İnşallah kuzum ya inşallah mucizem gelmiştirYa hadii inşallah, sabah şöyle canlı kanlı biz çizgi görelimbizi de haberdar et
Benim durumlar çok karışık kuzum
inşallah yarın alırız müjdeli haberiniKızlar hepinize merhaba uzun zamandır yazmıyorum buraya hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ve yine bı sorunumu yazicam buraya bugün sabah 11 gibi bayıldım eşim acile götürdü beni doktor bir sürü şey soyledi hamileliktende olabilir dedi pek sanmıyorum olduğunu çünkü ben ovulasyon takibi yapmaya devam ettim yumurtlamayi da kaçırdık diye düşünüyorum eşim iş ten dolayı gemi yuklemeye gitti ve 1 hafta orda çalıştı neyse doktor öyle soyleyince belki dedim ve 2 tane test yaptım ilkinde eski yaptığım testler gibi çizgi gördüm sandım 3 saat sonra baktığımda kuruma çizgisi çıktı içime bı kurt düştü doktorun söylediklerinden sonra şimdi bı tane daha yaptım pembe bı çizgi var gibiydi çizgi önceki testin kurumuş halı gibi çıktı ama yine de umutlanmak istemiyorum yarın sabah bı test daha yapicamm bakalım ne çıkacak
Yok canım bu yıl iptal oldu gidemiyoruz buranın sıcağını iyi bilirsin sen.Burası da öyle, bir anda bastırdı, ama bugun hava durumu bidiriminde yarın 6 derece soguk diyor, insallah biraz serinler.. Yaylaya falan gitme durumu yok mu, benım annemler mayısın15ınden berı yayladalar. Sıcakta durulmuyor merkezde
Kuzum benimde 6 gün kala böyleydi değer adet günü yaptırdığımda 105 lerde falandı normal yani değerin şuanda güzel düşün güzel gitsin sağlıklı gebelik olsun inşallahKızlar sonucum 23,730 çıktı doktor erken gebelik 3 gün sonra tekrar gelip baktır dedi içimi bi korku sardı acaba kimyasal mı diye bakalım eşime bu akşam vereceğim hediyeyi yarın da kendi doktoruma gideceğim hemen gel demişti bakalım o ne diyecek
Güzel haberini alırız inşallahİnşallah kuzumm
Tekrardan geçmiş olsun canım.Kızlar gittim başka doktora,güzelce muayene etti sordu herşeyi. Bu gebelik zaten sağlıklı değil ama iç mi dış mı şuan bilemiyoruz kürtaj yapıp temizleyelim patolojiye gönderelim baktıralım önümüze ona göre bakalım dedi. Sende iltihap da var bu bile sebep olmuş olabilir dedi. Senin kan sulandırıcı falan kullanman lazımdı dedi hatta sağolsun bayağı güzel ilgilendi analttı her şeyi tamam dedim artık yarın kürtaj olacak. @Glchn66Sohrab @Sosyalsosyalci
Güzel haberini alırız inşallahayy ne güzel böyle hergün hamiş haberi alsak sırayla nasıl güzel olur
Hayırlara cıksın ınsallahİnşallah kuzum ya inşallah mucizem gelmiştirya bide bişey sorucam bugün beyaz çamaşır giymiştim leke vardı baya adet oldum sandım ama adet değil devamıda yok
YoksaBenim durumlar çok karışık kuzum
Bızımkıler kadırlıde bi yaylaya gidiyor canımYok canım bu yıl iptal oldu gidemiyoruz buranın sıcağını iyi bilirsin sen.Su içiyorum ama ter olarak çıkıyo Annenlere nereye gidiyor?
Hmm Osmaniyedeler.Bızımkıler kadırlıde bi yaylaya gidiyor canımsuyu cok daha fazla ıc bu aralar, pencereden bile uzatma kafanı valla
Enfeksiyon da su ile de atılıyor, hep oyle dıyorlar, bol bol ıcHmm Osmaniyedeler.Bol bol içiyorum canım ama idrar yolu enfeksiyonu olmuş malesef ağrıyla gittim tahlilde çıktı. Antibiyotik kullanıyorum.Neyseki ki bebeği de gördüm iyiydi.Magnezyumda başladım. Hiç bi yere çıkılmıyor zaten.
Elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum işte.Ee sen de ne var ne yok?Enfeksiyon da su ile de atılıyor, hep oyle dıyorlar, bol bol ıcprensesimize iyi bak
Yumurta büyütüyoruz biz deElimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum işte.Ee sen de ne var ne yok?
Güzel güzel büyüsünler canım.Kaliteli yumurtalar olsunlar inş.Yumurta büyütüyoruz biz de
Sağ olasın canım 4 kala görmüş oldum ama inşaAllah dediğiniz gibi olur ama içim içimi yiyor hala yine aynı şeyler olacak mı diyeOo süperama sen zaten 5 gun kala bu degerı gordun canım, adet gününe kadar artar o, tekrardan çok tebrikler sana da bir koyalım artık
Canım şuan hamile olduğum halde bende aynı senin gibi düşünüyorum inşaAllah içimizdeki bu kötü düşünce gider sadece kendimizi üzüyoruzBen de bugün kürtaj sonrası kontrole gittim doktorum rahim temiz bir adet sonrası deneyebilirsin hazır hissediyorsan dedi. Adetimi bekleyeceğim bakalım ne zaman gelecek sonra denemeye başlayacağım. Yumurtlama takibi falan yapma 2 günde 1 düzenli ilişki olsun dedi. Ama şimdiden korkuyorum aynı şeyleri yaşarsam diyezamanla alışılıyormu kızlar ben kalp atışı bile duymamış olmama rağmen çok etkilendim. Sanki hep kötü gidecek bu süreç gibi hissediyorum
Sağ olasın canım darısı size hayırla sağlıkla ona da söyledim baya şaşırdı bi garip oldu ağlayacaktı neredeyse evde olsaydık kesin ağlardı ben hiç tutamadım kendimi oda öğrenince baya bi değişik oldu bizim için inşaAllah herkesle beraber benim gebeeliğimde sağlıkla ilerler ve bekleyenlerede Rabbim hayırla sağlıkla güzel evlatlar nasip ederHayırlı olsun canımeşinin tepkisi nasıl söyledi n mj
Canım benim 4 kala olunca biraz moralim bozulmuştu ama kötü düşünmek istemiyorum artık yarın doktoruma gideceğim bakalım iğneyi başlatacak mıKuzum benimde 6 gün kala böyleydi değer adet günü yaptırdığımda 105 lerde falandı normal yani değerin şuanda güzel düşün güzel gitsin sağlıklı gebelik olsun inşallah
İnşallah bebeğimGüzel güzel büyüsünler canım.Kaliteli yumurtalar olsunlar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?