Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım nasip artık

Bu arada kızlar salon takımı bekle bekle 50 küsür gün sonra anca bugün mağaza deposuna gelmiş cuma eve getireceklermiş Allah razı olsun bekle bekle içim çürümüştü
Gozun aydın mobilya işi öyle maalesef erken sipariş vermek gerekiyor

Çok geçmiş olsun kuzum evet o tekrar aynı şeyleri yaşayacak mıyım stresi hiç geçmeyecek gibi geliyor… inşallah bir an önce kavuşursun bebişine sağlıkla
Aynen öyle. İnşallah. Hepimiz sağlıkla bir an önce kavuşuruz
Kistlere kürtaj mi sormadım unuttum ama yoktu hamilelikte ondan önce gördüm yani olmadığını biliyorum. Bir ayda olmuş.ilac çok gereksizmis çünkü benim adet düzeni ile ilgili bir sıkıntım yokmuş niye verdiğini anlamadı.az adet gormemin nedeni o ilacmis. Ben ara kanama sandım adet dedi kadın ilaçtan 1 gün olmuş. İşin ilginç yanı normalde adetin 5. Günü idi ama 1 2 gün de tamamen bitince bugün çatlayan bir yumurta ve çatlamak üzere olan bir tane daha gördü bende nasıl oluyor dedim cuma adet ilk günü 5. Günde aynı tataftan 2 yumurta nasıl yani dedim. Bazen oluyor böyle dedi. Emar da belli olacak bakalım yumurtalik kisti tamam da rahimde 2 kist biri de rahim ağzında hiç hoslanmadim yani inşallah tedavi ilaç falan birşey vermez. Yaşım ileri benim ve hiç çocuk yok korkuyorum açıkçası. Rabbim hayirlisini versin inşallah.

Birde şöyle dedi bir kere hamile kaldiysaniz yine kalırsınız demekki hamile kalmakta sorun yok. Kalbin durması da çok sık olan bir durum malesef. Tıbbi genetik sonucu bizim için önemli. Ben o kadar soru sordum ki kadın eşime ben giyinirken demiş ki eşinizin hamile kalmaya dair çok kaygıları var Ankesiyete si var ama bir sorun yok kalbinin durmasını da şundan mi bundan mi diye sürekli sorguluyor. Rahat olmalı biraz. Şimdi de öyle yumurta takibi falan yapma tıbbi genetik sonucuna bakalım dedi.

Geçmiş olsun tekrar. Benim doktorum da beni çok kaygılı buluyor her seferinde bu kadar endişenin şu an için gereksiz olduğunu düşünüyor. Ama ne yazıkki rahat olamıyoruz keşke olsak...bana da düşük çok sık rastlanan bir durum hamile kaldın olaya burdan bakmalısın diyor. Ama işte korkuyoruz ya olmazsa ya olur da kayıp olursa diye. Çok fazla okuyup olumsuzları görme diyor keşke öyle yapabilsek

Yumurta takibini ben de sordum hayır bir kaç ay kendi haline bırak dedi. Peki korunma önerdi mi size benim doktorum ilk adet sonrası denemeye başlayabilirsin demişti

Merhaba ekim 2019 annelerinde görmüş olabilir miyim sizi çok tanıdık geldi kullanıcı adınız

Canım Polat dursuna da git ankarada, bu durumlarla ilgili paylasımları cok fazla ınstgramdan da bak istersen bi

Aynen korkuyoruz ama doktor bıkmadan usanmadan anlattı tane tane. Anlattığı bir çok terimi bilmiyorum ama yani çok açıklayıcı oldu o kistler nerden için bence büyük olmadığı için şu aşamada risk değil ama siz kafanıza takmayın diye bakalım netlestirelim dedi
Yumurta takibini ben de sordum hayır bir kaç ay kendi haline bırak dedi. Peki korunma önerdi mi size benim doktorum ilk adet sonrası denemeye başlayabilirsin demişti
Bana da korunmak yok ama takip yapmayın dedi. Sanırım psikolojik yani etkilenmeyekim diye
Merhaba ekim 2019 annelerinde görmüş olabilir miyim sizi çok tanıdık geldi kullanıcı adınız

