- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 37
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
İki buçuk haftalık hamilelik ne?
Değeriniz çok mu düşüktü?
Adetiniz geçti mi?
Düzenli yükseliş yoksa ya da değerde düşme varsa kimyasal gebeliktir ve normal adet olursunuz.
Ben hamile olduğumu öğrendim önceden zaten hcg m 147 doktor hamilesin dedi ben de bir kaç gün geçtibugün ev süpürdüm ama çok ağır değil kahverengi akıntım oldu bende acile geldim kan verdim düşük var mı diye hcg ye bakacaklarmış ama düşmüşse hcg den şimdi belli olur mu neden olmuştur bu kahverengi akıntı
Birden yukselmedgi gbi birdendusmez de.
Ama daha onceki bHCG degerini biliyorsaniz karsilastirablrsnz.
Eger ki kimyasal gebelik vs isezaten coktan dusmeye baslamistr anlasilir.
Oyle bir durm deglse bHCG yuksekse progestan igne veya fit verirler bol dinlenme ile akinti kanama sonlandr. Kahvelerden korkmayin, kirmizi olanlar sorun.
Kese gozukmus muydu peki daha evvelden
Arkadasim ben hamile oldugumu bilmeden koltuk kaldirdim. Perde astim, ustune bi de asarken dustum. Yani tutunacagi varsa supurmeyle dusmez korkma. Bende de kahverengi akinti olmustu. Bazen olabiliyor, illa dusuk demek degildir.
Bhgcnin duzenli artmasi lazim canim kanda belli olur ama her kanamada dusuk demek degildir.cok gecmis olsunBir kere kan vermiştim ondada 147 çıktı doktor hamilesin dedi keseyi görememişti dah çok yeni diye bugünde akıntım oldu hemen acile geldim ev süpürdüm diye oldu bu akıntı çok korkıuyorum düşük diye ama bir saat önce olan akıntı düşükse bir saat sonraki kan testinde hcg düşer mi ki düşük olduğu hemen anlaşılır mı
Sen smdi bi sakin ol.
Ustteki perde asarken dusen (cok gecmis olsun) annenin mesajini bi daha oku.bicilmis omur varsa sen ne yapsan fayda etmez,tabi aksi de.
Smdi bHCG sonucunu bekle 147den duskse muhtemelen kimyasal gebelik.
Cok cok az yukselmisse dis gebelik olabilir.
2 katindan yuksekse (bir iki gune 2 kat yukselmesi lazim) smdilik isler yolndadr. Ultrasonla bakarlar. Kese gozukmese de igne veya fitil verirler.
Hakkinda hayrlisi
Bhgcnin duzenli artmasi lazim canim kanda belli olur ama her kanamada dusuk demek degildir.cok gecmis olsun
vajinal istemiyorsun da karindan gormeleri imkansiz, bebegn icin katlanacaksn. Ozel hastanede misin bilmiyorm ama durumun kritikse doktor cagrmak zorndalar.Acildeki doktor kadın doğumcu değil acil durumlarda çağırıyoruz dedi kadın doğumcuyu bu doktorda ultrasondan bakar mı bilmem ki kesede görünmez karından vajinal ultrasonda istemiyorum çok üzgünüm benim yüzümden keşke dikkat etseydim dayanamadım
Senin istedgn turden bi cvbi burda bulamazsn doktor bile hemen degerlern dusuyo bu dusuktur diyemez. Genel bi degerlendrme yapmasi, kiyaslamasi, muayene etmesi gerekiyor.Hcg düzenli artmalı onu biliyorum da düşük hemen belli olur mu onu bilmiyorum
anladgm kadaryla konu sahibi 1 aylik hamile ama dollenmeden itibaren saydgi icn 2 hafta diyor. Aslnda SAT tan itibaren saymasi lazm2.5 haftalık hamilelik nasıl oluyor ilk kez duydum . Çok erken değil mi ? 2.5 hafta neredeyse yumurtlamaya denk geliyor ???
Ama iste bende bunu pek kavrayamiyorum. Sattan sonra hamile kaldiysa yani ilisku olduysa?anladgm kadaryla konu sahibi 1 aylik hamile ama dollenmeden itibaren saydgi icn 2 hafta diyor. Aslnda SAT tan itibaren saymasi lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?