- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Çok teşekkür ederim kuzumİnşallah sağlıkla gelirler canımbir sonraki yaşını beraber kutlamak nasip olsun
İnşallah kuzuuum onlardan ol sorunsuz ilerlesin bebişine kavuş inşallah sağlıklaBilmiyorum sıfır belirti inşallah ay hiç belirtisiz hamile kaldım diyenlerden olurum ama umudum yokvalla benim kuzenimin ikizi olduğunu doğunca öğrendi herkes bunda alınmaca gücenmece yok özellikle ikiz çok çabuk nazara geliyor kuzucuklar sağlıkla büyürse bırak doğuma yakın yada doğunca öğrenilsin sende hep 7 kez ayetel kürsi oku öyle yat, hiç kötü düşünme inşallah sağlıkla büyüsünler ya
Çok geçmiş olsun kuzumbugün doktora gittim. kürtajdan sonraki ilk adetimi 1 gün sürüp bitince korktum açıkçası. doktor bir miyom birde rahim ağzında kisst oluştuğunu söyledi 2cmrahim emarı çekineceğim orada kansere dönüşürmü kötü bir şey mi ona bakılacak. morelim çok bozuk. dermoid kistim vardı zaten yumurtalıkta bir de rahimde iki kist çıktı. doktor bana kürtajdan sonra cylo prognova diye bir ilaç vermişti 21 gün kullanılan bir ilaç. ne kadar gereksiz olmuş dedi bende doktor kist yapar olmasın diye verdi demiştim. ne alaka dedi. birde 2 tane yumurta gördü biri çatlamış biri de çatlamak üzere aynı tarafta dedi. tekrar hormon istedi.çocuk yapmaya engel durumunuz yok ama genetik testi ve sonuçları bir görelim dedi. çocuk sahibi olmak ayrı birde düşük yapıp çocuk sahibi olmaya çalışmak başka bir şeymiş.
İnşallah bakalım Rabbim ne zaman nasip edecekÇok teşekkür ederim kuzuminşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
İnşallah kuzuuum onlardan ol sorunsuz ilerlesin bebişine kavuş inşallah sağlıkla
Cnm hayırdır yeni gelişmeler mi varKızlar ben bu zamana kadar sapik biriyle evliymisim
Kistlere kürtaj mı sebep olmuş peki? Adetin az gelmesinin nedeni onlar mıymış? Çok geçmiş olsun o bahsettiğiniz ilaç kisti önlesin diye verildi ama ne gibi bir yan etkisi varmış acaba bu doktor gereksiz dedi?bugün doktora gittim. kürtajdan sonraki ilk adetimi 1 gün sürüp bitince korktum açıkçası. doktor bir miyom birde rahim ağzında kisst oluştuğunu söyledi 2cmrahim emarı çekineceğim orada kansere dönüşürmü kötü bir şey mi ona bakılacak. morelim çok bozuk. dermoid kistim vardı zaten yumurtalıkta bir de rahimde iki kist çıktı. doktor bana kürtajdan sonra cylo prognova diye bir ilaç vermişti 21 gün kullanılan bir ilaç. ne kadar gereksiz olmuş dedi bende doktor kist yapar olmasın diye verdi demiştim. ne alaka dedi. birde 2 tane yumurta gördü biri çatlamış biri de çatlamak üzere aynı tarafta dedi. tekrar hormon istedi.çocuk yapmaya engel durumunuz yok ama genetik testi ve sonuçları bir görelim dedi. çocuk sahibi olmak ayrı birde düşük yapıp çocuk sahibi olmaya çalışmak başka bir şeymiş.
