- 17 Kasım 2020
- 1.356
- 597
- 73
- 27
- Konu Sahibi Sunshine597
-
Haklisiniz ama duşukten sonra kontol edilmeli kanada bakilmalı maalesef bazi doktorlar dikkatsiz oluyor boyle durumlarda doktor seçimide çok önemliTabi ki bhcg nin düşmesini beklemesi gerekiyor fakat burada görmüştüm. Çoğu arkadaş sıfırlanması gerektiğini bile bilmiyordu. Doktoru söylememiş bile
Kesinlikle. Sıfırlanınca denemeye devam edim. Benim 2 sene oldu hala yok. Allahım en güzel zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallahHaklisiniz ama duşukten sonra kontol edilmeli kanada bakilmalı maalesef bazi doktorlar dikkatsiz oluyor boyle durumlarda doktor seçimide çok önemli
Insallah Alahım en hayırlı zamanda nasip etsin sizde sorun varmıydı?Kesinlikle. Sıfırlanınca denemeye devam edim. Benim 2 sene oldu hala yok. Allahım en güzel zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Valla öncesinde gittik baktırdık. Bi sorum yoktu. En son 3-4 ay önce gittim. Adetim düzensizdi. Prolaktin değerim yüksek çıktı. Bi de yumurtlama olmuyor dedi doktor. O ay klomen verdi. Onu kullanmama rağmen yumurtalarda bi hareketlilik yok dedi doktor. Ben de 1-2 ay ovulasyon testi yaptım. Sonra da bıraktım artık olmayınca. Bilmiyorum tekrar yükseldi mi o değer. Çünkü o değer yüksek olunca vücut yumurta üretmiyormuşInsallah Alahım en hayırlı zamanda nasip etsin sizde sorun varmıydı?
Rabbim derman şifa versin canım düşmesi icin ilaç vermedi mi?Valla öncesinde gittik baktırdık. Bi sorum yoktu. En son 3-4 ay önce gittim. Adetim düzensizdi. Prolaktin değerim yüksek çıktı. Bi de yumurtlama olmuyor dedi doktor. O ay klomen verdi. Onu kullanmama rağmen yumurtalarda bi hareketlilik yok dedi doktor. Ben de 1-2 ay ovulasyon testi yaptım. Sonra da bıraktım artık olmayınca. Bilmiyorum tekrar yükseldi mi o değer. Çünkü o değer yüksek olunca vücut yumurta üretmiyormuş
Verdi. 2 ay kullandım. O 2 ay adetim de düzene girdi. Sonra tekrar bi düzensizleşti. Şu an durum ne bilmiyorum. Yurt dışında olduğumuz ve dil bilmediğimiz için de gidemiyoruz öyle rahat. Baktıramadım dahaRabbim derman şifa versin canım düşmesi icin ilaç vermedi mi?
Allah yardimcın olsun insallah duzene girer bende yurt dışındayim çok zor derdini anlatamamakVerdi. 2 ay kullandım. O 2 ay adetim de düzene girdi. Sonra tekrar bi düzensizleşti. Şu an durum ne bilmiyorum. Yurt dışında olduğumuz ve dil bilmediğimiz için de gidemiyoruz öyle rahat. Baktıramadım daha
Öyle valla. Bir kaç aya Türkiye’ye gideceğiz. O zamana kadar olmazsa o zaman tekrar baktıracağım inşallah. Hangi ülke sizinAllah yardimcın olsun insallah duzene girer bende yurt dışındayim çok zor derdini anlatamamak
Fransa sizin?Öyle valla. Bir kaç aya Türkiye’ye gideceğiz. O zamana kadar olmazsa o zaman tekrar baktıracağım inşallah. Hangi ülke sizin
Benim de. Dil çok az biliyorum. Geleli 3 sene oldu sadeceFransa sizin?
