- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
reglin hemen bitisinde ise o zaman yine sat alinir ama gelisim 1 hafta onden gider %90 da ilerleyen aylarda haftasina yetisirAma iste bende bunu pek kavrayamiyorum. Sattan sonra hamile kaldiysa yani ilisku olduysa?
anladgm kadaryla konu sahibi 1 aylik hamile ama dollenmeden itibaren saydgi icn 2 hafta diyor. Aslnda SAT tan itibaren saymasi lazm
Birde konu sahibi lutfen ilk uc ay esin annen evi supursun. Gelen misafirde evinin duzenine bakmasin bir zahmet.
Anladim canim ama lutfen kendine dikkat. Belkide yerlesme kanamasidir..kotuye yorma insallah birsey olmaz.Annem başka şehirde kocam da neyse onu ne sen sor ne ben söyliyim.
Arkadaşlar tahlil sonucum çıktı hcg 1020 çıktı ilki de 147 di doktor yükselme durumunda sorun yok dedi ama düşük var mı şimdi anlaşılmaz salı bir daha kan verdi hemde kese görünür dedi büyük ihtimal ama kahverengi akıntı hala azda olsa var(
İki haftalık meselesini de doktorun söylediği iki haftalık falan dedi ben de tam anlam veremedim o an öyle söyledi
Cnm kahverengi leke olması düşük yaptığın anlamina gelmez değerin gayet güzel. Ben hamileligimin 13 14 haftasına kadar kanama yaşadım hemde ne kanamalar ama meleğim benimle. İlla düşecek diye birşey yok. Dikkatli ol bu doktora görün ilaç iğne birşeyler vericektir muhakkak
Kırmızı ise kork kahve rengi önceden olan kanamadırkızlar iki buçuk haftalık hamileymişim yeni öğrendim bugün ev süpürdüm ama çok yüklenmeden kahverengi akıntı geldi sizce düşük mü yapıyorum hemen acile geldim kan verdim düşmüşsede hemen hcg hormonu düşer mi
Çok teşekkür ederim canım ama bugün çalıştıktan hemen sonra akıntı olunca çok korktum demek ki kendimi zorlamışımbu olaya kadar hiç bir sorun yoktu mide bulantısı ağrı sızı akıntı hiçbişey çok rahattım bugün böyle olunca gidiyor dedim bebek daha çok yeni çünkü. Hala da emin değilim korkuyorum düşecek diye bu lekeler kanamaya dönmez inşallah allahımm
kızlar iki buçuk haftalık hamileymişim yeni öğrendim bugün ev süpürdüm ama çok yüklenmeden kahverengi akıntı geldi sizce düşük mü yapıyorum hemen acile geldim kan verdim düşmüşsede hemen hcg hormonu düşer mi
İki bucuk ayliktan kastin iliskiye girdigin donem falan muhtemelen. Ama gebelik haftasi hesaplanirken iliskiye girdigin tarih degil son adet tarihin baz alinarak hesaplaniyor. Yani sen gebelik haftana 2 hafta daha eklersen 4-5 haftalik falan eder. Benim de 5 haftalikken mi neydi lekelenmem oldu, ayni senin gibi ve kendiliginden basladi, oyle ev supurme vs degil. Gayette is yerinde masamda oturuyordum. Ertesi gun kadin dogumcuya gittigimde dusuk tehliken var dedi progestan verdi, bir sure kullandim. Birkac hafta sonra da biraz fazla yurumusum, o gun de yorgunluktan olmustu mesela. Sen yat guzelce dinlen, hic is yapma. Ben o haftalar da bir litre su bile kadirmadim, ne olur ne olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?