• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Düşük Morfoloji ve %0 İleri hareketlilik ile doğal yoldan hamile kaldım.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatildee

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
185
53
648
Kızlar 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum ve bu süre boyunca hep sizleri okuyarak umutlandım veya hüzünlendim.
Ve sonuçta bu ay benim mucizem oldu. Ben de hiç beklemeden yaşadıklarımı sizlere anlatmak istedim ki umudunuzu kaybetmeyin. Eşimin Morfolojisi %4 tü ve ileri sperm hareketliliği de %0 dı. Doğal yolla hamile kalmamın zor olduğunu hatta aşılamanın da zaman kaybı olacağını bu yüzden tek çarenin tüp bebek olduğunu söylediler. Tüp bebek için maddi manevi kendimizi hazır hissetmediğimiz için bekledik. Aralık ayında yine bu forumdan öğrendiğim doğal destekleri kullandı eşim. Bir de aktardan bunları almaya gittiğimizde aktar bana da bir karışım yaptı. 2 ay içinde işe yaracağını söyledi. Ve daha 2 ay bitmeden hamileyim:) Henüz çok yeni ama inşallah nasip ederde bebeğimi kucağıma alırsam bunda buradakilerin tecrübeleri, bilgileri ve en önemlisi verdikleri umudun çok etkisi var. Şimdi o kadar dua ediyorum ki Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ve inanıyorum bu emeklerinizin sonuçları da boşa çıkmayacak..

tebrikler. Sperm sayısı kaçtı? neler kullandın
kizlar kusura bakmayin giremedim bi suredir. Sperm sayisi
48 milyondu gayet iyiydi ama morfoloji ve hiz boyle olunca ise yaramayacagini soylemisti doktor. Esim duzenli evicap e vitamini, çinko hapi, keciboynuzu kuru ve arisutu bal polen kullandi. Duzgun yazmamisim aktardan aldigimiz karisimi be kullandim. Ben de sorun olmadigini soyledim ama aktar da bu karisimla az bi sperm olsa bile hamile kalacagimi soylemisti. Biz iki ay sonra tekrar test yaptiracaktik ama hamile oldugumu ogrendim. Karisimin icerigini alsim isteyen olursa yazabilirim.

canım öneclikle tebrik ederim.....arı sütü polen markası nedir...birde aktarın yaptığı karışımın içeriğini yazarsan sevinirim....

kizlar kusura bakmayin giremedim bi suredir. Sperm sayisi
48 milyondu gayet iyiydi ama morfoloji ve hiz boyle olunca ise yaramayacagini soylemisti doktor. Esim duzenli evicap e vitamini, çinko hapi, keciboynuzu kuru ve arisutu bal polen kullandi. Duzgun yazmamisim aktardan aldigimiz karisimi be kullandim. Ben de sorun olmadigini soyledim ama aktar da bu karisimla az bi sperm olsa bile hamile kalacagimi soylemisti. Biz iki ay sonra tekrar test yaptiracaktik ama hamile oldugumu ogrendim. Karisimin icerigini alsim isteyen olursa yazabilirim.
Cnm detay verebilrmsn biraz daha esimde ilk kez test yaptrdi bütün degerleri sifir cikti sok olduk keçiboynuzu na basladk testi bidahs yaptrcz

Kizlar kullandigim karisimi yaziyorum.
1 kg karakovan bali
arisutu
polen
Ginseng
protein tozu
corek otu
isirgan tohumu
ovulasyon tozu
kethindi
havva tohumu

bu karisimdan sabah aksam bi kasik yedim. Karisimi 100 liraya yapmışti. Daha bitmeden hamile kaldim ama. Insallah size de sifa olur tez.zamanda hamis olursunuz:-)
Bal anavarza balin krembal arisutu polen karisimiydi marketten almistim.

