1 ayda 2 kez ella mi kullandiniz ? Yanlis biliyorsam düzeltin ama iyi değil diye biliyorum.
Pihtiya gelince o normal canim herkesin bir defada olsa başına gelebilir.
Ella nın yan etkileri bu anlattıklarınız pıhtı ara kanama . Senede en fazla 2 kere içilebilen bir ilacı kısa sürede içmişsiniz. Kendinize zarar vermeyin aldığınız yüksek dozlu bir hormon hapı .
ilişkiden kısa süre sonra elma kullandıysanız Hamile olmanız düşük bi ihtimal . Eczaneden kaset testlerden alın içiniz rahatlasın üstüne görme böyle olmaz zaten . Ara kanamanız olur adet döngünüz değişir bunlar ellanın etkileri .Teşekkür ederim ella bu sene çok kullandım malesef, anlattıklarım gibi ayrıca şuan 4 veya 5. gündeyim adetim devam ediyor normal kanamalı bazen küçük pıhtılar görüyorum geciktiği için normaldir diyenler var ama hamilelik ihtimalim varmı merak ediyorum bazıları doktora görün diyor. üstüne görme geçirme ihtimalim var mı yoksa?
ilişkiden kısa süre sonra elma kullandıysanız Hamile olmanız düşük bi ihtimal . Eczaneden kaset testlerden alın içiniz rahatlasın üstüne görme böyle olmaz zaten . Ara kanamanız olur adet döngünüz değişir bunlar ellanın etkileri .
B birgulmum Canim ben eminim senden cok daha fazla atiyorumdur. Doktor bozuk para buyuklugune kadar normal , daha buyugu icin sıkintı demişti.
Ella yi da dikkatli kullanin lutfen sagliginizdan onemli dgl arkadaş yazmiş yilda 2 kez diye. Isterse iz prezervatif haric ek bir korunma yontemi daha belirleyin.
Çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattınız test almaktan korkuyorum şuan o kadar içtiğim ilaç ve iğne oldum derken pozitif çıkarsa ne yapacağımızı şaşırırız. Sizce en doğru zaman ne zaman olur test için?
Öyle yapacağız artık zaten teşekkür ederim. Peki bahsettiğiniz pıhtı siz normal adet döneminizde mi atıyorsunuz ? Hamilelik değil dimi?
Hayir hamileyken degil tabiki. Normal adet donemlerimde cok faa pihti atiyorum. Rahim dokusuymuş doktorum oyle soyledi. Hatta biri bana cok sagliksiz pihti atman benim sadece kanamam olur demisti bende korkmuştum. Doktora sordugumda normal dedi.
Rica ederim ne demek
Son adet tarihiniz ne zaman ona göre hesaplayalım
Pıhtı olması normal çok büyük olmadığı sürece
Hamile olma ihtimaliniz düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?