Böyle durumlarda ne denir bilemiyorum insanlarda bana bazıları geçmiş olsun bazıları başın sağolsın diyor. Sana da hem geçmiş olsun hem balın sağolsun Allah ım bir daha böyle birşey yaşatmasın sabırlar versin. 2 ay ara vermek zorundayız artık hem sağlıklı bir gebelik hem de kendi sağlığımız açısından şimdi geçmiyo gibi ama geçtikten sonra anlamicaz emin ol. Birbirimize de destek olup güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah.Kızlar bende üç hafta önce 16+2 günlük bebeğimi canlı olarak kaybettim. Psikolojim hiç iyi değil tekrar hamile kalmak istiyorum. Normal Doğum yaptığım için 2 ara verin dedi doktorum ama zaman geçmiyor bi türlü hastanede yaşadıklarım gözümün önünden gitmiyor
canım merhaba, baktırdın mı güzel haberlerini ekliyoruz.Bende Bebeğimin kalbi durduğu için 42 gün önce kürtaj oldum. Bu aralar bulantılarım falan var inşallah hamileyimdir
Böyle durumlarda ne denir bilemiyorum insanlarda bana bazıları geçmiş olsun bazıları başın sağolsın diyor. Sana da hem geçmiş olsun hem balın sağolsun Allah ım bir daha böyle birşey yaşatmasın sabırlar versin. 2 ay ara vermek zorundayız artık hem sağlıklı bir gebelik hem de kendi sağlığımız açısından şimdi geçmiyo gibi ama geçtikten sonra anlamicaz emin ol. Birbirimize de destek olup güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah.
Evet insan başına gelmeden de gerçekten hiç bilmiyormuş, teşekkür ederim ben de Amin inşallah en kısa sürede güzel haberler veririz. Ben de ikizden korkuyordum aslında ama Allah tan hayırlısı şimdi bende olsa sevinirim diyorum :) Rabbim en kısa sürede isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Sana da çok geçmiş olsun zor bi durum ancak yaşayan anlar. Dışardan güçlü görünsek dahi içimiz evlat hasretiyle yanıyoruzAllahım tez zamanda mutlu haberler nasip eder inşallah. Birini kaybettim ikincisini ikiz istiyorum :)
Evet insan başına gelmeden de gerçekten hiç bilmiyormuş, teşekkür ederim ben de Amin inşallah en kısa sürede güzel haberler veririz. Ben de ikizden korkuyordum aslında ama Allah tan hayırlısı şimdi bende olsa sevinirim diyorum :) Rabbim en kısa sürede isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Amin Amin :) iyi tarafından bakalım önceden doktorlar 6 ay bekleyin diyorlarmış şimdi 2 ay beklicez. ben genelde buralardayım ne zaman yazarsanız konuşuruz:)AMİNNNNNN :) bi lohusalığım bitsin de :)))
Amin Amin :) iyi tarafından bakalım önceden doktorlar 6 ay bekleyin diyorlarmış şimdi 2 ay beklicez. ben genelde buralardayım ne zaman yazarsanız konuşuruz:)
Adet gördüm ve dün bitti malesef. Dr rahmin güzel toparlamış gelişme var dedi. Hormon ve hemogram testi yapıldı sonuçlarım temiz çıktı. Sadece kansızlık demir eksikliği ve zayıf bağışıklık var. Kuruluğumdan belli zaten. Bu sefer tedaviye gerek kalmayabilir dedi. Perşembeye randevu verdi. Tekrar gideceğim bakalımcanım merhaba, baktırdın mı güzel haberlerini ekliyoruz.
Rahmin toparlaması için birşeyler yaptın mı peki? Ya benim kürtajın üstünden 12 gün geçti ama hala az da olsa gün içinde bi defa kanamam oluyo içerde kalan kirli kan olduğu da belli.Adet gördüm ve dün bitti malesef. Dr rahmin güzel toparlamış gelişme var dedi. Hormon ve hemogram testi yapıldı sonuçlarım temiz çıktı. Sadece kansızlık demir eksikliği ve zayıf bağışıklık var. Kuruluğumdan belli zaten. Bu sefer tedaviye gerek kalmayabilir dedi. Perşembeye randevu verdi. Tekrar gideceğim bakalım
Merhaba canım, bizler kürtaj olduk işte o yüzden biraz korku var içimizde. İnşallah inşallah güzel haberler veririz.Kizlar mrb bende 2 eylulde 6 haftalik dusuk yaotim.cok sukur kurtaja gerek kalmadi.doktor hemen dusunebilirsin dedigi icin adetim gectikten sonra kontrollerimi de oldum tekrar calismalar basladik ama Allah buyuk insallah tutarsa bat 2 ekim beklemedeyim.kendinizi iui hissediyorsaniz sizde baslayin rahminizde sıkıntınız yoksa tabi.doktor 2 ay bekle deyip doktoru dinlemeyen ve hemen hamile kalanlar cooooook.o yuzden kafanizi cok takmayin.hepinize cok gecmis olsun.insallah tez zamanda hamiş haberleri aliriz hepimiz.
