Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzüldüm inşallah brabbim bir sonraki aya nasip etsin

Hadi inşallah bakalım

Adet kanaması gibi mi belki de adetin geldi inşallah öyledir herkesin geç gelmiyormuş çünkü

Benım de 19.gun gelmişti, doktora sormuştum tam adet sayılmaz ama adet yerine gecıyor dedı, sonraki kanamam gununde geldi..

Canım senin nasıl olmuştu R Random3
Tatlım önceki mesajları okuyamadım ev taşıyorum, umarım kötü bişey yoktur dış gebeliğin nasıl farkedildiğini soruyorsan ilk hafta çok güzel arttı hcg. Sonra ağrım başladı sağ tarafta, bi terslik olduğunu anladım kese görünmedi. Ultrasonda büyük bir kanama alanı vardı rahimde. Sonra artış az oldu, sonra bi geriledi, tekrar yükseldi. Öyle olunca kesinleşti hemen iğne yapıldı işte. Benim 2.doz da yapıldı düşmeyince. 3 ay ara verdik. Pıhtılaşma testlerini yaptırdım. Gelecek hafta da rahim filmi çekildikten sonra duruma göre tekrar denemelere başlayacağız.

Şu anda eşyalar taşınıyor 2 gündür susuz kaldık, temizliği yetiştiremedik vs bir sürü sıkıntı. Neyse hayırlısıyla geliyoruz hemşehrim

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz

Şu anda eşyalar taşınıyor 2 gündür susuz kaldık, temizliği yetiştiremedik vs bir sürü sıkıntı. Neyse hayırlısıyla geliyoruz hemşehrim
Allah kolaylıklar versin canım, benım de gözümde büyümeye basladı tasıma işi, özellikle ben tam yaz ortasında tasınacagım, sıcaklar korkutuyor, sıcaklar yuzunden ölüm haberleri geliyor

Allah kolaylıklar versin canım, benım de gözümde büyümeye basladı tasıma işi, özellikle ben tam yaz ortasında tasınacagım, sıcaklar korkutuyor, sıcaklar yuzunden ölüm haberleri geliyor
Cidden çok sıcak ya eğer ansızın ev bulmasak biz de şimdi ev arıyor olacaktık valla havanın halini gördükçe şükrediyorum

Adet olabilir canım benimde erken gelmişti 20 ila 25 gün arası

Kızlar bugün kürtaj sonrası kontrolüm var. İçeride parça kalıp kalmadığına bakacak sanırım. Bunun dışında sanki 2 gündür vajinada çok hafif kaşıntı hissediyorum enfeksiyon olmasından korktum ilaçlarımı kullandım dikkat de ediyorum ama. Doktor kontrolde anlıyor mu enfeksiyon falan varsa? Bir de kürtajdan sonra yumurtlama ne zaman oluyor acaba doktorun yumurta görme ihtimali var mı bu kontrolde

Kolay gelsin canım hoşgeldin yeni evine Mersin'e

Üzüldüm inşallah brabbim bir sonraki aya nasip etsin
Amin inşallah canım
Anladım kuzum evet öyle bi ihtimal olabilir dedi ama bak değerlerim şöyle 6günde bir artam değerler 36,57,109 saçma bi şekilde gidiyor

Bugün de 134 çıktı pazartesi yine gel diyor ne olcak böyle ya başka bi doktora mı gitsem acaba ? Sohrab Ha-ri

Bugün de 134 çıktı pazartesi yine gel diyor ne olcak böyle ya başka bi doktora mı gitsem acaba ? Sohrab Ha-ri
En son kac cıkmıstı canım 100lerde bi değerdi yanlıs hatırlamıyorsam, yanı ıkı kat artıs olmadığı ıcın saglıksız bi durum var ortada, bence Baska bi doktora da gorun, eger oyle bı durum varsa gecikmeden caresıne bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…