Cnm detay verebilrmsn biraz daha esimde ilk kez test yaptrdi bütün degerleri sifir cikti sok olduk keçiboynuzu na basladk testi bidahs yaptrcz
Canim sakin olun hic uzulmeyin oncelikle testi mutlaka tekrar yaptirin zaten test sonucu cok degisebiliyor. Bir de hangi değerleri 0 cikti? Keciboynuzu kurunu duzenli kullansin ama e vitamini ve cinkoyu da gunde 1 tane alsin esin onlar bir cok kiside ise yaradi. Bal karisimi da sperm sayisimda cok etkiliymis.

Canim sakin olun hic uzulmeyin oncelikle testi mutlaka tekrar yaptirin zaten test sonucu cok degisebiliyor. Bir de hangi değerleri 0 cikti? Keciboynuzu kurunu duzenli kullansin ama e vitamini ve cinkoyu da gunde 1 tane alsin esin onlar bir cok kiside ise yaradi. Bal karisimi da sperm sayisimda cok etkiliymis.
Cnm bütün değerler sıfır cikti cok sasrdik dr sizn cocugnz olmaz canli yok demiş. Tüp Bebek yüzde elli demis.. kafamz cok karsti nasil bütün hepsi sifir çıkar ki. Testin üzerinden 1hafta gecti. Nezmn yaptralm 2. Testi çünkü dr hic bisey onermemis kan testi istems.bide kromozm testi .anlamadk. buhafta yaptralm mi sence farkli ve daha güvenilir biyerde 1 haftadr keçiboynuzu kullaniyorz. Birde dr mu önerdi cinko e vitamini adlari varmi bunların

canım normalde spermlerin takviye ile düzelmesi için en az iki ay beklemek gerekiyor ama bence siz testi başka bir labratuvarda tekrar yaptırın daha sonra doktor Kaan Aydos var ismini duymuşsundur belki. İnternetten biraz bakabilirsin. Erkek infertilitesinde iyi bir ürolog. Ben eşimin sonuçlarını ona mail atmıştım. Maile hemen döndü doğal yolla çocuğumuz olabileceğini o söyledi bize. Forumda ona tedavi olan da çok kişi var bu vitaminleri de o öneriyor zaten. Kendi web adresi var orada soru sorabiliyosunuz test sonuçlarınızı ona danışın derim ben. E vitamininin ismi Evicap 100 mg lık kullandı eşim. Çinko hapı da fark etmiyor eşim önce suda eriyeninden kullanmıştı sonra tadını sevmediği için hap olanını aldık. Bence hemen kendinizi üzmeyin bi an önce testi tekrarlayın başka bir yerde.

canım normalde spermlerin takviye ile düzelmesi için en az iki ay beklemek gerekiyor ama bence siz testi başka bir labratuvarda tekrar yaptırın daha sonra doktor Kaan Aydos var ismini duymuşsundur belki. İnternetten biraz bakabilirsin. Erkek infertilitesinde iyi bir ürolog. Ben eşimin sonuçlarını ona mail atmıştım. Maile hemen döndü doğal yolla çocuğumuz olabileceğini o söyledi bize. Forumda ona tedavi olan da çok kişi var bu vitaminleri de o öneriyor zaten. Kendi web adresi var orada soru sorabiliyosunuz test sonuçlarınızı ona danışın derim ben. E vitamininin ismi Evicap 100 mg lık kullandı eşim. Çinko hapı da fark etmiyor eşim önce suda eriyeninden kullanmıştı sonra tadını sevmediği için hap olanını aldık. Bence hemen kendinizi üzmeyin bi an önce testi tekrarlayın başka bir yerde.
Sağol canim açıklama için çok üzüldük esimde bnde sonra bir daha yaptrmya karar verdik keçiboynuzu nu iciyor simdi eşim. Bal findik badem ceviz fistik karisimi yedryorm. Evitamini birde çinko yu ikinci teste göre kullansak olurmu.

