Düşük sonrası beklemeli miyim?

Sunshine597

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
1.356
597
73
27
Merhaba hanımlar 3 senenin ardından hamile kaldım ama maalesef kısa sürdü 3 gün önce hafif kanama ile gittiğim doktorda bebeğimin kalbinin 7+3 günlük durduğunu ögrendik ilaç ile düşük yaptım doktor beklemenize gerek yok dedi sizce de hemen denemeli miyim?

Rahim hazirsa zaten hamile kalırsın banada doktorum söylemişti beklemene gerek yok diye ve halen kalamadim herseyin temiz olmasina rağmen

Bu arada ilk adetini gör ondan sonra hamile kalmaya çalış

Bende öyle duşunuyorum zaten döngüm cok uzun iyice düzen bozulursa diye korkuyorum
Tam aksine benim duzensizliklerim vardi bı baktım 30 gunde 1 olmaya başladım tabi baskalarinda değişiklik gösterebilir

Üstüne adet görmeden bile hamile kalan var. Ben de 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Doktor beklemenize gerek yok dedi. Ben de beklememenizi tavsiye ederim

Tam aksine benim duzensizliklerim vardi bı baktım 30 gunde 1 olmaya başladım tabi baskalarinda değişiklik gösterebilir
40 45 günde oluyorum herkesin farkli oluyor dediğiniz gibi zaten gebe kalmak bile benim için mucize olmuştu sizin ilk gebeliğiniz miydi?

Üstüne adet görmeden bile hamile kalan var. Ben de 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Doktor beklemenize gerek yok dedi. Ben de beklememenizi tavsiye ederim
Dediğiniz çok doğru fakat 1 adet beklemeyi öneriyorlar hormonlar sifirlanmadan hamile kalirsa eger icinde parça kaldi diye şüpheleniyorlar genelde

40 45 günde oluyorum herkesin farkli oluyor dediğiniz gibi zaten gebe kalmak bile benim için mucize olmuştu sizin ilk gebeliğiniz miydi?
8 yillik evliyim çocuk için gitmedigim doktor kalmadi tam bir umutsuz vakaydim yumurta nakli yaptirsanda olmaz tüp bebek yaptirsanda olmaz rahmin çalışmıyor rahim 4 yasinda rahimde kan akışı yok diye diye 8 yılın sonunda hamile kaldim hic birşey yapmadan evet ilk gebelikti malesef

Dediğiniz çok doğru fakat 1 adet beklemeyi öneriyorlar hormonlar sifirlanmadan hamile kalirsa eger icinde parça kaldi diye şüpheleniyorlar genelde
Tabi ki bhcg nin düşmesini beklemesi gerekiyor fakat burada görmüştüm. Çoğu arkadaş sıfırlanması gerektiğini bile bilmiyordu. Doktoru söylememiş bile

Umarım en yakın zamanda güzel haberler alabilirsiniz yine. Her zaman bi umut vardır. Bu da bi umut olur size

Tabi ki bhcg nin düşmesini beklemesi gerekiyor fakat burada görmüştüm. Çoğu arkadaş sıfırlanması gerektiğini bile bilmiyordu. Doktoru söylememiş bile
Evet bende okudum onları alttan tekrar muayene edip parça kalmış diye hamile birini kurtaja almaya kalkmışlar şimdiki doktorlar bana göre gerçekten kasaptan farksız en doğrusu tabi Rabbim bilir 1 adet beklemek

Sizin imtihanınız cok daha zor olmuş çok şukür sonu kotude olsa kendiliģinden hamile kalmissiniz tekrar olur biri veren Allah bir daha verir Rabbim yardimciniz olsun

Sizin imtihanınız cok daha zor olmuş çok şukür sonu kotude olsa kendiliģinden hamile kalmissiniz tekrar olur biri veren Allah bir daha verir Rabbim yardimciniz olsun
Allah bütün kadınların yardımcısı olsun tek temennim artık anne olmak güzel huzurlu yuvamda bidir bidir gezen bi evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…