Düşük riskinden evde yatanlar

ayyy evet ıgne cok fena kalcadan vurdularsol bacagım sızladı agrı yaptı..benımkıde cok yaglıymış 2tane verdı sımdılık cuma gunu2,sını yaptırcam,sonrada zaten tekrar randevum var bakalım artık inşallah hersey yolundadır...plasentanın zamanla dondugunu duydum:26:evet soyledıgın gıbı hıc bır sey onemlı degıl yeter kı saglıklısyla hayırlısıyla bebıslerımıze kavusuruzzzz...bundan 2sene evvel mole gebelık gecırdım o yuzden hep korku vardı ıcımde

plesentanın aşağıda olduğu ultrason çıktısında belli oluyor mu acaba bende onu merak ettim..ben ultrason çıktılarıma baktım plesenta falan göremedim nasıl bişey acaba nerde olduğu nasıl anlaşılır ki

Allah sabır versin hepimize, hamile olduğunu duyar duymaz insan başka bir moda giriyor zaten. Napalım biz elimizden geleni yapıyoruz, artık gerisi Allah a havale. Sen de inşallah kolay bir şekilde atlatırsın bu günleri.

Dua etmezmiyim, heran dilimde dualar. Hepimiz için ediyorum canım. 12. hafta dolduktan sonra plasenta hakkında yorum yapabilirim dedi dr. İzmir de özel bi hastaneye gidiyorum. Ama 1 hft sonra özel bi dr buldum bayada iyiymiş bi de ona gidecem. Bakalım o ne diyecek. Akıntılar bitti diyorum seviniyorum 2 gün geçiyor bir daha başlıyor. Bütün gün wc dışında ayağada kalkmıyorum. Nasıl bişi anlamadım. Sen de yatıyorsun dimi hep. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

teşekkür ederim allah razı olsun canım.

bılemıyorum canım sımdı ne soylesem yalan olur:26:benım şoyle oldu..ben baslarda doktor bulana kadar devlette takıp edıldım ve orda hıc bır sey soylemedıler hatta doktorun 1tanesı akıntımın dusukle alakası yok demıstıben genede yattım dıkkatlı davrandım.....sonra kanamam olunca doktorum soyledı asagıda oldugunu monıtorden gosterdı ama cok fark edılebılecek bır sey degıl ve cıktılarda senın fark edebılecegını zannetmıyorum:26:

Allah ım inşallah saglıklısıyla hayırlısıyla bebıslerımıze kavusuruz canımmmevet bende 13,haftada soyledı....benım tavsıyem ozel doktor a gıt farkı goreceksın..gerekırse testlerı devlette yaptdır ben oyle yaptımablamın da senın gıbıydı 2gun gelmıyodu sevınırken bıttı dıye tekrar baslıyodu ama onun plasentasında sorunyoktu dusuk rıskı dedıler sadece...senınkıde oyledır bence plasenta asagıda oldugu surece her an kanama olabılıyo bende sureklı yatıyorum wc harıc kalkmıyorumemeklerımız bosa gıtmesın ınşallah dua edelım canım

Bende 9. haftadan beri yatıyorum.Suanda 15+1 ve hala yatıyorum.Önce kahverengi akıntıyla basladı 12. haftada kanamaya çevirdi.İns en kısa zamanda hepimizinki gecer.Sürekli dua ediyorum ins hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.

pekı senın neden lekelenme ve kanama oldugunu soyledıler mi canım:26:

anladım canım saol..olmazsa bende dr uma bi daha gittiğimde bi sorayım plasenta konusunu :44:

Bende de malesef heran kanama oluyor zaten. tam bitti diyorum sonra bir patlak daha. bakalım salı gunu özele ıyı bi dr.a gıdıcem. ne diyecek merak edıyorum. inş. dediğin gibi emeklerimiz boşa çıkmaz.

Bende de malesef heran kanama oluyor zaten. tam bitti diyorum sonra bir patlak daha. bakalım salı gunu özele ıyı bi dr.a gıdıcem. ne diyecek merak edıyorum. inş. dediğin gibi emeklerimiz boşa çıkmaz.
inşallah canım hepımız ıcın bende pazartesıye gıdıcem..inşallah guzel haberler alırız....

arkadaslar bu sabah dokorda randevum vardı..guzel haberler aldım bebegımın kalp atımlarını duydum ama aklıma takıldı oncekı gıttıgıme gore bıraz dusmus kalp atımları((sızce normal mı??plasentam bıraz yukarıncıkmıs guzel gelısme dedı cok sukur benden beklemıyodum acıkcası cunku benım plasen prevıa totaldı ve cıkması kolay degıldı inşallah daha da cıkar ve normal yerıne gelır

Süper, çok sevindim. İnşallah problemlerimiz sıfıra iner. Gözün aydın arkadaşım. Kalp atımlarınıda kafana takma, bi problem olsaydı dr. mutlaka söylerdi.

Süper, çok sevindim. İnşallah problemlerimiz sıfıra iner. Gözün aydın arkadaşım. Kalp atımlarınıda kafana takma, bi problem olsaydı dr. mutlaka söylerdi.
tşk ederım canım..Allah hepımızın yuzunu guldursun çok zor gercekteninşallah tamamen yukarı çıkar...vallah doktor zıyaretı cook kısa surdu,normalde ayda 1 ama benım rısklı oldugu ıcın 2hafta sonraya almıstı yanı bugune,zaten bastan soylemıstı sadece plasentaya bakacagını ve muayene ucretı almıcanı..o yuzden bu kez parasız olunca hıc ılgılenmedı o yuzden takıldı aklıma inşallah normaldir:26:parayla hersey guzel demek ne yazık kiii

Bende salı gittim dr.a. özele, sağlam ödeme yaptım bende. ama en azından neden kanama yaşadığım ortaya çıktı. şimdiye kadar çok küçük yorum yapamayız demişlerdi, bu dr. teşhisi koydu. bendeki previa değilmiş. benim plasentayla kese arasında mesafe varmış. o arada kanama oluyormuş. Dr. umut verici konuştu ama internette pekte hoş şeyler yazmıyor. okumayacağım diyorum ama dayanamayıp okuyorum. sonrada canım sıkılıyor. zaman gösterecek tabiki sonucu. hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…