Tam ortada cızmıs uzunluğu, o uzunluk kac acaba, koselerde yazıyor, su acıdan soruyorum 20 mm olmadan bebek gorünmez diyolar.. Bak M Merven5 de aynıydı kese büyüyünce gözüktüŞu an 5+5 canım, kese ölçüsünü bilmiyorum ki hangi değer acaba?
İnşAllah inşAllah canım benim
Benim geçen sefer embriyo sağlıksız olduğu için sanırım fasülye gibi gözüküyordu, böyle gözükünce şaşırdım. İnşAllah çok çok çok sağlıklıdır. 5+5 canım
Var gibi ama çok çok küçük dedi, haftaya daha net duyulur dedi. Ama oradaki gibiSağlıklıdır canım sen güzel düşün sırada kalp atışı var o zaman
Ay gözüktü mü ben takip edemedim çok sevindim çok korkuyordum onun başına aynı şeyler gelicek diye M Merven5 canım benim çok sevindim
Resmi tam cekıp gondersene bebegım
Gördüm şimdi 14.03 mm imiş bebeğimResmi tam cekıp gondersene bebegım
O zaman no panikGördüm şimdi 14.03 mm imiş bebeğim
MaşaAllahKızlarcım selamBugün ben doktora gittim sırf merakımdan, sizleri de güncellemek istedim. Öncelikle rahmim kesin olarak tersmiş, karından rahimi göremiyorlar. Ben biraz ters bir insanımdır, kime söylediysem neyin düz ki zaten dedi elimde bir ultrason görüntüsü var doktorların ikisi de çok sağlıklı görünüyorlar dese de içim rahat etmedi sizinle de paylaşmak istedim. Ben embriyoyu göremiyor gibiyim çünkü.
İnşAllah balım 1 hafta sonra randevum var bakalımO zaman no panik1 hafta sonra net görürsünüz kuzum
Amin amin inşAllah hepimize canımMaşaAllahRabbim kalp atışlarıni duymayı da ,kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah ❤
Evet canım bugün gördüm Dr zararlı diye dinletmedi ama iyi değil dedi sende aklına hiç kötü birşey getirme haftaya kesin görünür İnşallahh
Yok kuzum. KorunuyorumGebelik ihtimali var mı peki canım.
Bence 6 hafta nın altında çok paniğe gerek yok.Daha öncede söylemiştim görümcem dokuz haftaya kadar kese boşmuş 9 haftalık iken kalp atışı duymuşlar.Bizi biraz fazla panik yapıyo kadın doğumcular arkadaşım doğuma kadar kanaması vardı hemde arada bayağ yoğun oluyormuş kızı var şuan.İnşAllah balım 1 hafta sonra randevum var bakalım
Amin amin inşAllah hepimize canım
Sanada kocaman bi MaşaAllah canımEvet canım bugün gördüm Dr zararlı diye dinletmedi ama iyi değil dedi sende aklına hiç kötü birşey getirme haftaya kesin görünür İnşallahh
İnşallah canım valla hayırlısıyla dogurayim ben böyle hemen gelin sizde bekletmeden ama bebisler hakkında konuştuğumuz günler gelsin inşallahSanada kocaman bi MaşaAllah canımİnşAllah kucağına aldığın günleri de görürüz.❤Doğum sonbaharda en sevdiğim zamanlara denk geliyor
O zaman sıfırlanır yakında kuzum. Vucut yavaş yavaş düzene giriyor demekkiYok kuzum. Korunuyorum
Öyle canim bakalım hayırlısıO zaman sıfırlanır yakında kuzum. Vucut yavaş yavaş düzene giriyor demekki
Gelicek inşaAllah.Gazı vardı, uyumadı.Aman emmiyo. Yada memeyle yapışık geziyoruz...İnşallah canım valla hayırlısıyla dogurayim ben böyle hemen gelin sizde bekletmeden ama bebisler hakkında konuştuğumuz günler gelsin inşallah
Aynen canım inşallah inşallah hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahGelicek inşaAllah.Gazı vardı, uyumadı.Aman emmiyo. Yada memeyle yapışık geziyoruz...Biz sağlıklı olalımda olur bunlarda.
Bu ara o kadar kötü haberler alıyoruz ki.Ani vefatlar çok genç ölümler.@
Aynen canım inşallah inşallah hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Basın sağolsun canım malesef bide böyle acı yani var hayatın keşke elimizden bişey gelse ama yalan dünya işte umarım sevdiklerimizle sağlıklı mutlu yıllar geçiririzBu ara o kadar kötü haberler alıyoruz ki.Ani vefatlar çok genç ölümler.Daha bu akşam geldi vefat haberi bu yıldan umutluydum inşaAllah bu aldığımız son olur.
InşaAllah.Sağol canım hayata bakış açımı değiştirdi ani ölümler, hastalıklar.En ufak şeyler için kendimizi yok yere üzüyoruz.Ölüm ve hayat arası aslında bir anlık.Umarım hayatımızın sevdiklerimizin kıymetini anlayıp onlarla sağlıklı mutlu günler görürüz hepimiz.Basın sağolsun canım malesef bide böyle acı yani var hayatın keşke elimizden bişey gelse ama yalan dünya işte umarım sevdiklerimizle sağlıklı mutlu yıllar geçiririz
İnşAllah canım inşAllahEvet canım bugün gördüm Dr zararlı diye dinletmedi ama iyi değil dedi sende aklına hiç kötü birşey getirme haftaya kesin görünür İnşallahh
Aslında doktor korkutmadı, doktor çok küçük daha diye baya olumlu konuştu. Ben kendi kendimi biraz gerdim ama içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederimBence 6 hafta nın altında çok paniğe gerek yok.Daha öncede söylemiştim görümcem dokuz haftaya kadar kese boşmuş 9 haftalık iken kalp atışı duymuşlar.Bizi biraz fazla panik yapıyo kadın doğumcular arkadaşım doğuma kadar kanaması vardı hemde arada bayağ yoğun oluyormuş kızı var şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?