Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla rahatladım biraz çünkü zaman geçiyo ama bu kanama bitmiyo geçen dr a gittim pıhtı var dedi henüz ama onunda üstünden bir hafta geçti niye durmadı hala diyorum. Bide bakalım ne zaman adet olcaz ?!

Bende pco olduğu için hiç bilmiyorum ne zaman adet olucağımı normalde 60 günde bir falan oluyorum bu durumdan sonra ne zaman gelir hiç bi fikrim yok :/

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kimsecikler bişey yazmamış ne durumdasınız

Benimde 15 gun once düşük oldu inşallah rabbim hayırlısıyla tekrardan nasip eder

Bende geçen gittim düşükten sonra parça alınan yerde enfeksiyon olmuş o yüzden kanamam bitmemiş ilaç verdi işte kullanıyorum. Adet olunca tekrar gel dedi 15-20 güne de adet olursun dedi. Bakalım onu bekliyorum eğer tahliller güzel çıkarsa yumurta takibi yapıcaz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı

Ne zaman kürtaj olmuştun canım sen? Benim 33 gün oldu henüz adet olmadım. Bir de yumurta takibi yapmayı doktor mu önerdi siz mi istediniz

O oren9185 canım ben kürtaj olmadım normal Doğum yaptım. Ve 50 gün olduğu halde leke leke kan geliyordu o yüzden gitmiştim. Yumurta takibini de ben istedim doktorum da olur yapalım dedi

Ben de istesem mi acaba bası doktorlar ne acelen var falan diyolar çekiniyorum açıkcası

Bebeğimi 4 aylık kaybettiğim için doktorum olaya o şekilde yaklaşmadı. Acımı anladığı için ikinciyi istemekte ne kadar haklı olduğum konusunda anlayışlı davrandı. Birinin acısını öbürüyle örtmeye çalışıcam. Bide kısa zamanda rahim eski halini aldığı için problem olucağını düşünmediğini söyledi

Ya ben de hemen olsun istiyorum ama çevremdekilerin bana saçmalıyormuşum givi bakmaları da moralimi bozuyo ama söylediğimde çok haklısın ayrıca ben kendimi psikolojik olarakta hazır hissediyorum

Kızlar selam bende şu an düşük yapıyorum bebeğim daha 5 haftalıktı kısmet olmadı tutunamadı yavrum. Ben pcosluyum acaba düşükten sonra korunmasam mı diyorum yarın doktora gidecem kürtaj olmak istemiyorum kendiliğnden düşmesini bekleyecem

En iyisni doktorlar bilir ama kendiliğinden düşerse ve rahimde parça kalmadıysa bence kalınabilir haftası da azmış ama bu tabiki şahsi fikrim yine de doktoruna danış.

Ya ben de hemen olsun istiyorum ama çevremdekilerin bana saçmalıyormuşum givi bakmaları da moralimi bozuyo ama söylediğimde çok haklısın ayrıca ben kendimi psikolojik olarakta hazır hissediyorum
Bende şu an düşük yapıyorum tam düşmedi ama yine olsun diye sabırsızlanıyorum sen çevreye bakma bizim ne yaşadığımızı bilemezler ki yada herkesin duyguları yaklaşımı farklıdır allah kuc ac ğımızı boş bırakmasın

Amin canım aynen. Bu arada bir dahaki hamileliğimi de ilk 3 ay çevremle kesinlikle paylaşmicam bence sizde öyle yapın

En iyisni doktorlar bilir ama kendiliğinden düşerse ve rahimde parça kalmadıysa bence kalınabilir haftası da azmış ama bu tabiki şahsi fikrim yine de doktoruna danış.
Yarın gidecem doktora doktorum izinli olduğu için aynı hastanenin başka doktoruna gidecem inşallah kendiliğinden gider daha tam düşmedi şu an kahverengi kırmızı ve çok az siyah kan var ama sadece peçeteye geliyor

Amin canım aynen. Bu arada bir dahaki hamileliğimi de ilk 3 ay çevremle kesinlikle paylaşmicam bence sizde öyle yapın
Benim elimde olan bi şey değil ki eşim ailesine hemen söyler onlarda akrabalarına hemen söylüyorlar bunda sadece aileme söyledim 2 aya kadar kimseye söylemeyecektik ama olmadı artık bi dahaki kısmet olursa söylemem

Ben düşük yaptığımda daha hamile olduğumu bilmeyen çok insan vardı söylememiştim ama sonuç değişmedi. Bi sonraki sefere eşim ve benden Başka kimse bilmiycek 20. Haftama kadar saklıycam herkesten.

Ben düşük yaptığımda daha hamile olduğumu bilmeyen çok insan vardı söylememiştim ama sonuç değişmedi. Bi sonraki sefere eşim ve benden Başka kimse bilmiycek 20. Haftama kadar saklıycam herkesten.
Çok iyi olur benimde çok yeniydi eşim ailesine söyledi iki gün sonra da kan değerlerim düştü

Acaba hemen olur mu diyorum endişelerim korkularım var Allah evlat hasreti bırakmasın içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…