• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum

bluedarkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
1.528
804
53
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok korkuyorum adetimin 24. Gününde çamur gibi akıntım olmaya başladı. Dün ciğer parçası gibi bişey gördüm. İki gündür kahverengi çamur gibi akıntı görüyorum tuvalete gidince oluyor sadece. Doktor hamilesin dedi ama her an düşük yapabilirsin hatta cumartesiye kadar olabilir dedi. Eğer düşük olmazsa o zaman konuşuruz dedi. Beta hcg 550 progesteron 2 çıkmış sonradan değeri yükselen var mı acaba

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok korkuyorum adetimin 24. Gününde çamur gibi akıntım olmaya başladı. Dün ciğer parçası gibi bişey gördüm. İki gündür kahverengi çamur gibi akıntı görüyorum tuvalete gidince oluyor sadece. Doktor hamilesin dedi ama her an düşük yapabilirsin hatta cumartesiye kadar olabilir dedi. Eğer düşük olmazsa o zaman konuşuruz dedi. Beta hcg 550 progesteron 2 çıkmış sonradan değeri yükselen var mı acaba
Düşük tehlikeniz veya kanamanız varsa progestan kullanmalısınız doktorunuza söyleyin versin neden bu kadar ilgilenmeden yollamış doktorunuz anlayamadım

progestan vermedi mi düşüğü engellemek için. yada iğne vs
Düşük tehlikeniz veya kanamanız varsa progestan kullanmalısınız doktorunuza söyleyin versin neden bu kadar ilgilenmeden yollamış doktorunuz anlayamadım
O kadar sinirlerim bozuldu ki. Devlet hastanesi muayene bile etmedi. İki gün sonra gel dedi. Özel hastanede cumartesiye kadar bekliycez dedi

O kadar sinirlerim bozuldu ki. Devlet hastanesi muayene bile etmedi. İki gün sonra gel dedi. Özel hastanede cumartesiye kadar bekliycez dedi
Bence başka bir yere gidin mutlaka iyi bir doktora. Ben ilk çocuğumu ihmal yüzünden kaybettim. Doktor çok önemli çocuğunuzun yaşayacağı varsa da Allah korusun bir şey olabilir önlem alın bir şey olursa da allahın bildiği dersiniz en azından

Doktor keseyi gormeden progestan vermiyor genelde
Saglikli bir gebelik mi kimyasal mi emin olmadan ilac kullandirtmiyor
Ama keseyi gorduyse ve etrafinda kanama alani varsa oyle veriyor
Sizin beta yuksek degil su an
En son 500 ise 4 5 gun sonra 2bin uzeri olmasi ve kese gozukmesi gerekir
O yuzden ozeldeki cumartesiye kadar bekletiyor sizi su an
Mumkun oldugunca is yapmayin uzanin dinlenin bu surecte
Ins saglikli gebeliktir

Bence başka bir yere gidin mutlaka iyi bir doktora. Ben ilk çocuğumu ihmal yüzünden kaybettim. Doktor çok önemli çocuğunuzun yaşayacağı varsa da Allah korusun bir şey olabilir önlem alın bir şey olursa da allahın bildiği dersiniz en azından
Bende o yüzden korkuyorum

Doktor keseyi gormeden progestan vermiyor genelde
Saglikli bir gebelik mi kimyasal mi emin olmadan ilac kullandirtmiyor
Ama keseyi gorduyse ve etrafinda kanama alani varsa oyle veriyor
Sizin beta yuksek degil su an
En son 500 ise 4 5 gun sonra 2bin uzeri olmasi ve kese gozukmesi gerekir
O yuzden ozeldeki cumartesiye kadar bekletiyor sizi su an
Mumkun oldugunca is yapmayin uzanin dinlenin bu surecte
Ins saglikli gebeliktir
Doktor beni alttan muayene etti direk keseyi gördü zaten sezeryan dikişinin üstünde dedi. Sonra kan istedi. Bende dinlenicem bakalım ne olacak.

Back
X