evet soyledıgın gıbı saglam para oduyosun ama deger sonucta,en azından sımdı teshıs konulmus ve sen ona gore davranırsın yani..boyle bır sey duymamıstım daha neler duycaz kım bılır:26Bende salı gittim dr.a. özele, sağlam ödeme yaptım bende. ama en azından neden kanama yaşadığım ortaya çıktı. şimdiye kadar çok küçük yorum yapamayız demişlerdi, bu dr. teşhisi koydu. bendeki previa değilmiş. benim plasentayla kese arasında mesafe varmış. o arada kanama oluyormuş. Dr. umut verici konuştu ama internette pekte hoş şeyler yazmıyor. okumayacağım diyorum ama dayanamayıp okuyorum. sonrada canım sıkılıyor. zaman gösterecek tabiki sonucu. hakkımızda hayırlısı
Dikkat etmenin zirvesini yaşıyorum. 1,5 aydan beri wc dışında kalkmıyorum. Plasenta keseye yapışana kadar da yatacakmışım. Ne zaman olur süprizmiş. Zaten artık yatmayı kafama taktığım yok, yeter ki bebiş iyi olsun. Şu bitmek tükenmek bilmeyen kanamalarım geçsin yeter. Şimdi bide iki günden beri rahmimde bi sızı var. O da beni korkutuyor. Hep hayırlısı olsun diyoruz ama korkmaktan , üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum. Dediğin duayı bende hep okuyorum. Umarım herşey güzel olur, hepimiz için...evet soyledıgın gıbı saglam para oduyosun ama deger sonucta,en azından sımdı teshıs konulmus ve sen ona gore davranırsın yani..boyle bır sey duymamıstım daha neler duycaz kım bılır:26ekı senın de dıkkat etmen gerekıyomuymuş canım??:26:bende senın gıbı yapıyorum ınternetten arastırıp sonra da moralım bozuluyo bu da bebıslerımız ıcın hıc yararlıdegıl o yuzden bosver doktor sana ne soyledıyse onları dınle cunku ınternetten her turlu yorum gorebılırısn ve ıllakı senın de oyle olcak dıye bır sey yok mesela benım ıcın plasenta prevıa total ın yukarı cıkma sansı cok dusuk oldugunu okumustum ama cok sukur kı az da olsa cıkmıs bol bol dua et bır lınk de okumustum arkadasımızın bırısı elını karnına koyup ya mubdi dıyecekmıssın ben hep yapıyorum
2li test için karından bakılıyor. Zaten aşağıdan artık pek bakmıyorlar arkadaşım. Benim de plesantanın yerinde bi anormallik var. Bende 1,5 aydan beri yatıyorum. Yatmaktan artık kalçalarım acıyorkızlar maalesef bende 1,5 aydır kanamadan dolayı yatıyorum sadece wc için kalkıyorum.şu ana kadar 1 iğne ve 3 kutuda progestan içtim(gerçi hala kullanıyorum)bide şimdi folik asite başladım.şu anda 11+2 günlük hamileyim.doktorum plasentanın çok aşağıda olduğu için kanamanın olduğunu söyledi ve daha da devam edicek dedi.8 nisanda 2'li teste giricem acaba karından mı bakılıyor yoksa alttan mı bilgi verirseniz sevinirim
2li test için karından bakılıyor. Zaten aşağıdan artık pek bakmıyorlar arkadaşım. Benim de plesantanın yerinde bi anormallik var. Bende 1,5 aydan beri yatıyorum. Yatmaktan artık kalçalarım acıyor
Slm kızlar ben düşük yaptım.16.haftanın sonundaydik ama nasip değilmiş.Ben kucağıma alamadım kuzumu ins sizler alırsınız.
Slm kızlar ben düşük yaptım.16.haftanın sonundaydik ama nasip değilmiş.Ben kucağıma alamadım kuzumu ins sizler alırsınız.
Ah canım çok üzüldüm, Allah'ım sabır versin, neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, inşallah bu acılar son olur ...
Saol canım ins son olur bu acılar.Senin hamileliğin nasıl geçiyor?
hamileliğim malesef hala zor geçiyor ama halime şükür, napayım idare ediyorum, 2li testim riskli çıktı, bu hft 3lüyü yaptık, sonucu bekliyorum, şimdi daha çok onun gerginliği var. dr.um amniyosentez taraftarı, ben ise çok korkuyorum, biliyorsun düşmemesi için aylardır yatıyorum, kafam çok karışık anlayacağın. sen nasılsın, biraz olsun toparlayabildin mi kendini, Allah hepimize yardım etsin.
Çok saol güzel dileklerin için.Sende fazla düsünme bisey çıkmaz ins bos yere kendini endiselendirme.Su an senin yerinde olmak isteyen kaç kisi var biliyormusun?En basta ben varımsağlıklı sıhhatli bi sekilde bebeğini alırsın kucağına.O kadar emeğini çekip yattık benimki nasip değilmis sen alırsın ins canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?