Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sağlıkla gelirler canım bir sonraki yaşını beraber kutlamak nasip olsun
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
İnşallah kuzuuum onlardan ol sorunsuz ilerlesin bebişine kavuş inşallah sağlıkla

Çok geçmiş olsun kuzum evet o tekrar aynı şeyleri yaşayacak mıyım stresi hiç geçmeyecek gibi geliyor… inşallah bir an önce kavuşursun bebişine sağlıkla

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım

İnşallah kuzuuum onlardan ol sorunsuz ilerlesin bebişine kavuş inşallah sağlıkla
İnşallah bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek

Kistlere kürtaj mı sebep olmuş peki? Adetin az gelmesinin nedeni onlar mıymış? Çok geçmiş olsun o bahsettiğiniz ilaç kisti önlesin diye verildi ama ne gibi bir yan etkisi varmış acaba bu doktor gereksiz dedi?
Kürtaj sonrası hepimizin ya yine aynı şeyleri yaşarsam ya da operasyon geçirmek hamile kalmama engel olursa diye aklından geçiyor. Ben de çok endişeliyim. Ama kürtaj sonrası birkaç ay içinde hamile kalıp her şeyin güzel ilerlediği bir çok örnek de var. Güzele odaklanalım

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla doğsunlar da kanamam oldu biraz korkuyorum düne kadar birşeyim yoktu
Kanama alanı görüldü mu peki cnm? Lütfen iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen duanı et rabbime emanet mucizelerin progestan da aliyomussun zaten Allahın izniyle bişey olmaz herşey cok güzel olucak buna inan

Doktorun aşılama onaylarsa yap kuzum, şu açıdan soyluyorum, bi kac aydır yumurta gelsıtırıcı ilac kullanıyorsun, rahmın toparlanması ıcın belki 1 2 ay sonra yapalım diyebilir, benim doktor olsa kesın derdi, üst üste yapmıyor hıcbıseyi 1 2 ay bos ılacsız gecıyor..

Kızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Gecmisolsun canım dikkat et kendine 6 ay dinlen ins sağlıklı birsekilde evlat sahibi olursun
Çok çok çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsun caim bebislerin maşallah doğum günün de kutlu olsun nice yaşlara inşallah Rabbim in verdiği hediyelere iyi bak huzurunuz neseniz eksilmesin inşallah çok dinlen Uzan o kanama için dikkat et canım çalışıyorsan ara ver izin al yada gerekirse çık işten , inşallah nasip olur doğurmak Rabb'im bağışlasın snaa ve eşine
Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz canım iyice dinlen kafanı boşalt bu süre içinde Rabb'im yolunu açık etsin
Kızlar ben bu zamana kadar sapik biriyle evliymisim
Ne oldu canım şimdi ne yaptın , nasıl öğrendin sapikligini

Kanama alanı görüldü mu peki cnm? Lütfen iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen duanı et rabbime emanet mucizelerin progestan da aliyomussun zaten Allahın izniyle bişey olmaz herşey cok güzel olucak buna inan
Şimdi doktordan geliyorum tiroit için de iç hastalıklarına gittim o da düşük doz başlattı 3,14 çıkmış tsh. Haşimato olunca yükselmiş hemen Kendi doktoruma da uğradım sorun yok diyor içerde biriken kandır o dedi ama çok ikna olamadım akşam yatmadan tekrar iç dedi bakalım… çok teşekkür ederim desteğiniz çok önemli balım
Progestanı hep kullanman gerekebilir canım, ıkı kese buyuyor, ıkı yerlesım yerı buyuyecek, o yuzden telas yapma normal bence
Çok teşekkür ederim kuzum çok destek oluyorsunuz yine bildin valla doktor da öyle dedi baya bi kullanıcakmışım önlem için

Çok sağ ol kuzum inşallah yatıyorum aslında eşim de ben de izin aldık baya bi yine de olcağı varsa oluyor sanırım Allaha emanet artık canım

Çok sağ ol kuzum inşallah yatıyorum aslında eşim de ben de izin aldık baya bi yine de olcağı varsa oluyor sanırım Allaha emanet artık canım
Canım sen yine kimseye de ikiz olduğunu deme ne olur ne olmaz göz var , inşallah iyi olursun ilaçlarla

Kızdan öğrendim ablasını rahatsız ediyormuş

Kızdan öğrendim ablasını rahatsız ediyormuş
Demek oyüzden abi demiş kız ne utanmaz ya evli barkli sin milletin kızına bakiyoablası evli mi yoksa bekar midi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…