- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.401
Sagol cnm amiinn. Evet varmis cok sukur cnm basladik ignelere de insAy gerçekten mi inş sağlıkla alırsınız kucağınıza cnm kesin çıktı mı hamilelik BN geç gördüm
Hadi bakalım cnm hayırlı olsun hiç stres yapmaSagol cnm amiinn. Evet varmis cok sukur cnm basladik ignelere de ins
Saol cnm :) stres yapmamk elde degil ki yaa.Hadi bakalım cnm hayırlı olsun hiç stres yapma
Geçmiş olsun rabbim ol dediğinde oluyor bunu bil ve moralini hiic bozma.konuyu ben açmıştım o dönem yeni kürtaj olmustum sanki tek ben yasiyordum öyle duyguları derken burda çok güzel birbirimize moral verdik benim bir kızım oldu 1 yaşına girecek .ardından sırayla yavrular doğdu kimimiz hamile ..Hatta doğumdan sonra öyle sağlık problemleriyle uğraştım ki kürtaj yanında ne ki. .Hayirlisini iste ve moralini yüksek tut eşinle güzel yuvada mutluluklarevleneli 14-15 ay oldu. ilk aylar bebek istiyordum eşim istemiyordu. 4-5 ay ısrar ettim baktım olmuyor bende vazgeçtim.istemiyordum artık. Adet dönemim cok düzenliyken birden 3-4 gün gecikmem basladı. Ama olacaktım öyle ağrılarım belirtilerim vardı. Sık idrara çıkıyordum. hiç aklımda bile yoktu gebe olacağım. Gün geldi çattı. kan vermek istedim genel olarak hemogram hormon testi filan. arkadaslar beta da bakalım zaten vereceksin kan dediler. ısrarlar sonunda verdim. ama zerre inancım yoktu cünkü düşünmüyorduk. bi baktım tüm değerlerim tuhaf noluyor bana dedim. bi terslik vardı LH DÜŞÜKTÜ. estrAdiol yüksekti. fsh DÜŞÜKTÜ. normal degildi hiç birşey beta daha belli degildi. en son o belli oldu ve 100.6 değerindeydi. ŞOK OLMUŞTUM nasıl arkadaşların yanına gittim bilmiyorum. Heyecandan ölüyodum o an bi kez daha anladım ne kadar cok istediğimi. Eşimde cok duygulandı. istemediği halde.herkes öğrenmişti. herkeste şenlik vardı resmen. Bi hafta 10 gün sonra kese göründü. kalp atısı için gel ddiler. gittim hiç kötü düşünmemiştim. doktorum baktı baktı ne ses var ne bişe. alttan bakması gerektiğini söyledi. Baktı baktı yok. kötü düşünme sakın dedi kürtaj yapmıcam hemen dedi. Kalp atısı yoktu bebegin beynimden vurulmuştum. 10 güne gel dedi. gidemiyordum rapor aldım aldığım gün teyzem vefat etti 2 gün sonrada kanamam başladı ve kürtaj oldum. ruhsal dengem bozuldu. 3-4 ay kendime gelemedim. Şimdi çok sükür iyiyim. 9 ayı geçtik kürtaj olalı şu an bebek istiyoruz her ikimizde. allahım hayırlısını versin isteyen herkese. kimsenin kucağı boş kalmasın.. AMİN..
Cnm sen o doktorunu değiştir söyleyenlerden aldırış etme Bnm iki düşüğüm oldu heterezigot çıktı bende de iğne ve coraspin kullandım maşallah gayet sağlıklı 7 aylık bir kızım vararkadaşlar 4 gende heterezigot mutasyon var bende ve düşük yaptım iğne ve hap kullanmama rağmen... doktorum pıhtılaşmayala alakalı değil düşük diyor. ama burda okuyorum heterezigot olanların hep düşükmü oluyor? yani ben iğne ve ilaçta kullansam hep düşükmü yapacağım çözümü yokmu bunun.hemosestein değerimde 3,52 çıkmış
Senii dee kizinida yerim bak simdii hee canlarim benim, kk nin bana kattigi en guzel degersiniz sizz... Bu arada bizim herseyimiz ayni bea dusuklerimize kadar adasim benmCnm sen o doktorunu değiştir söyleyenlerden aldırış etme Bnm iki düşüğüm oldu heterezigot çıktı bende de iğne ve coraspin kullandım maşallah gayet sağlıklı 7 aylık bir kızım var
Bnde senle o oğlunu yerim Ness sen bu tipiğe yazmış mıydım kuzum :)Senii dee kizinida yerim bak simdii hee canlarim benim, kk nin bana kattigi en guzel degersiniz sizz... Bu arada bizim herseyimiz ayni bea dusuklerimize kadar adasim benm
Yazmam mi kuzummm kk ye uye olmama sebep olan topikBnde senle o oğlunu yerim Ness sen bu tipiğe yazmış mıydım kuzum :)
Yazmam mi kuzummm kk ye uye olmama sebep olan topik
Canm genetik testi nerde yaptırdın pıhtılaşma da içinde mi oluyoArkadaslar benimde kizimdan sonra iki kez kürtajin var.malesef kalpleri durdu.biri 7 hafta biri 10 hafta.sebepse kan pihtilasmasi..tedavisi ise coraspin ve sulandirici igne.simdi 5 aylik hamileyim..bence hemen bir genetik test yaptirin.
Ben yaptım iki kez HemdeArkadaşlar normal dusuk yapan varmı evde
Ama nasıldı canjm kaç haftalikti bi kısaca anlatılmisinBen yaptım iki kez Hemde
Ben varim canim gecen hafta 7 haftalik dusuk yaptim keseyle birlikte dustu Allahim kimseye yasatmasinArkadaşlar normal dusuk yapan varmı evde
Küret oldjnmu peki canimmm ya yardımına ihtiyacın var ne kadar kanaman ağrın olduBen varim canim gecen hafta 7 haftalik dusuk yaptim keseyle birlikte dustu Allahim kimseye yasatmasin
once camasirima gelen hafif kanamam oldu iki senenin ustune gelen ve cok istenen bi gebelik oldugu icin acile kostuk, kanamamin rahimde degil yumurtaliktan oldugu soylendi bebegin kalp atislarini gorduk, hersey yolunda panik yapma dediler. Neyse eve donduk iki gun daha hafif lekelenme seklinde kanamam oldu yattim surekli. Ikinci gunun gecesi bir kac defa adet sancisi gibi ama daha agir bi sanciyla uyandim, sabah kalktigimda islaklik hissettim tuvalete kostum ceviz buyuklugunde kan pihtisi dustu once ardindan bacaklarimdan kanlar akmaya basladi kuvete attim kendimi yikamak icin yikarken kese oldugu gibi dustu kan bayag yogundu bacaklarimin arasindan asagi akmaya basladi tekrar acile tabi. Soyle soyleyeyim bir saat icinde acilde beklerken uc kere ped iki kere pantolon degistirdim ve ustune oturdugum koltuk kan icinde kaldi. Bir gece hastanede yattim tabi is isten gecmisti. Ertesi gun ultrasonda baktiklarinda dusugu tamamladigimi icerde hicbir parca kalmadigini kurtaja gerek olmadigini soylediler. Benim hikayemKüret oldjnmu peki canimmm ya yardımına ihtiyacın var ne kadar kanaman ağrın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?