Sağol canim açıklama için çok üzüldük esimde bnde sonra bir daha yaptrmya karar verdik keçiboynuzu nu iciyor simdi eşim. Bal findik badem ceviz fistik karisimi yedryorm. Evitamini birde çinko yu ikinci teste göre kullansak olurmu.
Tabiki önce durumunu görün bir de sperm oluşumunun 3 ay sürdüğünü söylemişti doktorum. İnternette 2 ay yazıyo yani bu testte hemen keçiboynuzu veya diğerlerinin etkisini görmeyebilirsiniz. Dediğim gibi Kaan Hocaya danışın önce işinin en iyisiymiş ve en önemlisi para göz bir insan değil. başka bir yerde yaptırdığın testlere de maille cevap veriyor. İnşallah ikinci testte daha iyi sonuçlar alırsınız.

Tabiki önce durumunu görün bir de sperm oluşumunun 3 ay sürdüğünü söylemişti doktorum. İnternette 2 ay yazıyo yani bu testte hemen keçiboynuzu veya diğerlerinin etkisini görmeyebilirsiniz. Dediğim gibi Kaan Hocaya danışın önce işinin en iyisiymiş ve en önemlisi para göz bir insan değil. başka bir yerde yaptırdığın testlere de maille cevap veriyor. İnşallah ikinci testte daha iyi sonuçlar alırsınız.

Sağol cnm cvbin icin 2.testen sonraa kaan hocaya mail gondercegm inşallah önce ki test yanlistrda hic maile gerek kalmaz. Allah yardmcmz olsun

Cnm bütün değerler sıfır cikti cok sasrdik dr sizn cocugnz olmaz canli yok demiş. Tüp Bebek yüzde elli demis.. kafamz cok karsti nasil bütün hepsi sifir çıkar ki. Testin üzerinden 1hafta gecti. Nezmn yaptralm 2. Testi çünkü dr hic bisey onermemis kan testi istems.bide kromozm testi .anlamadk. buhafta yaptralm mi sence farkli ve daha güvenilir biyerde 1 haftadr keçiboynuzu kullaniyorz. Birde dr mu önerdi cinko e vitamini adlari varmi bunların

canım daha yeni okudum canım herseyın hayırlısı tamam bu duruma sakın uzulme

Kizlar kullandigim karisimi yaziyorum.
1 kg karakovan bali
arisutu
polen
Ginseng
protein tozu
corek otu
isirgan tohumu
ovulasyon tozu
kethindi
havva tohumu

bu karisimdan sabah aksam bi kasik yedim. Karisimi 100 liraya yapmışti. Daha bitmeden hamile kaldim ama. Insallah size de sifa olur tez.zamanda hamis olursunuz:-)
Bal anavarza balin krembal arisutu polen karisimiydi marketten almistim.
mrb eşimin sperm morfolojisi 0 çıktı son tahlilde daha önce solgar l-arginin kullanmıştı hamile kalmıştım ama düştü malesefki şimdi hiç birşey kullandırtamıyorum benimde polen proteine alerjim var sadece diğer ilaçları eşim kullansa olur mu acaba

,5 yıllık evliyiz. 9 aydır bebek için uğraşıyoruz. yapılan tetkikler bende herhangi bir sorun çıkmadı. eşimimn morfolojisi 0, ileri hareketli sperm %2 , a+b değeri %22 çıktı. gaziantepte suzan tıp merkezinde dr özkan leylek'e sonuçlarımızı götürdük. tüp bebek denenmeli ama morfoloji sonucu kötü dedi. başka da bir bilgi vermedi. 5 gündür ne yiyebiliyorum, ne gülebiliyorum. dünyam başıma yıkıldı sanki. bugün bahçeci uymut tıp merkezinde dr emre bakırcıoğluna randevu aldık. araştırdığım kadarıyla iyi bir doktormuş.haziran ayına da dr kaan aydos a randevu aldım.
şu an hem şaşkınım hem de o kadar umutsuzum ki. ismini yazdığım dr a gidenler, sperme değerleri benim gibi olanlar varsa durumlarını yazptıklarını benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Allah hepimize bol bol güç ve sabır versin inşallah

Back
X