Benimde 3 sene oldu ne kadar benzerBenim de. Dil çok az biliyorum. Geleli 3 sene oldu sadece
Ay cidden miiii? Tesadüfe bakBenimde 3 sene oldu ne kadar benzerbir kac doktora gittim kimisi yaşin kücuk dedi muayene bile etmedi
Ay cidden miiii? Tesadüfe bakhadi bi de yaşım da 25 de de paralel evrende kendimle konuşuyor olayım
Yakın sayılır23 yaşındayım
Gittim en son fertilite kliniğine gittim doktor aşilama önermisti esim istemedi 3 defa çatlatma iğnesi denedim sonuç alamamiştimYakın sayılırsen burada doktora çok gittin mi?
Ne kadardır olmuyor peki sizin?Gittim en son fertilite kliniğine gittim doktor aşilama önermisti esim istemedi 3 defa çatlatma iğnesi denedim sonuç alamamiştim
3 senedir istiyoruz geçen sene doktora gitmeye başladık öncesinde eşim bekleyelim olur dedi ama ben biseylerin sorun olduğunu anladım en sonunda doktora gittik her testi yaptırdık rahimde sorun yok eşimin sperm değeri düşuk morfoloji %1 'di 1.derecede varikosel var benim de progesteron hormonum yani rahim kalınlığim hep düşuk çıktı buna rağmen doktor vurunmamı istedi ama hep bosunaydı bu arada esime cok takviye yaptim degeri yukseldi biraz ama morfoloji değismedi doktor sorun degil dedi 4 aydır catlatma ignesi denemedim 2 ay duzenli c life kullandim zaten adet dongum cok uzadı 2.ay adeti beklerken mucize olmuştu bu arada kafa olarakta 2 ay nasıl olsa olmuyor diye bebek konusunu düsunmemistimNe kadardır olmuyor peki sizin?
Ayyy. Valla ben de 2 sene önce bebek çok isteyince bi yerden sonra olmuyor nasıl olsa diye bıraktım. 2. ay hamile kalmıştım ben de. Takviye bseyler kullanmadık biz. Benim bi tek prolaktin değerim yüksek çıktı. Eşim hiç görünmedi doktora3 senedir istiyoruz geçen sene doktora gitmeye başladık öncesinde eşim bekleyelim olur dedi ama ben biseylerin sorun olduğunu anladım en sonunda doktora gittik her testi yaptırdık rahimde sorun yok eşimin sperm değeri düşuk morfoloji %1 'di 1.derecede varikosel var benim de progesteron hormonum yani rahim kalınlığim hep düşuk çıktı buna rağmen doktor vurunmamı istedi ama hep bosunaydı bu arada esime cok takviye yaptim degeri yukseldi biraz ama morfoloji değismedi doktor sorun degil dedi 4 aydır catlatma ignesi denemedim 2 ay duzenli c life kullandim zaten adet dongum cok uzadı 2.ay adeti beklerken mucize olmuştu bu arada kafa olarakta 2 ay nasıl olsa olmuyor diye bebek konusunu düsunmemistim
Eşinde sorun olmaması çok guzel canım stres yapmayıp kafayada takmamak lazım sonuçta hamile kalailiyoruz bugun doktara gittim parça falan kalmamıs cok şükurAyyy. Valla ben de 2 sene önce bebek çok isteyince bi yerden sonra olmuyor nasıl olsa diye bıraktım. 2. ay hamile kalmıştım ben de. Takviye bseyler kullanmadık biz. Benim bi tek prolaktin değerim yüksek çıktı. Eşim hiç görünmedi doktora
Eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyoruz ama benim yumurtlayamamam tek sorun sanırım. Bu Aralar prolaktin değerim tekrar yükseldi sanırım. Göğüslerim çok ağrıyor 1 aydır. Doktora gitmek için Türkiye’ye gitmeyi bekliyoruz maalesef. Eşim de ben de dil bilmiyoruz. Tercümanlar günlük 50 Euro istiyorlarEşinde sorun olmaması çok guzel canım stres yapmayıp kafayada takmamak lazım sonuçta hamile kalailiyoruz bugun doktara gittim parça falan kalmamıs cok şükur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?