Düşük sonrası beklemeli miyim?

Hamile kalabildigine göre sıkıntı yok gbi insallah yokturda Türkiye'ye gidince esinde bakınsın tercumanlada zor olur tek seferlik degil ki surekli isin oluyor Türkiye'ye ne zaman gideceksin?

Hamile kalabildigine göre sıkıntı yok gbi insallah yokturda Türkiye'ye gidince esinde bakınsın tercumanlada zor olur tek seferlik degil ki surekli isin oluyor Türkiye'ye ne zaman gideceksin?
En geç Haziran gibi gitmeyi düşünüyoruz. Mayıs-Haziran gibi yani. Türkiye’ye bıraktım artık. Dediğin gibi. Tek seferlik olsa hadi verip gidelim de en az 3-4 kere gidersek çok para yani

En geç Haziran gibi gitmeyi düşünüyoruz. Mayıs-Haziran gibi yani. Türkiye’ye bıraktım artık. Dediğin gibi. Tek seferlik olsa hadi verip gidelim de en az 3-4 kere gidersek çok para yani
Öyle tabi canım Türkiye bu alanda gerçekten başarılı ve bence daha ilgililerde insallah işinin ehli bir doktora denk gelirsin herhangi bir tedavi dusunuyormusunuz aşılama tüp gibi

Öyle tabi canım Türkiye bu alanda gerçekten başarılı ve bence daha ilgililerde insallah işinin ehli bir doktora denk gelirsin herhangi bir tedavi dusunuyormusunuz aşılama tüp gibi
Şu an için hiç bi bilgim yok tedavilerle ilgili. Sadece en son gittiğimde doktor klomen verdi. Yumurtlarının tepkilerine bakalım dedi. 2 kutu içtim klomen. Ona rağmen o ay yumurtlama olmamıştı. İşte prolaktin değerim de yüksekti ama çok aşırı da değil. 49 du. Sadece eğer yumurta gelişmiyorsa karından vurulan bi iğne varmış sanırım. Onu verebiliriz falan demişti. 2 sefer gittim. İkisinde de eşim görünmedi. İlkinde doktor bsey demedi. Diğerinde de be tek gitmiştim Türkiye’ye. Şimdi o da görünecek. Takviye ilaçlarla yumurta gelişirse heralde gerek duymaz doktor

Aslinda klomende etkili ilac ama her vücudda tepkisi farli olabiliyor gobekten olan igneyi yapiyordum bende hemen buyuyordu hissediyordum buyuduğunu o ignenin benim için tek guzel yanı adetimin vaktinde gelmesiydi insallah vurunursan sana faydası olur Allah yardımcımız olsun

İnşallah gerek kalmadan olur. Doktora gitmekten nefret ettim artık

İnşallah gerek kalmadan olur. Doktora gitmekten nefret ettim artık
Insallah gerek kalmaz bende hiç sevmiyorum doktora gitmeyi artik o yuzden bıraktim şunu farketdim ne kadar planlı yaparsan olmuyor ilişki bebek dusuncesiyle olunca bile rahim onu algılıyor gidenin yeri hemen dolsun istiyorum ama fiziken ve ruhen hazır olmak lazım Allah yar ve yardımcımiz olsun

Amin inşallah. Nasibi ne zamansa o zaman olacak elbet ama insan düşünmeden edemiyor. Hiç bi sorun olmasa yine düşünmem belki ama problem olunca işte. Bi de ger gün stres sinir. O da engelliyordur

düşük yapmadım ama beklemek daha sağlıklı değil mi. Yani vucüt toparlanması açısından. Hormonlar dengelenmesi için. Yani hem de sağlınız için. Cinsel ilişki için beklemenize gerek yok demiş olabilir mi acaba. Tamam 7 haftalık çok çok küçük ama bilemedim.

Elbette ki rahmin dinlenmesi daha iyi ama ben zaten zor hamile kaldım fiziken ve ruhen hazir hissediyorum doktor ara vermenize gerek yok dedi hatta iğne ya da hap tedavisine devam edebilirsiniz dedi ama ben istemiyorum

Amin inşallah. Nasibi ne zamansa o zaman olacak elbet ama insan düşünmeden edemiyor. Hiç bi sorun olmasa yine düşünmem belki ama problem olunca işte. Bi de ger gün stres sinir. O da engelliyordur
Nasibimizde ne varsa onu yaşiyoruz yaşımız genç yolumuz uzun bir gün olucak Türkiye'ye gidince rahatlarsin iyi gelir insallah

Kalbi atarken düştü bebegim sonrasın da 15.20 gun kadar kanamam oldu bu süreçte bthcg düşüşünü takip ettim haftda bir yada 10 günde bir kan vererek
kanamam bitti ilk adetimi oldum ve o ara bthcg sıfırlandı zaten korunmadık 5 ay sonra tekrar nasıp oldu rabbım ısteyen herkese nasip etsin inşAllah

Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha zor olmuştur burada bthcg'yi sürekli takip etmiyorlar bugün 15.günüm artik kanamam yok insallah bende sizin gbi kısa sürede tekrar aynı sevinci yaşarım sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…