Düşük sonrası beklemeli miyim?

Tabi ki bhcg nin düşmesini beklemesi gerekiyor fakat burada görmüştüm. Çoğu arkadaş sıfırlanması gerektiğini bile bilmiyordu. Doktoru söylememiş bile
Haklisiniz ama duşukten sonra kontol edilmeli kanada bakilmalı maalesef bazi doktorlar dikkatsiz oluyor boyle durumlarda doktor seçimide çok önemli

Haklisiniz ama duşukten sonra kontol edilmeli kanada bakilmalı maalesef bazi doktorlar dikkatsiz oluyor boyle durumlarda doktor seçimide çok önemli
Kesinlikle. Sıfırlanınca denemeye devam edim. Benim 2 sene oldu hala yok. Allahım en güzel zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah

Insallah Alahım en hayırlı zamanda nasip etsin sizde sorun varmıydı?
Valla öncesinde gittik baktırdık. Bi sorum yoktu. En son 3-4 ay önce gittim. Adetim düzensizdi. Prolaktin değerim yüksek çıktı. Bi de yumurtlama olmuyor dedi doktor. O ay klomen verdi. Onu kullanmama rağmen yumurtalarda bi hareketlilik yok dedi doktor. Ben de 1-2 ay ovulasyon testi yaptım. Sonra da bıraktım artık olmayınca. Bilmiyorum tekrar yükseldi mi o değer. Çünkü o değer yüksek olunca vücut yumurta üretmiyormuş

Rabbim derman şifa versin canım düşmesi icin ilaç vermedi mi?

Rabbim derman şifa versin canım düşmesi icin ilaç vermedi mi?
Verdi. 2 ay kullandım. O 2 ay adetim de düzene girdi. Sonra tekrar bi düzensizleşti. Şu an durum ne bilmiyorum. Yurt dışında olduğumuz ve dil bilmediğimiz için de gidemiyoruz öyle rahat. Baktıramadım daha

Verdi. 2 ay kullandım. O 2 ay adetim de düzene girdi. Sonra tekrar bi düzensizleşti. Şu an durum ne bilmiyorum. Yurt dışında olduğumuz ve dil bilmediğimiz için de gidemiyoruz öyle rahat. Baktıramadım daha
Allah yardimcın olsun insallah duzene girer bende yurt dışındayim çok zor derdini anlatamamak

Ne kadardır olmuyor peki sizin?
3 senedir istiyoruz geçen sene doktora gitmeye başladık öncesinde eşim bekleyelim olur dedi ama ben biseylerin sorun olduğunu anladım en sonunda doktora gittik her testi yaptırdık rahimde sorun yok eşimin sperm değeri düşuk morfoloji %1 'di 1.derecede varikosel var benim de progesteron hormonum yani rahim kalınlığim hep düşuk çıktı buna rağmen doktor vurunmamı istedi ama hep bosunaydı bu arada esime cok takviye yaptim degeri yukseldi biraz ama morfoloji değismedi doktor sorun degil dedi 4 aydır catlatma ignesi denemedim 2 ay duzenli c life kullandim zaten adet dongum cok uzadı 2.ay adeti beklerken mucize olmuştu bu arada kafa olarakta 2 ay nasıl olsa olmuyor diye bebek konusunu düsunmemistim

Ayyy. Valla ben de 2 sene önce bebek çok isteyince bi yerden sonra olmuyor nasıl olsa diye bıraktım. 2. ay hamile kalmıştım ben de. Takviye bseyler kullanmadık biz. Benim bi tek prolaktin değerim yüksek çıktı. Eşim hiç görünmedi doktora

Eşinde sorun olmaması çok guzel canım stres yapmayıp kafayada takmamak lazım sonuçta hamile kalailiyoruz bugun doktara gittim parça falan kalmamıs cok şükur

Eşinde sorun olmaması çok guzel canım stres yapmayıp kafayada takmamak lazım sonuçta hamile kalailiyoruz bugun doktara gittim parça falan kalmamıs cok şükur
Eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyoruz ama benim yumurtlayamamam tek sorun sanırım. Bu Aralar prolaktin değerim tekrar yükseldi sanırım. Göğüslerim çok ağrıyor 1 aydır. Doktora gitmek için Türkiye’ye gitmeyi bekliyoruz maalesef. Eşim de ben de dil bilmiyoruz. Tercümanlar günlük 50 Euro istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…