Coraspin verdi canım ama iğne hakkında bi şey söylemedi benim arkadaşım da o iğneyi kullandı hibor ama ise yaramadı 2 aylık bebek kalbi durdu sen doktoruna soyle clexan versin benim doktorum eğer onu verirse bnde clexan isticem
pıhtıdan dolayı düşük yapan arkadaşlar trombofili sonuçlarınız nasıldı? bende heterozigot çıktı iki düşüğüm var hiç kalp atışı duyamadım bir aylık ve bir buçuk aylık düşükler. hafif pıhtı erken düşüğe sebep olur mu?Clexane, enox, oksapar bu ignelerin etken maddesi enoksaparin
Hibor ise bemaparin
Kan pihtilasmasi icin ilk saydiklarim kullaniliyor icerikleri ayni isimleri farkli sadece
Ben de suan coraspin kullaniyorum.
Ben o testi yaptirmadim 1 dusugum vardipıhtıdan dolayı düşük yapan arkadaşlar trombofili sonuçlarınız nasıldı? bende heterozigot çıktı iki düşüğüm var hiç kalp atışı duyamadım bir aylık ve bir buçuk aylık düşükler. hafif pıhtı erken düşüğe sebep olur mu?
Kizlar mrb bende 2 eylulde 6 haftalik dusuk yaotim.cok sukur kurtaja gerek kalmadi.doktor hemen dusunebilirsin dedigi icin adetim gectikten sonra kontrollerimi de oldum tekrar calismalar basladik ama Allah buyuk insallah tutarsa bat 2 ekim beklemedeyim.kendinizi iui hissediyorsaniz sizde baslayin rahminizde sıkıntınız yoksa tabi.doktor 2 ay bekle deyip doktoru dinlemeyen ve hemen hamile kalanlar cooooook.o yuzden kafanizi cok takmayin.hepinize cok gecmis olsun.insallah tez zamanda hamiş haberleri aliriz hepimiz.
Rahmin toparlaması için birşeyler yaptın mı peki? Ya benim kürtajın üstünden 12 gün geçti ama hala az da olsa gün içinde bi defa kanamam oluyo içerde kalan kirli kan olduğu da belli.
Valla rahatladım biraz çünkü zaman geçiyo ama bu kanama bitmiyo geçen dr a gittim pıhtı var dedi henüz ama onunda üstünden bir hafta geçti niye durmadı hala diyorum. Bide bakalım ne zaman adet olcaz ?!Ben kürtaj olmadığım halde hala kirli akıntım ara sıra da sızı şeklinde kan geliyor :) sabret canım :) 26sında bir ay olucak benimde
Canım ben 21 agust. Kürtaj oldum. Bugun adetimin 6. Günü ve tamamen bittgimi söyleyemem akıntı şeklnde devam ediyo. Bi de adet olmadan önce olan akıntı ve kanamalaru sakın takma bende de oldu ven dr söledim normal demşti ama ben korkuyodum bişi mi kaldı felan diodum çok şükür bişi çıkmadı kanı kan temzler. Bnm dr 3 ay korun dedi. Ama ben 2. Adet sonrası burkrım ben ztn kendglnden hamile kalabilen biri degilim snra mecbur gidicem yine. Hamile kalamamaktan degik de hamile kalıp yarı yolda kalmaktan çok korkuyorum.Evet oradaydım ama ne yazık ki olmadıbenimde kürtaj olalı 1o gün oldu hala az bir şekilde kanamam olıyo gün içinde ama bir defa. Senin kanaman ne kadar sürdü? Bana kürtaj yapan doktorum 1 adet görmem yeterli demişti başka bir doktor da iki adet gör dedi. bakalım ben ne zaman adet olucam. Aynen böyle bekleyince zaman hiç geçmiyo sanki
Canım ben 21 agust. Kürtaj oldum. Bugun adetimin 6. Günü ve tamamen bittgimi söyleyemem akıntı şeklnde devam ediyo. Bi de adet olmadan önce olan akıntı ve kanamalaru sakın takma bende de oldu ven dr söledim normal demşti ama ben korkuyodum bişi mi kaldı felan diodum çok şükür bişi çıkmadı kanı kan temzler. Bnm dr 3 ay korun dedi. Ama ben 2. Adet sonrası burkrım ben ztn kendglnden hamile kalabilen biri degilim snra mecbur gidicem yine. Hamile kalamamaktan degik de hamile kalıp yarı yolda kalmaktan çok korkuyorum.Evet oradaydım ama ne yazık ki olmadıbenimde kürtaj olalı 1o gün oldu hala az bir şekilde kanamam olıyo gün içinde ama bir defa. Senin kanaman ne kadar sürdü? Bana kürtaj yapan doktorum 1 adet görmem yeterli demişti başka bir doktor da iki adet gör dedi. bakalım ben ne zaman adet olucam. Aynen böyle bekleyince zaman hiç geçmiyo sanki
Bende ikiz hiç istemezdim şindi ikiz olsa diye kalbimden geçiyodu demek hepimiZ aynı hisler içindeyiz.. Rabbim bize gğç versin saglıkla kucagımza alalımİyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Sana da çok geçmiş olsun zor bi durum ancak yaşayan anlar. Dışardan güçlü görünsek dahi içimiz evlat hasretiyle yanıyoruzAllahım tez zamanda mutlu haberler nasip eder inşallah. Birini kaybettim ikincisini ikiz istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?