İnşallah canımRabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah en kısa zamanda güzel haber alalım senden de
Sağol canım benim hayırlısıİyi haberler olsun inşallah canımen zararsız bir şekilde atlatırsın inşallah sağlıklı gebelik nasip olur tekrardan kendini çok yıpratma hayırlısı olsun hakkında
Yok aradım 1 bck ay dedi sekreter. Doktor bana 2 hafta dedi dedim yanlış demiş dedi.Merhaba sonucunuzu alabildiniz mi acaba
Üzüldüm inşallah brabbim bir sonraki aya nasip etsinSağol canım güzel dileklerin içinAma progestanı falan bıraktım ben 1 haftadır zaten. Sağlıksız ilerlediği kesin yani şuan 3 binlerde olması gereken değerim 100 yani imkansız gibi birşey.. inşallah bir an öncr toparlanır yeni ve sağlıklı bir gebelik yaşarım diyorum
Hadi inşallah bakalımAynen canım kimseye demek istemiyorum aile dışındakiler 3 ay sonra öğrensin öğrenecekse ama bugün annemlerde yaptığım için kız kardeşim ve annem biliyor daha eşime bile demedim yarın kan vereyim hemde yıl dönümümüzü kutlayacağımız için kanda da netleşirse sürpriz yapacağım inşaAllah
Adet kanaması gibi mi belki de adetin geldi inşallah öyledir herkesin geç gelmiyormuş çünküYok aradım 1 bck ay dedi sekreter. Doktor bana 2 hafta dedi dedim yanlış demiş dedi.
Ya bu arada benim kürtajdan sorna 24. Günüm kan geldi dün hamama gitmiştim acaba yanlış birşey mi yaptım yoksa adet mi bu ? Ne yapmalıyım kızlar.
Benım de 19.gun gelmişti, doktora sormuştum tam adet sayılmaz ama adet yerine gecıyor dedı, sonraki kanamam gununde geldi..Yok aradım 1 bck ay dedi sekreter. Doktor bana 2 hafta dedi dedim yanlış demiş dedi.
Ya bu arada benim kürtajdan sorna 24. Günüm kan geldi dün hamama gitmiştim acaba yanlış birşey mi yaptım yoksa adet mi bu ? Ne yapmalıyım kızlar.
Tatlım önceki mesajları okuyamadım ev taşıyorum, umarım kötü bişey yoktur
Şu anda eşyalar taşınıyorYaaa, hemen kapatıyorlar mı kidiğer yeri açtırsaydın önce meski baya uğraştırıyor. Oh oh iyi zamanında olmana sevindim canım, çok çok çok kolaylık dilerim sana. Bi anda olup biter inşallah hepsi rahatlarsın.
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz24r2w6m.jpeg
Kızlar ben bugün annemlere gittim öğlen bi uykum geldi yattım uyudum o ara rüyamda bişeyler gördüm kalktım hemen kız kardeşime bi yere gidelim seninle dedim direk bana hamile misin dedi bilmiyorum eczaneye gidip alalım yapacam herhalde dedim hemen hazırlandı çıktık eve gelince yaptım ikinci silik çizgiyi 2 3 dakika içinde gördüm şaşkınım daha 5 gün var ve yarın kan verecektim salı gecesi yaptığım test negatif bu böyle emin olamadım kimse bilmiyor ama kardeşime söyledim birde siz bakın olabilir mi sizce yarın sabah kaset test yapacağım birde bu test days comfort erken gebelik testiydi
Allah kolaylıklar versin canım, benım de gözümde büyümeye basladı tasıma işi, özellikle ben tam yaz ortasında tasınacagım, sıcaklar korkutuyor, sıcaklar yuzunden ölüm haberleri geliyorŞu anda eşyalar taşınıyor2 gündür susuz kaldık, temizliği yetiştiremedik vs bir sürü sıkıntı. Neyse hayırlısıyla geliyoruz hemşehrim
Cidden çok sıcak ya eğer ansızın ev bulmasak biz de şimdi ev arıyor olacaktık valla havanın halini gördükçe şükrediyorumAllah kolaylıklar versin canım, benım de gözümde büyümeye basladı tasıma işi, özellikle ben tam yaz ortasında tasınacagım, sıcaklar korkutuyor, sıcaklar yuzunden ölüm haberleri geliyor
Adet olabilir canım benimde erken gelmişti 20 ila 25 gün arasıYok aradım 1 bck ay dedi sekreter. Doktor bana 2 hafta dedi dedim yanlış demiş dedi.
Amin hepimizinki inşaAllah canım kan verdim sonuç bekliyorum şimdiHayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz
Kolay gelsin canımŞu anda eşyalar taşınıyor2 gündür susuz kaldık, temizliği yetiştiremedik vs bir sürü sıkıntı. Neyse hayırlısıyla geliyoruz hemşehrim
Ay canıım hamile kalmışsınn çok mutlu oldum darısı kucağına almana inşallahHayırlı olsun inş cnm bu kez vesile olur mucizene kavusmana
Amin inşallah canımÜzüldüm inşallah brabbim bir sonraki aya nasip etsin
Anladım kuzum evet öyle bi ihtimal olabilir dedi ama bak değerlerim şöyle 6günde bir artam değerler 36,57,109 saçma bi şekilde gidiyorTatlım önceki mesajları okuyamadım ev taşıyorum, umarım kötü bişey yokturdış gebeliğin nasıl farkedildiğini soruyorsan ilk hafta çok güzel arttı hcg. Sonra ağrım başladı sağ tarafta, bi terslik olduğunu anladım kese görünmedi. Ultrasonda büyük bir kanama alanı vardı rahimde. Sonra artış az oldu, sonra bi geriledi, tekrar yükseldi. Öyle olunca kesinleşti hemen iğne yapıldı işte. Benim 2.doz da yapıldı düşmeyince. 3 ay ara verdik. Pıhtılaşma testlerini yaptırdım. Gelecek hafta da rahim filmi çekildikten sonra duruma göre tekrar denemelere başlayacağız.
En son kac cıkmıstı canım 100lerde bi değerdi yanlıs hatırlamıyorsam, yanı ıkı kat artıs olmadığı ıcın saglıksız bi durum var ortada, bence Baska bi doktora da gorun, eger oyle bı durum varsa gecikmeden caresıne bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?