Hakkında hayırlısı olsun ins en az hasarla atlatırsın. Bende doktorunu temkinli buldum burda cok kez yazdım gerçekten biz düşüğü olanların önlem amacli da olsa mutlaka coraspin kullanılmalı gerekirse igne. Ben hamile kaldığım ay her gün ecopirin kullandım (coraspin muadili) bence oda etkiledi tutunmasini bebeğiminEvet düşük olunca test yapılmasa da önlem amaçlı veren doktorlar oluyor
Evet ilk düşükte önemsemiyorlar ne yazıkki. Aynen canım
Geçmiş olsun canım kafan rahat olur en azından iyi yapmışsın başka doktora gitmekle diğer türlü acabalar daha çok yıpratıyor insanı inşallah en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip olurEvet çok önemli inşallah benim için hayırlısı olur bu doktor. Bi düşüğün daha var bu 2. Oluyor bundan sonraki gebelikte kan sulandırıcı kullanırsın dedi
Çok iyi, yaz tatili başladıNasılsınız kızlar
İnşallah canım. Bu arada öğrencilerinden varmı iyi olan Lgs sonucu?İnsallah yarını da hayırlısıyla atlatırsın canım
Evet canım temkinli olmakta fayda var. İnşallah teşekkürlerHakkında hayırlısı olsun ins en az hasarla atlatırsın. Bende doktorunu temkinli buldum burda cok kez yazdım gerçekten biz düşüğü olanların önlem amacli da olsa mutlaka coraspin kullanılmalı gerekirse igne. Ben hamile kaldığım ay her gün ecopirin kullandım (coraspin muadili) bence oda etkiledi tutunmasini bebeğimin
Aynen öyle kafayı yiyor insan düşün düşün. İnşallah sağolGeçmiş olsun canım kafan rahat olur en azından iyi yapmışsın başka doktora gitmekle diğer türlü acabalar daha çok yıpratıyor insanı inşallah en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip olur
İyi tatiller canım..Çok iyi, yaz tatili başladı
Ne zaman çıkacak sonucun kuzum?
Kızlar sonucum 23,730 çıktı doktor erken gebelik 3 gün sonra tekrar gelip baktır dedi içimi bi korku sardı acaba kimyasal mı diye bakalım eşime bu akşam vereceğim hediyeyi yarın da kendi doktoruma gideceğim hemen gel demişti bakalım o ne diyecek
Cok ıyı deıl okulda ilk 10 da 4 öğrencim var ama yuzdelik dilim beklediğim gibi deil, okulun en iyisi %1,37, benım sınıftan 2,48 var en ıyı.. Ama işte ankarada yıgılma oldugu ıcın il geneli biraz daha düşüyor, siizn nasıl?İnşallah canım. Bu arada öğrencilerinden varmı iyi olan Lgs sonucu?
Evet canım temkinli olmakta fayda var. İnşallah teşekkürler
Aynen öyle kafayı yiyor insan düşün düşün. İnşallah sağol
Burası da öyle, bir anda bastırdı, ama bugun hava durumu bidiriminde yarın 6 derece soguk diyor, insallah biraz serinler.. Yaylaya falan gitme durumu yok mu, benım annemler mayısın15ınden berı yayladalar. Sıcakta durulmuyor merkezdeİyi tatiller canım..Bizim buralar aşırı sıcakladı maalesef. Klimayla takılıyoruz şimdilik.
Oo süperKızlar sonucum 23,730 çıktı doktor erken gebelik 3 gün sonra tekrar gelip baktır dedi içimi bi korku sardı acaba kimyasal mı diye bakalım eşime bu akşam vereceğim hediyeyi yarın da kendi doktoruma gideceğim hemen gel demişti bakalım o ne diyecek
Anladım canım. Bizim de pek iyi değil açıkçası 3 öğrenci varmış %8, %6 civarındaCok ıyı deıl okulda ilk 10 da 4 öğrencim var ama yuzdelik dilim beklediğim gibi deil, okulun en iyisi %1,37, benım sınıftan 2,48 var en ıyı.. Ama işte ankarada yıgılma oldugu ıcın il geneli biraz daha düşüyor, siizn nasıl?
İnşallah yarın biter bu acı önüne bakarsın canımKızlar gittim başka doktora,güzelce muayene etti sordu herşeyi. Bu gebelik zaten sağlıklı değil ama iç mi dış mı şuan bilemiyoruz kürtaj yapıp temizleyelim patolojiye gönderelim baktıralım önümüze ona göre bakalım dedi. Sende iltihap da var bu bile sebep olmuş olabilir dedi. Senin kan sulandırıcı falan kullanman lazımdı dedi hatta sağolsun bayağı güzel ilgilendi analttı her şeyi tamam dedim artık yarın kürtaj olacak.Laviniiaaa Sohrab @Sosyalsosyalci
Hayırlı olsun canımKızlar sonucum 23,730 çıktı doktor erken gebelik 3 gün sonra tekrar gelip baktır dedi içimi bi korku sardı acaba kimyasal mı diye bakalım eşime bu akşam vereceğim hediyeyi yarın da kendi doktoruma gideceğim hemen gel demişti bakalım o ne diyecek
Malesef canım herkes sen gibi düşünüyor acaba yine tekrar edr mi die stres yapıyozBen de bugün kürtaj sonrası kontrole gittim doktorum rahim temiz bir adet sonrası deneyebilirsin hazır hissediyorsan dedi. Adetimi bekleyeceğim bakalım ne zaman gelecek sonra denemeye başlayacağım. Yumurtlama takibi falan yapma 2 günde 1 düzenli ilişki olsun dedi. Ama şimdiden korkuyorum aynı şeyleri yaşarsam diyezamanla alışılıyormu kızlar ben kalp atışı bile duymamış olmama rağmen çok etkilendim. Sanki hep kötü gidecek bu süreç gibi hissediyorum
Canım dün test yaptım negatifti. Çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Muhtemelen yarinda adet olcam
Bence yarın sabaha tekrarla testı benim 13 veya 14 gündü, cok cok sılık cızgıyle ogrenmıstımCanım dün test yaptım negatifti. Çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Muhtemelen yarinda adet olcam
Ya hadii inşallah, sabah şöyle canlı kanlı biz çizgi görelimKızlar hepinize merhaba uzun zamandır yazmıyorum buraya hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ve yine bı sorunumu yazicam buraya bugün sabah 11 gibi bayıldım eşim acile götürdü beni doktor bir sürü şey soyledi hamileliktende olabilir dedi pek sanmıyorum olduğunu çünkü ben ovulasyon takibi yapmaya devam ettim yumurtlamayi da kaçırdık diye düşünüyorum eşim iş ten dolayı gemi yuklemeye gitti ve 1 hafta orda çalıştı neyse doktor öyle soyleyince belki dedim ve 2 tane test yaptım ilkinde eski yaptığım testler gibi çizgi gördüm sandım 3 saat sonra baktığımda kuruma çizgisi çıktı içime bı kurt düştü doktorun söylediklerinden sonra şimdi bı tane daha yaptım pembe bı çizgi var gibiydi çizgi önceki testin kurumuş halı gibi çıktı ama yine de umutlanmak istemiyorum yarın sabah bı test daha yapicamm bakalım ne çıkacak
Tmm canım adet olmazsam insallh yaparimBence yarın sabaha tekrarla testı benim 13 veya 14 gündü, cok cok sılık cızgıyle ogrenmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?