Düşük mü yapıyorum

anladgm kadaryla konu sahibi 1 aylik hamile ama dollenmeden itibaren saydgi icn 2 hafta diyor. Aslnda SAT tan itibaren saymasi lazm

Ben hamileliğimi adetime 4gün kala kan testiyle öğrendim kaç haftalık diye sorduğumda çok yeni dedi iki haftalık falan dedi bende ona dayanarak söylüyorum iki haftalık diye nasıl olduğunu soranlar için yazdım
O zaman nasıl anlaşılacak düşük olup olmadığı yarın bir daha mı kan testi gerekir o zaman

2 haftalık hamilelik olmaz ki ... En az 4 haftalık olur. Bende hamile olduğumu bilmeden havuza gitmiştim defalarca , kaydıraktan kaymıştım havuzda , hoplayıp zıplamıştım. Kahverengi akıntım oluyordu sürekli , tam da adet zamanlarım olduğu için adet olucam sanmıştım.

Bişey olmadı , öğrendiğimde doktora anlattığımda düşük tehlikesi geçirmişsin demişti.

B-HCG yükselmeye devam ediyor mu ? Düşüşe mi geçmiş bakılması lazım. İyi yapmışsınız doktora gidip kan vermekle. İnşallah aksi bi durum yoktur.

Bildigim kadarıyla 4 haftalık olmayan şeye hamilelik demiyorlar,2 biraz tuhaf geldi fakat süpürgeyle sanmıyorum bişey olsun ben 6 haftalıkken ögrendim hamama mı gitmemiştim bilmeden agırmı kaldırmadım işmi yapmadım sırtımımı çignetmedim öldürmüyorsa Allah öldürmez , zaten o daha tohum olma yolunda ilerlemeye çalışırken nasıl ögrendin hayret ettim umarım hakkında hayırlısı olur korkma bişey yok bence düşük degil üzülme

Benim de 15 kilo çocuğum vardı. Her seferinde kucağımdaydi. Kahverengi lekelenmem vardı ama kucağımdan bırakmadım. Yat, iş yapma, ayağını kaldır diyen doktorların eski kafalı olduğunu düşünüyorum. Benimki tabii ki çocuğunu kaldırmaya devam edeceksin demişti.

Ayrıca bir yanlışınız var: 2.5 haftalık hamileliği ifşa edecek teknoloji henüz yok.

implantasyon kanaması bile olabilir o yalancı adet misali

ilginç valla bilemedim hemen düşeceğini sanmıyorum bhcg nin

b hcg takibiyle anlaşılır sanırım bikaç güne.

Arkadaşlar tahlil sonucum çıktı hcg 1020 çıktı ilki de 147 di doktor yükselme durumunda sorun yok dedi ama düşük var mı şimdi anlaşılmaz salı bir daha kan verdi hemde kese görünür dedi büyük ihtimal ama kahverengi akıntı hala azda olsa var (
İki haftalık meselesini de doktorun söylediği iki haftalık falan dedi ben de tam anlam veremedim o an öyle söyledi

Cnm kahverengi leke olması düşük yaptığın anlamina gelmez değerin gayet güzel. Ben hamileligimin 13 14 haftasına kadar kanama yaşadım hemde ne kanamalar ama meleğim benimle. İlla düşecek diye birşey yok. Dikkatli ol bu doktora görün ilaç iğne birşeyler vericektir muhakkak

Çok teşekkür ederim canım ama bugün çalıştıktan hemen sonra akıntı olunca çok korktum demek ki kendimi zorlamışım bu olaya kadar hiç bir sorun yoktu mide bulantısı ağrı sızı akıntı hiçbişey çok rahattım bugün böyle olunca gidiyor dedim bebek daha çok yeni çünkü. Hala da emin değilim korkuyorum düşecek diye bu lekeler kanamaya dönmez inşallah allahımm

Tahlilde değerin yükselmesi iyi bir şey. Ama için rahat etsin diye yine git doktora. Muhtemelen progestan verecektir. İstirahat et, ev işi yapma. Şuan ben de aynı şeyi yaşıyorum, bebişim için az hareket etmeye çalışıyorum. Hareketsizlikten dizlerimde ağrılar başladı. Rabbim onları korusun, bize düşen emanete sahip çıkmak. Takdir O'nun.

Kırmızı ise kork kahve rengi önceden olan kanamadır

Cnm bnde yasadim kahverengi lekelenme seninde jaftalarinda ve sonrasinda bildiğin kırmızı kanamalar yaşadım

İki bucuk ayliktan kastin iliskiye girdigin donem falan muhtemelen. Ama gebelik haftasi hesaplanirken iliskiye girdigin tarih degil son adet tarihin baz alinarak hesaplaniyor. Yani sen gebelik haftana 2 hafta daha eklersen 4-5 haftalik falan eder. Benim de 5 haftalikken mi neydi lekelenmem oldu, ayni senin gibi ve kendiliginden basladi, oyle ev supurme vs degil. Gayette is yerinde masamda oturuyordum. Ertesi gun kadin dogumcuya gittigimde dusuk tehliken var dedi progestan verdi, bir sure kullandim. Birkac hafta sonra da biraz fazla yurumusum, o gun de yorgunluktan olmustu mesela. Sen yat guzelce dinlen, hic is yapma. Ben o haftalar da bir litre su bile kadirmadim, ne olur ne olmaz diye.

Nasıl kontrol etti sizi hangi yöntemle
Ben çalışan biriyim haftaiçi işe gitmek zorundayım hareket ediyorum ister istemez rapor alamıyorum kolay kolay evde elimden geldiğince kıpırdamıyacağım

Bi ev süpürmeye bebek mi düşermiş yahu 9 ay hiç iş yapmiyormusunuz benim tanıdıklarım neler neler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…