- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
- Konu Sahibi broflovski
amin canım çok sağol ALLAH senındde gönlüne göre versin canım iyi olursun inşallahtesekkur ederim,Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım çok sağol ALLAH senındde gönlüne göre versin canım iyi olursun inşallahtesekkur ederim,Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)
toplasam iki uc kere boyle adet sancim olmustu..ama evli degildim o zaman,simdi evli olunca hamilelik dusuk filan aklima geldi..
Panık yapmayın bence yarın buraya reglı oldugunuzu yazacaksınızz![]()
umarim oyle olur,yarin 3.gun..daha da sokulmezse artik ne yapilir bilmem..
mrhaba arkadasım senın dedıgın yerlesme kanaması olabılır.ben 16 haftalıkken bebegımı dusurdum dusuk sureklı kanama ve parca halınde oluyor aynı cıger gıbı butun butun parcalar halınde.bence bı test yapmalısın yada dra gıtmelısın
bilgiler icin tesekkurler,daha 1 ayliktir olsa olsa parca dusesi kadar olmaz belki de..simdi nasilsin?bebek dusunuyor musun?rabbim sana bir melek versin insallah..
benım bebegım ıkızdı tekını 4aylıkken dusurdum dıgerıne cok sukur bısey olmadı sımdı 22aylık dunya tatlısı kızım var
Anneli babali buyusun,masallah :)