor günlerden sonra artık ben ilgileniyorum kızımla

Inşallah canım.yaramaz huysuzlugu dışında anne mama diyor arada tam sevilecek eglenecek zamana geldi şükür zor günlerden sonra artık ben ilgileniyorum kızımla
maşallah canım ne güzel..Huysuzluk yaramazlık da olur tüm bebeklerde herhalde :) Senin durumun nasıl geçti de mi rahatsızlığın?

maşallah canım ne güzel..Huysuzluk yaramazlık da olur tüm bebeklerde herhalde :) Senin durumun nasıl geçti de mi rahatsızlığın?
Ömür boyu her ay kan tahlili bazen haftada. Dikkat etmem gereken şeyler var artı ilaclarim. Hep kontrol altında ömür geçecek bakalım bunada şükür. Kızımı kucağıma 4 ay alamadım.cok çok zor sancılı bir donemdi şimdi evimdeyim islerimi halledip kızıma bakabiliyorum ağrıyan yerim yok eskisi gibi.

Hmm anladım canım, zor günler geçirmişsin..Allah yardımcın olsun kızınla ilgilenebiliyorsun artık çok şükür..

Ayyy kiyamam dis cikaran cocuklara hic kiyamiyorm ya cok agrilari oluyo masallah buyudu bile kizcen :) walla neler konusuyoduk simdi neler konusuyoruz cok sukur bgunumuze :)

Kızlar slm yeni yılınız kutlu olsun ne var ne yok nasılsınız daha doğumlar yapılmadı sanırım sona yaklaşılmış ama bu muhteşem duyguyu yaşamaya beni sorarsanız çok iim hızla kızımı büyütüyorum hepinizi öpüyoruz

Ayy masallah profildeki kizin galiba cnm. Mavis mavis :)

iyiyiz cnm Allaha şükür daha var bizim doğuma..Senin de yeni yılın kutlu olsun çok tatlı kzın maşallah...Bizlere de nasip olur inşallah o muhteşem mucizevi duyguyu yaşamak hayırlısıyla..Gün sayıyoruz :)

Ayy masallah profildeki kizin galiba cnm. Mavis mavis :)

Kızlar çok tşk ederim rabbim size daha güzelini nasip etsin çok çabuk geçiyor Zmn hele doğduktan sonrası çok hızlı heranının tadına çıkarın özleniyor geçen günleri bol bol kucağınıza alın öpün etrafım kucağa alışır lafına bakmayın bir daha kucağa alınacak zamanları geri gelmiyor ki

Ayyy aminn cnm ya insallahh bn de gorurum bugunleri. Test yaptim bnde erkn gebelik pozitif cikti cnm. Dua et ya bana ins kucahimiza alalim

aminn cnm benim inşallah..bırakamam herhalde zaten şimdiden öyle geliyor doğunca ne olur Allah bilir..

Ayyy aminn cnm ya insallahh bn de gorurum bugunleri. Test yaptim bnde erkn gebelik pozitif cikti cnm. Dua et ya bana ins kucahimiza alalim
Ay gerçekten mi inş sağlıkla alırsınız kucağınıza cnm kesin çıktı mı hamilelik BN geç gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…