2022 ocakta görmüşüm kusura bakmayın
Evet önce Aralık di sonra yılbaşı Ocak başı doğacak demişti doktor nasip olmadı. Size de sağlıkla inşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Canım Polat dursuna da git ankarada, bu durumlarla ilgili paylasımları cok fazla ınstgramdan da bak istersen bi
Miyom uzmanı imiş evet gidebilirim emar bir çıksın da. Doktorum miyom un 1 cm altında olduğunu söyledi onemsemedi. Ama rahim ağzında 2 cm oluşmuş onun tam olarak ne olduğunun teşhisini emarda soylecek. Tıbbi Terimler kullandı yarısı böyle yarısı şöyle falan dedi. Miyom sanırım ultrason ile anlaşılıyor. İlk kez bir ultrason anladım bebeği bile gorememislerdi 7. Haftada üstten hicbirsey anlamamıştım ekrandan. İlk defa ultrason görüntüleri ni anladım bu su bu şu falan diye anlattı. Hatta çok oldu sürekli birşey çıkıyor ama dedi birde böyle bir şey görüyorum falan dedi.

Gözün aydın canım..Ne güzel haberlerle dönmüşsün.Ailede var mıydı ikiz?, Hadi bakalım sırada kalp atışı var.
Çok sağ ol kuzum ama kanamam var progestan da kullanıyorum ama geçmedi… Düne kadar birşeyim yoktu ne güzel yine aynı şeyler oluyor gibi geliyor… Annemin babannesi tek yumurta ikizi ama bu tedaviden oldu muhtemelen çift yumurta gibi görünüyor canım inşallah sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum benim için dua et olur mu senin duaların tutuyor bende
Ayy çok mutlu oldum canımsağlıkla ikisini de kucağına al çok çok güzel geçsin gebeliğin dinlen bol bol darısı kalp atışına
Çok teşekkür ederim kuzum bir saat falan sevinebildik sadece allah sevindirmek istediği kuluna önce eşşeğinin kaybettirip sonra buldururmuş ya bizde tam tersi gibi gelmeye başladı… Yıkım büyüyor gittikçe…

Cok mu kanaman var cnm? İgne vermedi mi doktorun kanama icin

PembeAnkaKusu canım sadece ilaç olan progestan mı kullanıyorsun iğne vs verilmedi mi arkadaşımın da 4 aya kadar ciddi kanaması oldu ama hep iğne kullandı şükür bebeğini aldı kucağına inşallah sende miniklerini sağlıkla al kucağına yaa

Çok yakınım ikiz hamilelik geçirdi. Ve çok şiddetli kanamaları vardı. Bebekler gayet sağlıklı doğdu ve 16 yasindalar:) 16 sene önce ile bugünü kıyaslarsak, tıp da baya ilerledi.. Ikizlerde kanama normalden daha fazla ve sık oluyormus. Stres yapma, stres kadar hiçbir şey etkilemiyor hamileliği. Bence içini ferah tut, bolca dinlen ve keyfine bak herşey yoluna girecek

Canım iğne yaptırın, kanama olması normal geliyor artık bana, moral bozmak yok tamm mı

Merhaba,
Yaptığınız listeyi paylaşabilir misiniz?
Ben de 24 Haziran'da düşük yaptım, kalbi duru 8. haftada. İlk adetin bittikten sonra tüm testleri yapacağız dedi ama ben o kadar beklemeden yaptırmak istiyorum. Bazı testlerin sonucunun çıkması çok uzun sürüyormuş, vakit kaybetmek ya da eksik bir işlem yaptırmak istemiyorum. :/
teşekkürler.

Cok mu kanaman var cnm? İgne vermedi mi doktorun kanama icin

Canım iğne yaptırın, kanama olması normal geliyor artık bana, moral bozmak yok tamm mı
Kızlar çok sağ olun iğneyi daha açık renk ve daha çok kanama olunca yaptırıyor şuan ara ara bir de koyu renk geliyor içerde kalan kanlardır dedi normal hap veriyor fitil olarak da kullanılıyor. Bakalım duruma göre iğne de isticem artık.

Çok sağ ol canım içimi rahatlattın biraz iki kese dip dibe zaten bekliyorum ama çok gibi geldi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşurum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…