Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hadii inşallah, sabah şöyle canlı kanlı biz çizgi görelim bizi de haberdar et
İnşallah kuzum ya inşallah mucizem gelmiştir ya bide bişey sorucam bugün beyaz çamaşır giymiştim leke vardı baya adet oldum sandım ama adet değil devamıda yok

Testlerim üstteki ilk yaptığım alttakkinide 10 30 gibi yapmistim

Eklentiler

• 16252569628351798413005393317538.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 39
inşallah yarın alırız müjdeli haberini

Yok canım bu yıl iptal oldu gidemiyoruz buranın sıcağını iyi bilirsin sen.Su içiyorum ama ter olarak çıkıyoAnnenlere nereye gidiyor?

Kuzum benimde 6 gün kala böyleydi değer adet günü yaptırdığımda 105 lerde falandı normal yani değerin şuanda güzel düşün güzel gitsin sağlıklı gebelik olsun inşallah

Tekrardan geçmiş olsun canım.Doktorunu sevdim inş. sorunsuz atlatırsın.Sen trombofoli panelini yaptır bakalım sağlıklı gebelik olursa ona göre kan sulandırıcıya karar verirsiniz.İğne çok zahmetli bütün testleri yaptıktan sonra gerekli mi ona göre hareket edersiniz.

Bızımkıler kadırlıde bi yaylaya gidiyor canım suyu cok daha fazla ıc bu aralar, pencereden bile uzatma kafanı valla
Hmm Osmaniyedeler. Bol bol içiyorum canım ama idrar yolu enfeksiyonu olmuş malesef ağrıyla gittim tahlilde çıktı. Antibiyotik kullanıyorum.Neyseki ki bebeği de gördüm iyiydi.Magnezyumda başladım. Hiç bi yere çıkılmıyor zaten.

Enfeksiyon da su ile de atılıyor, hep oyle dıyorlar, bol bol ıc prensesimize iyi bak

Oo süper ama sen zaten 5 gun kala bu degerı gordun canım, adet gününe kadar artar o, tekrardan çok tebrikler sana da bir koyalım artık
Sağ olasın canım 4 kala görmüş oldum ama inşaAllah dediğiniz gibi olur ama içim içimi yiyor hala yine aynı şeyler olacak mı diye
Canım şuan hamile olduğum halde bende aynı senin gibi düşünüyorum inşaAllah içimizdeki bu kötü düşünce gider sadece kendimizi üzüyoruz
Hayırlı olsun canım eşinin tepkisi nasıl söyledi n mj
Sağ olasın canım darısı size hayırla sağlıkla ona da söyledim baya şaşırdı bi garip oldu ağlayacaktı neredeyse evde olsaydık kesin ağlardı ben hiç tutamadım kendimi oda öğrenince baya bi değişik oldu bizim için inşaAllah herkesle beraber benim gebeeliğimde sağlıkla ilerler ve bekleyenlerede Rabbim hayırla sağlıkla güzel evlatlar nasip eder
Kuzum benimde 6 gün kala böyleydi değer adet günü yaptırdığımda 105 lerde falandı normal yani değerin şuanda güzel düşün güzel gitsin sağlıklı gebelik olsun inşallah
Canım benim 4 kala olunca biraz moralim bozulmuştu ama kötü düşünmek istemiyorum artık yarın doktoruma gideceğim bakalım iğneyi başlatacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…