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla doğsunlar daPembeAnkaKusu cnm iyiki doğdun, yeni yaşın sana mucizelerini gönderdi, ins mucizelerinle sevdiklerinle sağlıklı huzurlu nice yillara
Kanama alanı görüldü mu peki cnm? Lütfen iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen duanı et rabbime emanet mucizelerinÇok teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla doğsunlar dakanamam oldu biraz korkuyorum düne kadar birşeyim yoktu
Doktorun aşılama onaylarsa yap kuzum, şu açıdan soyluyorum, bi kac aydır yumurta gelsıtırıcı ilac kullanıyorsun, rahmın toparlanması ıcın belki 1 2 ay sonra yapalım diyebilir, benim doktor olsa kesın derdi, üst üste yapmıyor hıcbıseyi 1 2 ay bos ılacsız gecıyor..İşte bunda öyle ikilemdeyim ki aşıyı da çok olasım var ama hazır tatil eşimin koştırması yokken bu ay aşılama yapalım derse bayrama denk gelecek demeyip aşılama yaptırsam da adeti bekleme sürecinde aileme mi gitsem böylelikle o bekleme kısmına hiç odaklanıp stres olmam aklıma bile gelmez daha mı iyi gelir
Progestanı hep kullanman gerekebilir canım, ıkı kese buyuyor, ıkı yerlesım yerı buyuyecek, o yuzden telas yapma normal benceÇok teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla doğsunlar dakanamam oldu biraz korkuyorum düne kadar birşeyim yoktu
Gecmisolsun canımKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Çok çok çok mutlu oldum senin adınaGünaydın kuzuuumikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım
Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz canım iyice dinlen kafanı boşalt bu süre içindeBen bir süre buralarda olmayacağım kızlar hepinize çok teşekkürler daha sonra gelirim belki 6 ay korunma verdi doktor biraz kendime odaklanmam gerekkendinize çok iyi bakın bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın,hamilelik haberlerinizi bir an önce alın
Kızlar ben bu zamana kadar sapik biriyle evliymisim
Evet kuzumCidden ne diyeceğim bilmiyorum her şeyi net öğrendin mi
Evet kuzumCnm hayırdır yeni gelişmeler mi var
Kız bende osmaniyeliyim Aaa hemşehri çıktıkEskiyi satınca kar ediyorsun bir sekilde ama yeniyi almak için de muhakkak üstüne koymak gerekiyor.. Osmaniye canım memleket, senın neresı?
Şimdi doktordan geliyorum tiroit için de iç hastalıklarına gittim o da düşük doz başlattı 3,14 çıkmış tsh. Haşimato olunca yükselmiş hemenKanama alanı görüldü mu peki cnm? Lütfen iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen duanı et rabbime emanet mucizelerinprogestan da aliyomussun zaten Allahın izniyle bişey olmaz herşey cok güzel olucak buna inan
Çok teşekkür ederim kuzum çok destek oluyorsunuzProgestanı hep kullanman gerekebilir canım, ıkı kese buyuyor, ıkı yerlesım yerı buyuyecek, o yuzden telas yapma normal bence
Çok sağ ol kuzum inşallahGecmisolsun canımdikkat et kendine 6 ay dinlen ins sağlıklı birsekilde evlat sahibi olursun
Çok çok çok mutlu oldum senin adınahayırlı olsun caim bebislerin maşallah doğum günün de kutlu olsun nice yaşlara inşallah Rabbim in verdiği hediyelere iyi bak huzurunuz neseniz eksilmesin inşallah çok dinlen Uzan o kanama için dikkat et canım çalışıyorsan ara ver izin al yada gerekirse çık işten , inşallah nasip olur doğurmak Rabb'im bağışlasın snaa ve eşine
Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz canım iyice dinlen kafanı boşalt bu süre içindeRabb'im yolunu açık etsin
Ne oldu canım şimdi ne yaptın , nasıl öğrendin sapikligini
Canım sen yine kimseye de ikiz olduğunu demeÇok sağ ol kuzum inşallahyatıyorum aslında eşim de ben de izin aldık baya bi yine de olcağı varsa oluyor sanırım Allaha emanet artık canım
Dur kız ozelden yazıcamKız bende osmaniyeliyim Aaa hemşehri çıktık
Kızdan öğrendim ablasını rahatsız ediyormuşGecmisolsun canımdikkat et kendine 6 ay dinlen ins sağlıklı birsekilde evlat sahibi olursun
Çok çok çok mutlu oldum senin adınahayırlı olsun caim bebislerin maşallah doğum günün de kutlu olsun nice yaşlara inşallah Rabbim in verdiği hediyelere iyi bak huzurunuz neseniz eksilmesin inşallah çok dinlen Uzan o kanama için dikkat et canım çalışıyorsan ara ver izin al yada gerekirse çık işten , inşallah nasip olur doğurmak Rabb'im bağışlasın snaa ve eşine
Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz canım iyice dinlen kafanı boşalt bu süre içindeRabb'im yolunu açık etsin
Ne oldu canım şimdi ne yaptın , nasıl öğrendin sapikligini
Demek oyüzden abi demiş kız ne utanmaz ya evli barkli sin milletin kızına bakiyoKızdan öğrendim ablasını rahatsız ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?