Amin inşaAllah canım hayırla sağlıkla inşaAllah şimdi kan vermeden sevinemiyorum bile hatta çocuğu hissedene kadar sağlıklı olduğunu bilip kucağıma alana kadar stresi olur bendeŞimdi gördüm evet var canım hayırlara vesile olsun inşallah güzel rüya gorduninşallah Beta yüksek çıkar
O zaman kimseye deme şimdiden günün geçsin kan ver kalp atışını duy ilk muaneden sonra söyle aileneAmin inşaAllah canım hayırla sağlıkla inşaAllah şimdi kan vermeden sevinemiyorum bile hatta çocuğu hissedene kadar sağlıklı olduğunu bilip kucağıma alana kadar stresi olur bende
Aynen canım kimseye demek istemiyorum aile dışındakiler 3 ay sonra öğrensin öğrenecekse ama bugün annemlerde yaptığım için kız kardeşim ve annem biliyor daha eşime bile demedim yarın kan vereyim hemde yıl dönümümüzü kutlayacağımız için kanda da netleşirse sürpriz yapacağım inşaAllahO zaman kimseye deme şimdiden günün geçsin kan ver kalp atışını duy ilk muaneden sonra söyle ailene
5 haftalık falandı canım aynen öyle oldu birden bi ağrı girdi kasığıma ve kanamam oldu ama sonra çok olmadı öyle ara ara oldu beta sıfırlansa olacakmış kanamaŞimdi sen kanaman var die gittin beta düşük çıktı .şuan 1 haftadır daha kanaman olmadı sanırım , şuan kaç haftslik oluyor sağlıklı olsaydı
İnşallah canımAynen canım kimseye demek istemiyorum aile dışındakiler 3 ay sonra öğrensin öğrenecekse ama bugün annemlerde yaptığım için kız kardeşim ve annem biliyor daha eşime bile demedim yarın kan vereyim hemde yıl dönümümüzü kutlayacağımız için kanda da netleşirse sürpriz yapacağım inşaAllah
İnşaAllah hayırla sağlıkla canım❤ Rabbim nasip ederse çocuk olarak ilk gebelik olarak 2 canımİnşallah canımkanda çıkarda sürpriz yaparsin kısmet olurssailk çocuk mu olacak
Daha küçük kese de gözükmedi kalp atisida, inşallah bir mucize olur5 haftalık falandı canım aynen öyle oldu birden bi ağrı girdi kasığıma ve kanamam oldu ama sonra çok olmadı öyle ara ara oldu beta sıfırlansa olacakmış kanama
Hayırlısı inşallahİnşaAllah hayırla sağlıkla canım❤ Rabbim nasip ederse çocuk olarak ilk gebelik olarak 2 canım
Sağol canım güzel dileklerin içinDaha küçük kese de gözükmedi kalp atisida, inşallah bir mucize olurkese gözükür kalp atışı olur beta tuksek ve sağlıklı bir gebelik olur tek dileğim bu inşallah yarın güzel blhaberler verirsin , ben kanaman 1 haftadır yok birde iğne yaptın belki kurtarma ihtimali var diye düşünüyorm inşallah öyle bir mucize yasarsin
Daha önce düşük mü yapmıştınız kürtaj olmuş muydu peki? Bir de üzerinden ne kadar geçti de bu güzel çift çizgiyi görmüş oldukİnşaAllah hayırla sağlıkla canım❤ Rabbim nasip ederse çocuk olarak ilk gebelik olarak 2 canım
Daha küçük kese de gözükmedi kalp atisida, inşallah bir mucize olurkese gözükür kalp atışı olur beta tuksek ve sağlıklı bir gebelik olur tek dileğim bu inşallah yarın güzel blhaberler verirsin , ben kanaman 1 haftadır yok birde iğne yaptın belki kurtarma ihtimali var diye düşünüyorm inşallah öyle bir mucize yasarsin
Evet canım Aralık 17 de kalbi durdu düşük yapıyordum doktor zor olduğu için kürtaj yaptı yani 6 ayı doldurdum 2 aydır deniyorduk bu ay nasip oldu herhalde Rabbimin izniyleDaha önce düşük mü yapmıştınız kürtaj olmuş muydu peki? Bir de üzerinden ne kadar geçti de bu güzel çift çizgiyi görmüş olduk
Amin ins canım hakkında hayırlısı inşallahSağol canım güzel dileklerin içinAma progestanı falan bıraktım ben 1 haftadır zaten. Sağlıksız ilerlediği kesin yani şuan 3 binlerde olması gereken değerim 100 yani imkansız gibi birşey.. inşallah bir an öncr toparlanır yeni ve sağlıklı bir gebelik yaşarım diyorum
Gözün aydın canım sağlıklı gebelik olsun inşallah yarın kan değerine baktır bide tam emin olursun çizgi belirgin24r2w6m.jpeg
Kızlar ben bugün annemlere gittim öğlen bi uykum geldi yattım uyudum o ara rüyamda bişeyler gördüm kalktım hemen kız kardeşime bi yere gidelim seninle dedim direk bana hamile misin dedi bilmiyorum eczaneye gidip alalım yapacam herhalde dedim hemen hazırlandı çıktık eve gelince yaptım ikinci silik çizgiyi 2 3 dakika içinde gördüm şaşkınım daha 5 gün var ve yarın kan verecektim salı gecesi yaptığım test negatif bu böyle emin olamadım kimse bilmiyor ama kardeşime söyledim birde siz bakın olabilir mi sizce yarın sabah kaset test yapacağım birde bu test days comfort erken gebelik testiydi
Aynen Allah hayırlısını versin canımsutlaacc Amin amin inşaAllah öyle güzel haberlerin olur olmazsa da eğer vardır bir hayır canın sağ olsun da Rabbim hayırla sağlıkla güzel günler göstersin inşaAllah
Amin ins canım hakkında hayırlısı inşallahnormalde progestan icbiraktin kanaman olması lazım di ama olmadı . İns dış gebelik değildir o ise kanama olmiyor çabuk
Yarın gideceğim canım bakalım haber ederimAmin inşallah çok isterdim öyle bir mucize olsunbakalim sanırım yarın mı muane ye gideceksin sutlaacc
Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah en kısa zamanda güzel haber alalım senden deKızlar ben de bugun ilk iğnemi yaptım, yuksek doz başladık, şuan yumurtalıklarım sızım sızım sızlıyor
Sağ olasın canım inşaAllah güzel haberler alırız hepimiz❤Gözün aydın canım sağlıklı gebelik olsun inşallah yarın kan değerine baktır bide tam emin olursun çizgi belirgin
İyi haberler olsun inşallah canımAynen Allah hayırlısını versin canım
Yarın gideceğim canım bakalım haber ederim
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinAynen Allah hayırlısını versin canım
Yarın gideceğim canım bakalım haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?