• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuk mu yapiyorum?

broflovski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
205
1
96
Diğer
arkadaslar hemen konuya giricem cok korkuyorum zaman kaybetmek istemiyorum,esimle korunmuyoruz,bu ay kanamam bir iki gun once geldi normalde de cok duzenli degildir zaten,sorun su ki bi turlu sokulemedim galiba pembe pembe bisiler goruyorum kan da var ama normalden az adet kanamasindan farkli gibi,hafif bir bulantim var..feci sancim var batma seklinde ve cok siskinim...sorum su ki hamile ve bebegi dusuruyor olabilir miyim..dusuk hakkinda tek aklimda kalan iceride bisiler kalirsa anneyi zehirledigi bilgisi...malesef y.disinda oldugumdan hicbir yakinima soramiyorum bu saatte..harekete gecmem lazim..yeni evliyim cok da bebek dusunmedigimizden bilgim sifir kusura bakmayin..

Son düzenleme:
arkadaslar hemen konuya giricem cok korkuyorum zaman kaybetmek istemiyorum,esimle korunmuyoruz,bu ay kanamam bir iki gun once geldi normalde de cok duzenli degildir zaten,sorun su ki bi turlu sokulemedim galiba pembe pembe bisiler goruyorum kan da var ama normalden az adet kanamasindan farkli gibi,hafif bir bulantim var..feci sancim var batma seklinde ve cok siskinim...sorum su ki hamile ve bebegi dusuruyor olabilir miyim..dusuk hakkinda tek aklimda kalan iceride bisiler kalirsa anneyi zehirledigi bilgisi...malesef y.disinda oldugumdan hicbir yakinima soramiyorum bu saatte..harekete gecmem lazim..yeni evliyim cok da bebek dusunmedigimizden bilgim sifir kusura bakmayin..

Esın nerede ? soylee gıdın doktoraaa ogrenın

hamile olup olmadığından emin değilsen canım bi eczaneden filan test alıp yaptır ona göre bi hastaneye gidesin olmazsa

hamile olup olmadığından emin değilsen canım bi eczaneden filan test alıp yaptır ona göre bi hastaneye gidesin olmazsa

insallah canim..sabaha kadar daha da agirlasmaz umarim su anda oturdugum yerden yazabilecek gucum var sadece..az kipirdasam acidan yere yatiyorum..kac defa esim yerden aldi..

mrhaba arkadasım senın dedıgın yerlesme kanaması olabılır.ben 16 haftalıkken bebegımı dusurdum dusuk sureklı kanama ve parca halınde oluyor aynı cıger gıbı butun butun parcalar halınde.bence bı test yapmalısın yada dra gıtmelısın

bu saatte muayene olmak cok zor,italya burasi allahin kulu yok hastanelerde..gitsem de hastane kaydimi daha yapmadilar,muayene olamam...burokrasileri batsin..

Bır kramp gıbı bırsey var mı ?

Sıddetlı bır kanama ?

Bunlar yoksa zannetmıyorum dusuk yaptıgını ...

Ya düşük filan hiç anlamam ama inş değildir.

Sökülemeyen adet ise bir aspirin alsaniz belki rahatlatır. Sıcak suya sokun ayaklarınızı.

Ve yarın hemen doktora gidin.

Geçmiş olsun inş

İyi geceler canım allah yardımcın olsun .Benim yaşadıklarımdan dolayı sana yardımcı olurum belki anlattığın şekilde düşük olmaz ...Adetin gelicektir gelemiyodur bazen kadınlarda olabiliyor. Pembe pembe gelip sonra kanamam başlıcaktır , şişkinliğin batman da adet olamadığın içindir ,( mide bulantısı benim her adetimde olur) örneğin. Korkma ama önleminide al yarın sabah eczaneden bir test al hamıleysen çıkar zaten : ) Allah yardımcın olsun tekrardan sevgiler...

Bır de duzensız gıden bır adet donemın varmıs ...

Belkı de sokulemedıgın ıcın suan acı cekıyorsundur ...

sabah ilk isim kaydim yapildiysa doktor,yok degilse test o halde..perisan oldum gece gece..cevaplariniz tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler,insanin yaninda danisacagi yakini olmamasi ne zor,zor gunumde bi kk yetisiyo bana..

insallah canim..sabaha kadar daha da agirlasmaz umarim su anda oturdugum yerden yazabilecek gucum var sadece..az kipirdasam acidan yere yatiyorum..kac defa esim yerden aldi..
düşük sancısı çok kötudur canımm ağlarsınnnn :59::59: öyle böyle değildir o umarım düşük yapmıosundur belkı hamıle de değilsin sökulnuyo adetın tam olarak o da olabılır ama zaten ıkı gun gecmısse prediktörde çıkarr yarına kaar sabret artık gecmiş olsun

dusuk belirtileri siddetli kanama ve krampsa sadece kramp var..kotuye donuyor..

Yok canım senınkı dedıgım gıbı adet olamadıgından dolayı cunku belırtılerı adete tekabul edıyor ...

Mıde bulantısı , agrı , pembe tonlarında kan ...

Bunlar olagan seyler telaslanmayın ...:34:

sakın sıcak suyu kullanma emın olmadan!!belkıde dusuk tehlıken var ama dusmycek??emın olamazsn..o yuzden yarın hemen doktora!!yat kalkma bıde ııce dınlen

düşük sancısı çok kötudur canımm ağlarsınnnn :59::59: öyle böyle değildir o umarım düşük yapmıosundur belkı hamıle de değilsin sökulnuyo adetın tam olarak o da olabılır ama zaten ıkı gun gecmısse prediktörde çıkarr yarına kaar sabret artık gecmiş olsun

tesekkur ederim,Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)

Yok canım senınkı dedıgım gıbı adet olamadıgından dolayı cunku belırtılerı adete tekabul edıyor ...

Mıde bulantısı , agrı , pembe tonlarında kan ...

Bunlar olagan seyler telaslanmayın ...:34:

toplasam iki uc kere boyle adet sancim olmustu..ama evli degildim o zaman,simdi evli olunca hamilelik dusuk filan aklima geldi..

Back
X