Valla rahatladım biraz çünkü zaman geçiyo ama bu kanama bitmiyo geçen dr a gittim pıhtı var dedi henüz ama onunda üstünden bir hafta geçti niye durmadı hala diyorum. Bide bakalım ne zaman adet olcaz ?!
Çok geçmiş olsun canım Amin inşallah. en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallahBenimde 15 gun once düşük oldu inşallah rabbim hayırlısıyla tekrardan nasip eder
Ne zaman kürtaj olmuştun canım sen? Benim 33 gün oldu henüz adet olmadım. Bir de yumurta takibi yapmayı doktor mu önerdi siz mi istedinizBende geçen gittim düşükten sonra parça alınan yerde enfeksiyon olmuş o yüzden kanamam bitmemiş ilaç verdi işte kullanıyorum. Adet olunca tekrar gel dedi 15-20 güne de adet olursun dedi. Bakalım onu bekliyorum eğer tahliller güzel çıkarsa yumurta takibi yapıcaz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Teşekkür ederim inşallah cnm hepimizin yüzünü güldürür rabbimÇok geçmiş olsun canım Amin inşallah. en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Ben de istesem mi acaba bası doktorlar ne acelen var falan diyolar çekiniyorum açıkcası
En iyisni doktorlar bilir ama kendiliğinden düşerse ve rahimde parça kalmadıysa bence kalınabilir haftası da azmış ama bu tabiki şahsi fikrim yine de doktoruna danış.Kızlar selam bende şu an düşük yapıyorum bebeğim daha 5 haftalıktı kısmet olmadı tutunamadı yavrum. Ben pcosluyum acaba düşükten sonra korunmasam mı diyorum yarın doktora gidecem kürtaj olmak istemiyorum kendiliğnden düşmesini bekleyecem
Bende şu an düşük yapıyorum tam düşmedi ama yine olsun diye sabırsızlanıyorum sen çevreye bakma bizim ne yaşadığımızı bilemezler ki yada herkesin duyguları yaklaşımı farklıdır allah kuc ac ğımızı boş bırakmasınYa ben de hemen olsun istiyorum ama çevremdekilerin bana saçmalıyormuşum givi bakmaları da moralimi bozuyo ama söylediğimde çok haklısın ayrıca ben kendimi psikolojik olarakta hazır hissediyorum
Amin canım aynen. Bu arada bir dahaki hamileliğimi de ilk 3 ay çevremle kesinlikle paylaşmicam bence sizde öyle yapınBende şu an düşük yapıyorum tam düşmedi ama yine olsun diye sabırsızlanıyorum sen çevreye bakma bizim ne yaşadığımızı bilemezler ki yada herkesin duyguları yaklaşımı farklıdır allah kuc ac ğımızı boş bırakmasın
Yarın gidecem doktora doktorum izinli olduğu için aynı hastanenin başka doktoruna gidecem inşallah kendiliğinden gider daha tam düşmedi şu an kahverengi kırmızı ve çok az siyah kan var ama sadece peçeteye geliyorEn iyisni doktorlar bilir ama kendiliğinden düşerse ve rahimde parça kalmadıysa bence kalınabilir haftası da azmış ama bu tabiki şahsi fikrim yine de doktoruna danış.
Benim elimde olan bi şey değil ki eşim ailesine hemen söyler onlarda akrabalarına hemen söylüyorlar bunda sadece aileme söyledim 2 aya kadar kimseye söylemeyecektik ama olmadı artık bi dahaki kısmet olursa söylememAmin canım aynen. Bu arada bir dahaki hamileliğimi de ilk 3 ay çevremle kesinlikle paylaşmicam bence sizde öyle yapın
Ben düşük yaptığımda daha hamile olduğumu bilmeyen çok insan vardı söylememiştim ama sonuç değişmedi. Bi sonraki sefere eşim ve benden Başka kimse bilmiycek 20. Haftama kadar saklıycam herkesten.Benim elimde olan bi şey değil ki eşim ailesine hemen söyler onlarda akrabalarına hemen söylüyorlar bunda sadece aileme söyledim 2 aya kadar kimseye söylemeyecektik ama olmadı artık bi dahaki kısmet olursa söylemem
Çok iyi olur benimde çok yeniydi eşim ailesine söyledi iki gün sonra da kan değerlerim düştüBen düşük yaptığımda daha hamile olduğumu bilmeyen çok insan vardı söylememiştim ama sonuç değişmedi. Bi sonraki sefere eşim ve benden Başka kimse bilmiycek 20. Haftama kadar saklıycam herkesten.
Acaba hemen olur mu diyorum endişelerim korkularım var Allah evlat hasreti bırakmasın içimizdeBen düşük yaptığımda daha hamile olduğumu bilmeyen çok insan vardı söylememiştim ama sonuç değişmedi. Bi sonraki sefere eşim ve benden Başka kimse bilmiycek 20. Haftama kadar saklıycam herkesten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?